Отговори
# 480
Благодаря  на  Господ!
Благодаря  на   Ангелите!
Благодаря  на  всичи Ви  за  подкрепата!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Отново  Мемо  е  при  нас!!!!!!!!
Случват  се  чудеса!
Той  сам  намери  начин  да  ни  открие.
И то  само  как.   След  като  снощи  до  към  1  часа  кръстосвахме  улици и  викахме,  прибрахме  се ,  молихме  ангелите , държахме се  за  ръце, молихме   Бога.На  сутринта  още  със  ставането  малката  беше  на  прозореца  и  тересата  и  викаше  Мемо. Обиколихме  пак  квартала,  питахме  хора  и  отидохме  на  работа   и  училище   Около 10  часа  приятелка  на  голямата  дъщеря  звъни  да  я  пита  намерили ли  сме  Мемо ,  защото  тя  вижда  подобно  куче  в  двора  на  гимназията  в  която  учи. Естествено  нашата  кака  веднага  тръгва  и  се  оказва,  че  това  е  точно  нашият  любимец. Всички  в къщи  сме  радостни и   благодарни  за  щастливата  развръзка!!!!!
Благодаря  Ви!!!!!!
Бях  сигурна,че  споделяйки  с  вас  намирам  изход  от  ситуацията!!!
Поклон!
Изпращам  на  всички  положителна  енергия  за  сбъдване  на  чудеса  в  живота  Ви!  bouquet Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 481
чая от лавандула може да действа силно успокояващо.
може да опитате и с аромотерапия - по една капка лавандула, маточина и истинска българска роза в аромолампата.

Абсолютно подкрепям Вокс за препоръката на ароматерапията при ПМС. Аз съм за лайката!!!! Разреждам, мажа на корема и кръста като започне да ме прихваща някое настроенийце и после съм като нова. Първо отменя всякакви физически усещания - болки, схващания, придърпвания. Второ "оправя" характеропатията... Обаче внимавайте с разреждането, защото ако не направите първо базово и после едва второто, ще се умиришете като за три дни  Embarassed. И ако някой ползва хомеопатични най-вероятно ще му ги антидотира за съжаление.... Почти колкото ментата е силна, нищо че за това не се споменава често. Лавандулата от своя страна няма антидотиращ ефект. Определено лавандула на аромалампа е вълшебно решение. Поздравявам ви с това весело лавандулово филмче, което днес видях, за добро настроение.

Аз от май месец 2009 ползвам само ароматерапия за всякакви физически оплаквания към спорта и медитативните техники и съм много доволна от този свой избор. С времето доста неща изчетох и се научих да комбинирам, избирам така маслата, че да ми действат веднага. Най-интересното е, че тялото само си надушва подходящото. Имам доста голяма колекция шишенца за свещенодействие и при всяко събитие веднага посягам. Например при сегашните грипоподобни състояние (работя в голям офис с много хора при отворено пространство) ползвам постоянно евкалипт и лимон много успешно. От две години не съм боледувала от есенно-зимно-пролетните гадости за щастие с такова предпазване. А всякакви стомашни "лекувам" с моята любима панацея чаеното дърво. Хайдеееееееее, пак се отплеснах в любимата ми темичка  Embarassed То от две седмици все съм на нея, че две приятелки, които ще са булки тази година са се заели с цитрусов арома режим за вталяване и бурно бистрим темата.

# 482
Никааааааааааааа 1234,  Hug Hug Hug Hug
Така се радвам за всички вас! Разплака ме,докато ти четях поста.....и моето коте беше изчезнало и така се върна при нас една сутрин мокро от дъждът, и мъж ми ми го донесе в леглото.....Много се радвам, толкова хубаво е,че сте заедно !  тази случка за пореден път ми показва, че когато много искаш нещо, то просто се сбъдва....
Рози § Рози, би ли ми дала линк към темичката да прочета за маслата и цитрусовото отслабване? Аз преди много време бях изчела  тук имаше темички...и съм си взела и аз масла и си ги ползвам....добре,че ме подсети,баш сега имам голяма нужда от тях,а ги бях забравила...Благодаря ти !

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 12:33 от Pinkito

# 483
nikata1234 , когато обичаш нещо няма енергията на любовта го връща. Миналата година моят любимец Пафи /папагал/ излетя през прозореца и го открихме. Толкова го обичам, че изобщо не смеех да помисля, че ще се изгуби. Това става в София , случката се развива в най-обикновен столичен квартал, където всички блокове си приличат.

