Отговори
# 525
Аз Вигантолетен давам всяка сутрин по четвърт хапче (по препоръка на педиатърката), стрито в лъжичка и добавям няколко капки кърма. Малкия с кеф си облизва лъжичката.  Peace

Кат, честити ви първи зъбчета. И Иван май скоро ще се озъби.  Mr. Green Температура не е вдигал, но останалите признаци на зъбопоникването са налице.

Аз само ви чета напоследък, че започва сесията и изпитчетата са се наредили на опашка.  Whistling Но всъщност почти не успявам да прочета нещо. Даже преди малко бях на изпит и толкова добре ми беше сред колегите.
Досади ми се от това ежедневие домашно...  Blush Твърдо съм решила от февруари да съм плътно на лекции и да ходя за по няколко часа на работа. Само кърменето остава проблем, но тогава бебо ще е вече на 5 месеца и ще видим какво ще измъдрим.  Rolling Eyes

За следващи дечица, гледам си говорите.  Crazy
Мъжът ми и той, както вашите, още от раждането на Иван почна с агитациите да си направим още едно синче или една сестричка на Ванката. Той иска три деца, аз вече не съм сигурна. В едно обаче съм сигурна- не желая да забременявам в близките 2-3 години.  Crossing Arms Първо, моята лекарка ме посъветва да изчакам поне 1,5год. от секциото, и второ- тази бременност ме изтощи много, повръщах всекидневно до пети месец, след раждането се изтормозих с дете, което с дни не спира да реве, не иска да спи, с една дума- душевадец.  Crazy Heart Eyes Искам да си почина, да поотрасне малкия, да може да говори нормално и да тръгне на детска градина, за да мога да се насладя  на следваща бременност. Не ми се мисли, ако пак ми става лошо месеци наред- как тогава ще си гледам детето.  Thinking

# 526
А ние не само второ, ами и трето искаме - и то ми се ще да нямат повече от 3 години разлика, че първото го родих на 33, та да се сдобием с тях преди да чукна 40-така  Laughing Но и аз трябва да изчакам заради секциото. Така ми се искаше да родя нормално, тайничко се надявам втория път да стане, ама не вярвам доки да ме остави... Има ли мами, които да са родили нормално след едно секцио?

# 527
Зеленоочка, защо по четвърт хапче ти е казала? Би ли споделила? Hug

# 528
Моля помагайтееееееее трябва ми Деавит или някаква разновидност на Вигантола,ако е от чужбина ще пращам пари по сметка,моля ви  Hug

# 529
Данитка,мога да ти пратя Деавит или румънски витаминД3,той е в концентрация наполовина на Деавита.Ако не си намерила все още,пиши ми на лични адреса си.Утре с Еконт ще ти го пратя Grinning

# 530
Мишана, аз разтварям едно хапченце в малко преврена водичка -15-20 мл. и давам с шише междъ две хранения,няма проблем при нас, малката го изпива до капчица Simple Smile Hug
Зеленоочка, ти защо по толкова малко даваш от Вигантолетите? В немското упътване си пише за кърмачета по 1 таблетка?
Данитка, аз има две неотваряни опаковки Деавит, ако искаш ,няма проблем да ти ги дам, не ми трябват, но като че ли не е за препоръчване, но ако решиш само кажи и ти ги давам Hug

# 531
Лурдес, Мама Ма, не знам защо по четвърт хапче. Така ми каза педиатърката и аз така правя. На консултацията ще я попитам, досега не си бях задавал този върпос.  Embarassed

# 532
егати и листовките, тука не го пише това за фъстъците, като при другия линк   Rolling Eyes

Симона ми е болна и вкъщи е някъв ад. За сега Радо се държи.  Praynig

# 533
Преди време една мама беше поломила за препоръка за сутиени за кърмачки - аз имам на тази фирма и съм страхотно доволна! От бейби мола си го взех за 30лв Peace Peace

Мисля го от 3 дни, най-накрая да споделя Simple Smile

# 534
Мами, стерилизирате ли още ? Залъгалки, шишета каквото използвате ???

# 535
На лекциите казаха да се стрерилизира плътно до 6м. След това започва да се разрежда, като на 8м. се приключва. Етърва ми спря да стерилизира, когато племенника се научи да бута всичко в устата

Момичета, ужасно ми се спи, но толкова много ме боли главата, че не мога да заспя Confused . Освен парацетамол(който не ми помага за главоболието) какво мога да пия... Rolling Eyes

# 536
Преди време една мама беше поломила за препоръка за сутиени за кърмачки - аз имам на тази фирма и съм страхотно доволна! От бейби мола си го взех за 30лв Peace Peace Мисля го от 3 дни, най-накрая да споделя Simple Smile
И аз вчера взех от Хиполенд на Канпол за 20 лв - много добре го чувствам, съвсем обикновен е  Peace.

днес бяхме на консултация - да знаете, отглеждам си щека, не щерка  hahaha  hahaha  - тежи 5,800, което, на фона на брат й ми се вижда направо мижаво, но е дълга 62см! На всичкото отгоре, понеже я кърмя на поискаване, от няколко дни реших да й броя кърменията - яде поне по 10 пъти на ден. Странно как тогава е наддала само 530гр този месец  Thinking

# 537
  • София
За захранването - ще започна при навършени 6 месеца със зеленчуково пюре. А може и по-късно, хич не ми се захранва, много мие  готино така - вадя ц...та и готово.

И аз така. Иначе гласувах за 6 месеца.

Много благодаря на всички за линковете с декларацията.

Като Ви чета се успокоявам, че не само Гого е в период на "странно" хранене. Яде нормално 3 - 4 мин, и после се почва едно гърчене и пищене. Пробвах с го биберона - ако въобще го задържи в устата го дъвче, не го смуче. МАй и той почва да се подготвя за зъбки. И приспиването е кофти тия дни.
 кат 88 - честити Ви зъбчета. Браво на вас - 2 на веднъж.

мия залъгалката с вряла вода, но той не й е голям фен.

НАй - после качих малко снимки и аз. Ето http://irinopolis.multiply.com/photos/album/59

# 538
Ох, и моето чудо вече трета вечер яде през час-два и тъкмо като си помисля, че съм я приспала, започват еди песни  ooooh! Какъв беше тоя скок в растежа, до сега такова чудо не е било. А и понякога както си суче, започва да се мята и гърчи, суква два-три пъти, опъва главата назад захапала зърното, пуска го, пак захапва, рита. Направо съм омаломощена след тая борба. Консултантите, нормално ли е това? Вечер, когато най-често се случва, се кърмим легнали на спалнята на нощна лампа, на тихичко. Гледам да я оригвам често - понякога се кротва, след като оригне или се изпръцка, но не винаги.
А като стана въпрос - има ли и други като мен, които още са на ноща лампа вечер? Нещо не ми е спокойно като не я виждам  Blush

# 539
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Я, не съм само аз кукувица! Имало и други среднощни птици!  Laughing

Фата и моето се мята така когато нещо го мъчи коремче, а понякога и когато нещо не е на кеф, сигурно си отмъщава на цицата!  Crazy
Ние не сме на нощна лампа, но от вън светят лампи и ни е достатъчно светло, та няма нужда.

Кат, еха! Честита зъбата усмивка!  Hug

Иринополис, много сте готини!

Диданка, моето хапва през 2 макс 2,5 часа, а на сутрешните и вечерните кърмения им губя бройката!

Хайли, ако имаш възможност пробвай да полежиш в тъмна, тиха стая, при мен понякога помага.

Айде стига толкова, че както обикновено пиша с една ръка.

Общи условия

Активация на акаунт