Отговори
# 330
  • София
А аз се чудя, защо родената ми на 19.02 дъщеря (между водолей и риби, rehab   Wink ) се държи като един истински рогат овен.  Joy
Иначе аз съм си абсолютно рак, нямам нищо близнашко, та...не знам доколко може да се разчита.

# 331
  • София
А аз се чудя, защо родената ми на 19.02 дъщеря (между водолей и риби, rehab   Wink ) се държи като един истински рогат овен.  Joy
Иначе аз съм си абсолютно рак, нямам нищо близнашко, та...не знам доколко може да се разчита.

Клеми,  Hug не ти завиждам с астралната ми близначка  Mr. Green
Моят съпруг е Овен , но много често ми казва,че аз съм Овенът в нас  Twisted Evil - все с рогата напред. Сега май ще се окаже прав наистина  Joy hahaha
А между другото с майка ми и първи братовчед сме на тази дата,но през различни години. С нито един от двамата не си приличаме по нищо.Те двамата са някак по-смирени,по-мълчаливи и затворени в себе сии по-примерени.Докато аз..... леле мале  Laughing

# 332
  • Tам през Атлантическия океан
та...не знам доколко може да се разчита.
Wink

А може  Wink с хороскоп или карма може да се оправдаваме с тях  Sunglasses

Обикновено за това ги ползваме , като не върви "Ех такава е кармата" , като сме нещо чепати в характера "Е аз съм примерно Овен, няма как да се променя " та за това  Crazy

Знам, че голяма част от вас няма да се съгласят с мен - прекалено са вградили в мисленето си рамките от прочетени, повторени и потретени неща; прекалено са се срастнали с прочетеното в езотеричната литература. Но ще си го кажа: Неща от сорта "Няма ненаказано добро" са пълни глупости! "Наказание" и "добро" са спорни понятия. Ако се замислите - сигурна съм, че всяка от вас е правила добро, което е останало "ненаказано". Забравете тия правила! Понякога се случват неща, които за нас са неприятни, незаслужени. Понякога ни се сбъдват дори неочаквани подаръци от Вселената. Няма крайности, има живеене. Живеенето, или както още се нарича - "пътят" - ни изправя пред очаквано и неочаквано. Е, ако всичко в живота ни се случваше както сме го очаквали - пак щяхме да сме недоволни; щяхме да се оплакваме от скука, също като принцесите в приказките, които умират от скука, защото имат всичко, което поискат...

Съгласна  Peace

# 333
  • София

Клеми,  Hug не ти завиждам с астралната ми близначка  Mr. Green
Моят съпруг е Овен , но много често ми казва,че аз съм Овенът в нас  Twisted Evil - все с рогата напред. Сега май ще се окаже прав наистина  Joy hahaha
А между другото с майка ми и първи братовчед сме на тази дата,но през различни години. С нито един от двамата не си приличаме по нищо.Те двамата са някак по-смирени,по-мълчаливи и затворени в себе сии по-примерени.Докато аз..... леле мале  Laughing
Уф, моето е люто, рогато, не чува нищо совен себе си. И индигово. Не ми се говори направо. Mr. Green ooooh! А уж водолеите били тихи и кротки. КЪДЕ ги тези водолеи?

# 334
  • Варна
Интересно ми стана с тези нови дати на зодиите. Някой се променят , но други ще си останат в същата зодия . Аз си оставам в същата зодия ,  която съм била . Явно това си ми е зодията и мърдане няма . Hug

# 335
  • В друго измерение
Яяяя, какви интересни неща си говорите отново  Hug  bouquet

Момичета, защо казвате, че родените на 19.02 по новите изчисления са Овен  newsm78
Аз ли не си разчитам правилно табличката, която е дала Синьо мечтание? Но доколкото виждам при изместването(тоест новите дати) между 16 февруари и 11 март е Водолей, не Овен  newsm78
Да не би да не го разбирам правилно?  Praynig  Hug

# 336
  • София
Heartbeat , точно ти си го разбрала правилно  Peace Аз май спя цял ден   Blush Не знам къде блях и какво гледах,та реших,че съм Овен по новата таблица. Joy hahaha

# 337
....А уж водолеите били тихи и кротки.....

Клеми, тази книга, в която си прочела, че водолеите са кротки, да я изхвърлиш на боклука или направо я изгори, да не напакости и на някой друг човек...... Майка ми, баща ми, бившия ми мъж.... - нЕма такава упоритост, нЕма просто  Laughing Усмивките са разкошни, но зад тях стои не инат (това са овните), а нещо в стил "Говори си, не ми пречиш...."

# 338
  • В друго измерение
Rehab, благодаря ти  Hug Аз все пак да си питам, че се загледах и ми стана интересно как се променят зодиите  Hug  bouquet

# 339
Аз пък съм Змиеносец Simple Smile Стана ми интересно какви са тия "адски характеристики" на хората родени под тази нова зодия и намерих това:

Цитат
Змиеносецът е зодията, която бележи онези, освободили се от карма. Зодиакален знак на лечители, посветени, магове, хора, притежаващи изключително силен магнетизъм и церителски чудодейни способности. Нострадамус е бил един от представителите на този зодиакален знак. Друг такъв е Шарл де Гол.

Значи правилно съм чувствала да не се задълбочавам много в теориите за кармата Simple Smile и да се осланям най-много на собствената си интуиция Simple Smile

# 340
Здравейте! От няколко дни чета и съм стигнала до 23 тема, но за да не пропускам да се запиша и откъм края. Simple Smile

# 341
O, ако е този Пънкл, за него тук отдавна казаха, че се е олял. Аз пиша в един Таро/астрологичен форум, там пишат дста от по-известните северноамерикански астролози и те също обориха тезата, но доста професионално и аз малко разбрах. За мен лично новите му виждания не важат, старата ми зодия по-ми пасва.

# 342
Хора всички около мен са водолеи, едно време не исках да контактувам с никой от тази зодия, но явно поговорката си е вярна: "От каквото бягаш , то те стига"   Joy
Трудно един лъв се справя с тези хора, но за сега успявам  Crazy

# 343
  • Costa Rica
Поздрави от една новоизлюпена Водолейка #Silly Сега ще се върна да прочета що за гад е Водолеят и има ли той почва у нас.

- нЕма такава упоритост, нЕма просто  Laughing Усмивките са разкошни, но зад тях стои не инат (това са овните), а нещо в стил "Говори си, не ми пречиш...."
Ха-ха, точно. Пък аз все се чудех откъде у кротка, покорна и жертвоготовна (уж!) Рибка такава проклетия Joy

А хлапето излезе теле - ама то си е такова, рогато Wink

# 344
Е то ако има такъв допълнителен знак, интерпретацията на цялата натална карта би се променило. Значи хороскопите излизат погрешни?

simplyaven, можеш ли да споделиш кой е форума. И аз поглеждам от време на време в един форум за астрология:

http://forum.astro.com/cgi/forum.cgi?lang=e

А този сайт е супер: http://www.astro.com/

Общи условия

Активация на акаунт