Отговори
# 450
  • София
Моя цикъл започна в понеделник, така че не е по лунния. Но и той е по-къс и се измества. Но определено открих връзка между цикъла и половите си влечение.  Embarassed Не че е странно!

# 451
Сега ако кажете и техника за справяне с много нервен ПМС  hahaha  Peace

# 452
  • София
Отвара от бял равнец.

# 453
  • Бургас
Хайде запис и от мен Hug
Отдавна ви чета,но нещо не му се удава писането много  EmbarassedНо специално искам да благодаря на всички тук за положителното мислене и влиянието ,което ми оказахте в период,пълен с предизвикателства и уроци,които трябваше да посрещна и науча. И понеже днес получих първите добри вести  приемете моето искрено БЛАГО- ДАРЯ   bouquet

# 454
Отвара от бял равнец.
и жълт кантарион

# 455
Между другото май ОШО е бил преподавател/професьор по философия, за който се смята че бил уволнен поради много голям интерес към секса(но може и да е клюка Simple Smile отделно, като думи на Шибендо Лахири - адепт на крия йога, че ОШО е имал изключително силна памет и явно го е ползвал в лекциите си - това касае умствена способност.
Не се притеснявам да кажа, че предпочитам да го чета избирателно, за което имам основания (дано не звучи много възмутително) Simple Smile
Ти на Шибендо "духовен учител" ли му викаш? Stop
Ако йога, под каквато и форма и техника да е, не те доведе до хармония, спокойствие и пълна удовлетвореност - значи има нещо сбъркано.
Може да го крие, може и да не го показва, но просто му личи отвътре, че не му дават покой много низки страсти, просто много му личи, а отвън може и да го замазва...
Като отрича с лека ръка вековни индийски учения и традиции, защо не си стои там - в родната Индия и да посвещава в "единствената" и "истинска" крия йога своя си народ? За какво идва тук?
Или крия йога е поредната секта, дошла у нас да промива мозъци, с изповядване на карма, прераждания и т.н. Confused

# 456
кой е тоз Шибендо ? някакъв нов духовен учител ли?

# 457
Според мен Крия Йога    е една от най-сериозните йога школи от 19 в. насам
Има различни течения и не е само Шибендо Лахири адепт на крия йога.  Въпреки, че не ми е личен учител, не е кой да е:)
това го приемете като закачка тогава. Други неща за Ошо са си известни и документирани (и той не е мой личен учител  Stuck Out Tongue ) - и си позволявам да споделям друга гледна точка по някои въпроси от него:)
(надявам се да не е много кощунствено за някои Simple Smile

п.п
Шибендо Лахири мисля че е правнук на Лахири Махасая - велик Йогически Учител от 19 век.
Смятам все пак че не е задължително просветлението да се предава наследствено, така че спокойно:)

# 458
  • Tам през Атлантическия океан
 Wink

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 20:37 от Desss

# 459
  • нейде там, където ....
Сега ако кажете и техника за справяне с много нервен ПМС  hahaha  Peace
"Петимата тибетци".

# 460
Е, аз ли съм най-сбърканата? Не спах цяла нощ и на сутринта в цикъл...а беше пълнолуние....не новолуние..... newsm78

# 461
  • в резерват
Е, аз ли съм най-сбърканата? Не спах цяла нощ и на сутринта в цикъл...а беше пълнолуние....не новолуние..... newsm78

Ох, Пинки, голяма си ми скица  Heart Eyes Hug

# 462
Напълно нормално ПИнкииии ( 'сичко ти е У ред)  Simple Smile Мене основно около и на пълнолуние ми е цикъла.... дори ми се увеличава когато е точно 1-вия ден на Пълнолунието..... и сън не ме лови ... и се изнервям... ставам лоша и хаплива - чак не се познавам Wink  Whistling 
Обаче тези дишания, които ВОКС ми каза - някак си постигам баланс, но има още много практикуване докато преборя тез мои емоции Simple Smile

# 463
чая от лавандула може да действа силно успокояващо.
може да опитате и с аромотерапия - по една капка лавандула, маточина и истинска българска роза в аромолампата.
А с дишането се балансират енергиите и може да се повлияе дори на обмяната на веществата.

# 464
Може ли по-подробно за дишането  Praynig
Наистина понякога имам много нервни моменти, без причина и за съжаление си го отнасят хората около мен  Confused
Какво да правя, характера ми е такъв - първо говоря и действам, а след това се сещам, че е трябвало да помисля...  Tired

Общи условия

Активация на акаунт