Как се гледат 13 деца?

• 21 033
  • 508
  •   1
Отговори
# 60

Желанието да имаш 13 деца, раждането им, обичта и възможността за отглеждането им са различни неща.
Да, различни са. Това обаче не означава, че няма хора, които могат да се справят с тези 4 различни неща.

# 61

Вълк, говориш глупости, извинявай.  Tired
Щом смяташ, че говоря глупости, защо ми се извиняваш?

Защото съм прекалено директна и ти го казвам направо.

# 62
Обаче стандартът е двоен- помощ, помощ, помогнете, страната ни е с отрицателен прираст, но помощта до към трето-четвърто дете, после критиките и епитетите.

# 63
Обаче стандартът е двоен- помощ, помощ, помогнете, страната ни е с отрицателен прираст, но помощта до към трето-четвърто дете, после критиките и епитетите.

Ооо, то пък едни помощи "до третото"... ум да ти зайде.  Tired

# 64
Така е, разбира се. За да има репортаж и да ги обсъждаме, значи не се справят достатъчно добре. Иначе си е абсолютно тяхна работа как ще се справят и се надявам да успеят.

# 65
Така е, разбира се. За да има репортаж и да ги обсъждаме, значи не се справят достатъчно добре. Иначе си е абсолютно тяхна работа как ще се справят и се надявам да успеят.

Не мисля, че репортажът е направен, защото не се справят, а напротив - точно обратното.

# 66
Репортажът е направен, защото имат 13 деца, ако ще и в замък да живеят.

# 67
 Сетих се за филма деца на килограм,колко бяха децата там? newsm78

# 68
Сетих се за филма деца на килограм,колко бяха децата там? newsm78

12.

# 69

Именно. А и да реши държавата с нещо да им помогне, не виждам нищо лошо. Така или иначе са компенсирали липсата на второ дете на няколко ССФ.

# 70

Така или иначе са компенсирали липсата на второ дете на няколко ССФ.
Предлагам ние, дет' сме с по едно, да да добавяме месечно по някой лев към шейсетте, които се падат на член от семейството.  Знаеш ли колко ракошничко ше си живеят, ако повечко ССФ се окажат милосърдни. Simple Smile

# 71

Така или иначе са компенсирали липсата на второ дете на няколко ССФ.
Предлагам ние, дет' сме с по едно, да да добавяме месечно по някой лев към шейсетте, които се падат на член от семейството.  Знаеш ли колко ракошничко ше си живеят, ако повечко ССФ се окажат милосърдни. Simple Smile

Ха-ха, нали? А и ССФ по лев месечно няма и да го усети. Нищо лично, към семействата с едно дете , само да не осъждат това и други многодетни като безотговорни. Peace

# 72

Не мисля, че репортажът е направен, защото не се справят, а напротив - точно обратното.
Peace И аз така го разбрах.Това си е уникат за бьлгарската жена ,от не цигански произход.В началото си помисилих,че пак мангасарска работа.Баба ми /лека и прьст/ е от богата рода по времето на Цар Борис.Тогава е било нормално да имат по 10-15 деца в семейството.Но веднага се е появил и проблемьт с Образованието.По-голямите деца /баба ми в това число/ са били принудени да работят,че да плащат училището на по-малките. И,ако този бьлгарски мьж осигури здравето и обучението на децата-евала!А,жената сьщо има нужда от ходене на Стоматолаг-това е очевадно. Wink

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 17:34 от dannyangel

# 73
  • Costa Rica
Вълк, протезирането, няма нищо общо с това да си майка, да отглеждаш и възпитаваш децата си като такава. Peace
E, разбира се, че мога да се обоснова, ти да не си разчитала на обратното?
Не е нормално човешко същество да му липсват зъби. Майката трябва да се храни добре, за да има кърма, а за да се храни добре, трябват храна и зъби, да стрива добре храната.
Хората дето гледат животни за разплод, като им залипсват три-четири зъба ги бракуват, а тук говорим за човек.
И на мен ми направи впечатление колко стара и изхабена е жената. Сега разбирам, че е само на 40 години... Но пък мъжът и явно я намира за сексуално привлекателна, щом още и прави деца.

Както и да е - колко деца ще има си е неин личен избор, щом не тежат на околните. А тези явно не тежат. Да са и живи и здрави!

Между другото, бившият любим образ беше от една страна, където големият брой деца е норма. 14 братя и сестри бяха и са се гледали едно - друго. Не мисля, че им е навредило - за разлика от българските мачовци, човекът не виждаше нищо неудобно да сготви или да преобуе дребната. Даже си спомням колко беше шокиран баща ми (типичен "български мачо", единствен син на майка-орлица), когато го видя да мие чинии след вечеря ( в представите на татето това е позорна женска работа, нищо че жената, т.е. аз беше бременна с кървене Mr. Green). Така че децата в такива семейства май по имат шанс да станат хора.

# 74
  • на плажа
 С 1000 лв заплата, пък дори и на село как се гледат качествено 13 деца и трима възрастни?! Там ток и вода сигурно не плащат? Другото, което не разбрах е, защо смятате за нормално в 21 век да има крепостни селяни. Тези деца са точно такива - закотвени на село, докато не навършат възраст, за да се освободят. Нормално ли ви се вижда наша връстница да не може да си позволи елементарни лични удоволствия и да причинява същото на децата си като продължава да ражда още и още, и още та чак до 13 ( като не се знае дали това е край). За мен това не е нормално. Сигурно са искани тези деца, със сигурност не умират от глад в буквалния смисъл на думата, но не мога да плесна с ръце и да им кажа евалла. Съжалявам. Дори и това, че не ходят да търсят помощ от държавата не намирам за похвално - те отговарят на критерии за помощ, но отказват тази помощ, която би се отразила добре на семейния бюджет.

Общи условия

Активация на акаунт