Как се гледат 13 деца?

• 21 027
  • 508
  •   1
Отговори
# 420
  • гр. Шумен
Мнението ми за тези и за семейство Хамзе е, че тези родители мислят само за себе си.
Няма логика. Ако мислеха само за себе си, със сигурност или нямаше да имат деца, или щяха да имат само едно. А то така на практика нямат никакво време точно за себе си.

# 421
  • Куциндрел
Няма логика. Ако мислеха само за себе си, със сигурност или нямаше да имат деца, или щяха да имат само едно. А то така на практика нямат никакво време точно за себе си.
Явно така им харесва - да има деца и да нямат време. Не мисля, че не знаят как да се пазят от бременност.
Да родиш един куп деца и после да се чудиш къде да ги настаниш, май не е мислене за децата.
Или пък - раждам, а те някакси ще се оправят. На 2 деца едвам объщаш внимание, на 13 - те сами се гледат. Което няма лошо, защото стават по-отговорни. Но не е сигурно дали някое от тях, с по-лабилна психика, няма да се обърне към лошото.

# 422
Съгласна съм с Ceca. Прочетох всички постове от последните страници и въпреки масовата положителна настройка не мога да приема, че тази ситуация е прекрасна. Явно имам твърди убеждения по въпроса как се гледат 13 деца, без условия за това.

# 423
Доста относително е "прекрасното" за различните хора.
Дори и едно дете в семейството да има, след като е с лабилна психика, може да се обърне към "лошото". Няма застраховка за това.

# 424
На 2 деца едвам объщаш внимание, на 13 - те сами се гледат. Което няма лошо, защото стават по-отговорни. Но не е сигурно дали някое от тях, с по-лабилна психика, няма да се обърне към лошото.
Същото може да се каже и за задоволените отвсякъде. Харесват ли ти тия от Стъклен дом например?

# 425
Никой не те кара да го приемаш по никакъв повод- показват го по телевизията като любопитна новина и събитие, не за да ти го наложат като модел, не ти искат и парите или одобрението
А дали са щастливи и какви са им мотивите...това няма как да преценим, но щом няма нищо, което да поставя децата в риск- насилие например, то не мисля че е наша работа
И последно- изоставят първите близнаци на 2011, но не и тези близнаци...кои ще са по-щастливи според вас...

# 426
  • Куциндрел
Пак аз Mr. Green Това е, понеже в темата за Хамзе съм дискриминирана и не мога да пиша. Mr. Green

От обсъжданите семейства, само Хамзе ме дразнят.
Спокойно са могли да осигурят по-добри условия за отглеждане на децата. Мъжът до сега е могъл да има някаква кариера и добра работа, не да стои като някаква ..... до жена си.
Пари са им давани, имоти са продавали, имат жилище, бият се в гърдите, че са интелигентни хора.
Струват ми е леко чалнати, толкова ли нямат радост в този живот, че единственото им забавление е да се възпроизвеждат. Crazy

# 427
  • Куциндрел
На 2 деца едвам объщаш внимание, на 13 - те сами се гледат. Което няма лошо, защото стават по-отговорни. Но не е сигурно дали някое от тях, с по-лабилна психика, няма да се обърне към лошото.
Същото може да се каже и за задоволените отвсякъде. Харесват ли ти тия от Стъклен дом например?

Де да знам дали ми харесват, една серия не съм гледала от Стъклен дом. Би ли ми направил резюме на сериала, а пък аз ще ти кажа кой и как ми харесва.  Mr. Green

# 428
  • Куциндрел
И последно- изоставят първите близнаци на 2011, но не и тези близнаци...кои ще са по-щастливи според вас...
Ами не мога да сравня изоставено дете и дете в семейство. По правилно би било да се сравняват деца, които живеят в семейства, а не в дом.

# 429
Близначетата, първи деца в семейството, си имат дом, но май няма да го видят. Имат родителите им.
И не, не бих ти правил резюме на сериен филм, не е за мене тая работа.
Навярно има тема в съответния подфорум

# 430
Непрекъснато някой повтаря, че майката няма как да обръща внимание на всяко от 13-те деца.
Питам тези с по 1-2 деца - колко внимание дневно получават децата ви? В нормалния случай родителите работят, а децата са на градина, училище, с баби/гледачки, с приятели... Половин час сутрин и 2-3 часа вечер (докато шетате, готвите или гледате телевизия)?

# 431
  • София
Точно! Ама, нали знаеш, ние сме винаги над средното ниво!  Laughing

# 432

Де да знам дали ми харесват, една серия не съм гледала от Стъклен дом. Би ли ми направил резюме на сериала, а пък аз ще ти кажа кой и как ми харесва.  Mr. Green
12 теми, воала първата - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=467891.0

# 433
Точно! Ама, нали знаеш, ние сме винаги над средното ниво!  Laughing

Демек все едно внимание получават и две, и 13?

# 434

Демек все едно внимание получават и две, и 13?

Може и обратното да се окаже понякога, т.е. на 13 да бъде обърнато повече внимание, отколкото на две.

Общи условия

Активация на акаунт