Отговори
# 345
http://www.tarotforum.net/ Има секция Астрология. Има особено двама там, които са известни астролози тук.  Peace

# 346
Олял дали не е меко казано! Crazy
Първо в Астрологията не се работи със съзвездия, а се работи със зодиакални знаци - 12 области от пространството по 30 градуса в плоскост.
Пълен игнор и не го вземайте навътре - ако беше вярно, до сега дали щях да съм познал и един хороскоп!

# 347
  • най-шареното място
Пише че било отдавно известно, но аз сега го срещам и никак, ама никак не приличам на коригирания знак.... по стария съм близнаци и често нови познати ми познават знака.

# 348
Пише че било отдавно известно, но аз сега го срещам и никак, ама никак не приличам на коригирания знак.... по стария съм близнаци и често нови познати ми познават знака.

не изключвам човека да си прави пиар(еФтин)

# 349
арт мама , и аз съм близнак по стария , а по новия телец, това за мен е абсурдно. Тоест няма как да съм телец, нищо земничко няма в мен

# 350
... ако беше вярно, до сега дали щях да съм познал и един хороскоп!

Е голям довод, няма що  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 351
... ако беше вярно, до сега дали щях да съм познал и един хороскоп!

Е голям довод, няма що  Laughing Laughing Laughing Laughing

за мен е релевентен  , ама не е само това Stuck Out Tongue

# 352
Който има нужда от сериозни доводи, в смисъл професионални, може да потърси в Гугъл, но са на английски. Наистина е старо това, аз за този четох преди може би 2-3 години тук. С тази разлика, че аз от професионалните доводи малко разбрах.  hahaha

# 353
Който има нужда от сериозни доводи, в смисъл професионални, може да потърси в Гугъл, но са на английски. Наистина е старо това, аз за този четох преди може би 2-3 години тук. С тази разлика, че аз от професионалните доводи малко разбрах.  hahaha

На мен сериозни доводи не ми трябват.Харесвам се и като Змиеносец и като Стрелец Simple Smile, пък и  за мен  хороскопите влизат в графата "развлекателно четиво" . Laughing

# 354
  за мен  хороскопите влизат в графата "развлекателно четиво" . Laughing
  Joy за мене и за немалко други хора не са в тази графа и си имаме своите основания  bowuu

# 355
пък и  за мен  хороскопите влизат в графата "развлекателно четиво" . Laughing
зачудих се в първият момент дали това не е майтап,чак не ми се вярва,че има такива хора...

и за мен не са в тази графа Peace

# 356
  • Costa Rica
пък и  за мен  хороскопите влизат в графата "развлекателно четиво" . Laughing
зачудих се в първият момент дали това не е майтап,чак не ми се вярва,че има такива хора...
Че защо, какво му е чудното?
Аз дори и за развлекателни не ги намирам Mr. Green

Всеки с вкусовете си...

# 357
чудно ми е,но не ми се спори Mr. Green
верно...разни хора,разни идеали
smile3507

# 358
...чак не ми се вярва,че има такива хора...

и за мен не са в тази графа Peace[/color]

По същата логика аз сега трябва да възкликна "чак не ми се вярва,че има  хора дето пък ги приемат като "сериозно" четиво " .  Rolling Eyes Grinning

# 359
...чак не ми се вярва,че има такива хора...

и за мен не са в тази графа Peace[/color]

По същата логика аз сега трябва да възкликна "чак не ми се вярва,че има  хора дето пък ги приемат като "сериозно" четиво " .  Rolling Eyes Grinning

важното е какви са основанията за едното и другото твърдение (поне за мен има значение)  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт