Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията за паразитизма и просията?
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за паразитизма и просията?
-
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
-
Какво представлява професията „консултант по щастие“ и какво е НЛП?
-
Какво представлява ресторантът 'Веда хаус' и какво е 'движението за кришна съзнание'?

Изписали сте ,обаче доста и имам да наваксвам доста,а изоставам със старите,но няма как. Записвам се,оба1е за темата,защото ми се иска да споделя с вас нещо и да ме посъветвате. Още в началото,когато Ви открих и почетох малко ми се искаше да споделя,но не посмях,защото от друга страна пък
видях,че сте обсъждали тибетска рецепта за пречистване.Аз също имам една и при интерес мога да я публикувам.Тя е пак за пречистване,но се води "Тибетска рецепта на младостта".
а да видим ако ви обрулят с яка сума как ще се балансирате 

това няма нищо общо с даването където някои по горе ти разясняват.

разбирам, че са трудни времена, ама на теб лесно ли ти е? да не ги събираш по дърветата ? Знам,че сигурно ви звуча много първично, обаче си е за яд, та на всичкото отгоре и ще я нахокват.... съжалявам за случилото се,много е гадно, разбирам те....