Отговори
# 720
Момичета,  Hug Hug Hug
И да ви се похваля, че все се каня от няколко дни: Вече нямам никаква болка в зърното.  Simple Smile

# 721
  • В сърцето на моите съкровища...:)
RadiValio,  Hug Hug Hug Много благодаря за пожеланията! Ще се радвам да намираш време и да се включваш по-честичко, че ми домъчня за теб!  Mr. Green  Flutter
Благодаря и на другите мами за хубавите думи!   bouquet

# 722
Мерси Бубка- не си закъсняла , жената е позната на позната на майка ми и ще и ги дам пари4ките като си дойде , а тя ве4е пътувала към БГ , та Димяни няма да мога да поръ4ам още

Ноел- Hug

# 723
Mарвина, МилаЕлейн, Anik_bg нямах време да ви благодаря! поразсеяха се вече.
То при нас е една сага - таткото не "обича" риванол, защото имало някакъв случай са открили бактерии в някаква партида и той не дава да го слагаме на рани и ми каза после малко браунол да разтворя с физ разтвор, та това слагахме. Но май ревът е бил от ваксините.

Калинче, какво поработване, ако можех поне да прочета нещо, че се чувствам тъпа като подметка! само друсам и разнасям - тя малката иска и да е на високо, а седнеш а пак е писнала.

Мойто диване ако й дам шише или биберон плези езика като че да повръща. Така че не става да оставям, но поне не яде прекалено често като брат си.

За ТВ аз гледам главно Холмарк докато кърмя малката (любимите ми са Съдия Ейми и the-real-housewives-of-orange-county и такъв е животът по К1 май беше където сега дават за приемните деца) Но и малката се заглежда и почна да се плаши. Замислям се вече как да ги цензурираме заради баткото, много неща не искам да вижда.
Иначе ние преди бяхме към Центрумгруп и като ги смениха с Евроком ми махнаха любимата френска програма М6 и я няма вече и на най-скъпия пакет Close
А като цъкам и по повечето канали ТВ игра - гарантирани не знам си колко лева и навсякъде една и съща - е това се гледа най-много!
А пък вчера гледах предаването Здраве май се казваше и се разревах и аз не знам защо.

Бобче добре че все още успяваш да си сложиш розови очила!

Ноел, радвам се че сте се оправили!

Мишанка, честито ви!

И хубаво е че се появиха разни мами дето не се бяха обаждали  Wink
Елист, да се оправяте!

# 724
  • София
Димяни , ние ще поръчваме Вигантол от Израел, но датата на пратката се очаква към 5 февруари. Ако искаш, и някой друг също де, кажи. Аз като наближи пак ще попитам.

# 725
  • София
Илка,не бързам когато тогава Simple Smile Ще съм много благодарна!   bouquet

# 726
Привет мами!Доста сте писали ... Shocked
Ние се завърнахме,хубаво ни се отрази !А бебка колко бе послушна думи нямам.Снощи като заспа в 18 ч и се събуди в 3 хапна без дори да отвори очи ,после в 6 пак и дружно наспани станахме в 8!В ресторанта като му заседнахме до късничко(бяхме 3семейства) и тя си спинка в количката до масата ,но и с една тиха музика какво да й е !На СПА -то я гледа една бременна мама от компанията ,че тя не влиза в басейни и пак се уредихме !Но като се прибрахме и  ooooh!  като се сетих ,че трябва да правя вечеря ,няма блок-маса и ми се вкисна!

Захранването-не знам защо се притесняват някои мами,че това е мн приятно и онтересно!Аз го очаквам с нетърпение ,но няма да бързам де!

Оле,мерси за отговора и идеята за замразената кърма !!!Да оздравявате бързо всички!
Таблицата ти бих й "ударила едно око" като я качиш! Peace

Цвети,дано на Мишелка бързо да се възстанови и да му е добре на детето!

Четити месечинки на вчерашните и днешни празнуващи бебоци!Мишана и Калинче,благодаря за пожеланията! Hug

Арим,честита ви люлка ,да си я ползвате с кеф!

Друго не се сещам!Лека вечер!А какво стана ,открихте ли Бебз???

# 727
Бебз е с бебчетата си Heart Eyes .

Леле, днес каква разходка си направихме.  Crazy
Ужасните ни колики се завърнаха и милото ми бебче плаче неутешимо! Днес даже яде в 19 и в 21 не пожела, от плач се умори и заспа. Sad .Ох, как искам да свършват...

# 728
Пашик, много добре звучи. Къде ходихте на СПА? Някъде наоколо ли?

И аз имам нужда от почивка, масаж, някой да готви.
Имам чувство, че цялото ми тяло се е схванало и всичко ме боли.
За капак, мъжа ми ме зарадва, че другата седмица и петук и събота ще свирят.
Много се ядосах...

Аник, мерси за идеята. То Замунда оттук май нямаме достъп.
А Франклин го четем редовно, имаме всички книжки.
Ама май вече й омръзнаха.

# 729
Мишанка, честита месечинка на Нестор! Да ти е все усмихнат и да плачка все по-малко!
Хейли, и при нас коликите се завърнаха и същата работа не иска да яде в 21, ама при нас последното хранене беше в 18:25, оставих го малко да поспи и в 21:50 проплака и му дадох да посуче. Пак беше с рев, но след известно време захапа и посука малко, а аз изцедих едната гърда. Реих така да процедирам на всяко хранене да цедя по една гърда, пък дано да се пооправи лактацията, засега само сутрин успявам да изпомпя по нормални количества, иначе цял ден все 10-20 мл Confused
Мила, аз сигурно щях да скръцна със зъби на твое място. Аз никак не обичам уикенда да ме оставя сама моят мъж.

# 730
Моят пък днес повръща като за световно! Има ли и други, които рядко повръщат, но от време на време има такива дни?! Rolling Eyes

# 731
Лурдес, ние много рядко повръщаме, но понякога се случва 2-3 пъти един след друг да върне по малко мляко. Обикновено го отдавам на преяждане или като сме я поразлашкали повече.

# 732
Лурдес, моят син е така. А напоследък повръща доста време след като е ял, и то на няколко пъти, макар че не яде кой знае колко много. Според нашите аз прехранвам детето, щом бил повръщал значи бил преяждал. Ама аз не мисля, че има някаква връзка.

# 733
Лурдес, моят син е така. А напоследък повръща доста време след като е ял, и то на няколко пъти, макар че не яде кой знае колко много. Според нашите аз прехранвам детето, щом бил повръщал значи бил преяждал. Ама аз не мисля, че има някаква връзка.
Миличка, изобщо във вашия случай мисля, че няма общо! Лично при моето наблюденията ми са, че повръща когато има колики и се писвива, напъва и аз му масажирам коремчето. Мисля, че и във вас така се получава Hug

Лурдес, когато няма болки или те са за кратко не повръща, но когато много го боли цял ден е "връщАлчо".
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 734
Забравих да ви кажа за тв-то че от както пуснаха женския канал TLC гледам и пробването на булчински рокли, даже и повторенията  Mr. Green

За детските - баткото ни един ден баща му го караше нещо да свърши и той му отговаря Ти не си ми баща! и аз се опулих и пребледнях и викам край сега мъжа ще каже - а кой му е баща! и ще стане едно мазало може и до развод да стигнем... а то било от уди кълвача дето мравката термит казва на кълвача ти да не си ми баща  Mr. Green та се успокоихме, после само хората ни гледаха странно като го викаше на публични места.

Общи условия

Активация на акаунт