# 484
Момичета, има ли някаква причина Енциклопедия на лечебните минерали -Митеви,от първа страница да не се зарежда newsm78/сутринта се отвори, а сега не иска Thinking/

# 485
Рози може ли малко повече подробности за това: Например при сегашните грипоподобни състояние (работя в голям офис с много хора при отворено пространство) ползвам постоянно евкалипт и лимон много успешно. От две години не съм боледувала от есенно-зимно-пролетните гадости за щастие с такова предпазване.

Zari_a не се отчайвай, колежке Wink Имаш и от мен положителна енергия  babydust7

# 486
Рози § Рози, би ли ми дала линк към темичката да прочета за маслата и цитрусовото отслабване? Аз преди много време бях изчела  тук имаше темички...и съм си взела и аз масла и си ги ползвам....добре,че ме подсети,баш сега имам голяма нужда от тях,а ги бях забравила...Благодаря ти !

Мииии, то не е тема, разговор в кафене  Embarassed

# 487
nikita1234 Браво на вас, браво на дребосъчко! Laughing Не съм губила дом.любимец, дори не искам и да си го представям, поглезете си го днес!

zari_a започнах да пиша нещо, но не искам да се оплаквам, важното е че изход към по-добро винаги има, дано скоро практикуваш онова, което желаеш и трудът ти да бъде заплатен достойно! Вярвай, представяй си го, живей с мечтата си, дишай с нея и ще стане!    Hug

Pinkito
много ме разсмя с поста си! Благодаря и че ни напомни, че "когато много искаш нещо, то просто се сбъдва"   bouquet

Сбъднати мечти желая на всички!

# 488
масла с дезинфекциращо действие: бор, кедър, пихта, хвойна, чаено дърво, евкалипт, лимон.
за емоционално балансиране - масло от грейпфрут, роза

# 489
Рози може ли малко повече подробности за това: Например при сегашните грипоподобни състояние (работя в голям офис с много хора при отворено пространство) ползвам постоянно евкалипт и лимон много успешно. От две години не съм боледувала от есенно-зимно-пролетните гадости за щастие с такова предпазване.

Амиииии, най-напред за този, на когото му се чете, има доста пускани неща в годините във форума в частта за здравето и за ароматите. Писали са много хора за конкретни резултати, задавали са въпроси (и аз също) и в отговор са им споделяли други, които се занимават с масла и ароматерапевтични козметични препарати.

Конкретно за грипните периоди - аз го прочетох също там във форума преди време и сега пак напоследък и затова го прилагам. Слагам лимон в аромалампа вкъщи. Това обеззаразява въздуха. Ако усещам,че ми дращи на носоглътката, в офиса си слагам една голяма чаша с топла вода между себе си и клавиатурата и докато работя вдишвам 2 - 3 капки лимон как се изпарява (това са капки етерично масло, не сок! де  Laughing). Освен това съм си смесила евкалиптово масло с базово и си слагам капка всяка сутрин във всяка ноздра, да се стече в гърлото. Също има много мощен противовирусен ефект.

А за отслабването действат ефективно маслата от цитруси като се взимат вътрешно на капки по 1 на ден 20 дни, после почиваш 10 дни и пак. Първо се ползва лимон за прочистване, а след това мандарина. И така примерно половин година, ако килограмите са доста за сваляне. Става постепенно, но трайно, защото тялото много добре се регулира като апетит и като стопяване. Обаче ако някой продължава да хапва по 2 парчета торта всеки ден, нямам наблюдения, дали ще има ефект  Whistling Mr. Green. Аз съм ползвала само масла на Стикс, нямам опит с други и не знам с какво качество са другите. На предишния им сайт, който сега работи като интернет-магазин, има описвани характеристиките на много масла и аз оттам си ги припомням или се запознавам.

# 490
Рози и Рози благодаря!
Точно за грипните периоди ме интересуваше.  bouquet

# 491
Това е една от най-хубавите теми във форума Two Hearts . Изчетох всички линкове от първата страница и онази вечер докато си бях под душа визуализирах как водата измива всичката ми негативна енергия и воала, получи се ! Даже съм абсолютно сигурна в това, защото имах ужасни бодежи в сърдечната област и ми бяха казали, че имам сърдечна невроза и трябва да се лекува, но аз успях сама, благодарение на ценната информация която получих от вас Two Hearts . Вече няма и следа от каквито и да е бодежи !

# 492
darena,   bouquet Когато видиш различната страна - оценяваш познатата  Grinning

zari_a, опита ли да си помислиш за пропусната възможност; някоя идея, която все още не ти е хрумнала, а може да се окаже печеливша? Отчаянието не е добър съветник!

nikata1234, радвам се на щастието на семейството ти! Малко късно, но все пак да напиша метод, който помага на изгубени домашни любимци да намерят пътя към дома си. Не ми се е налагало да го ползвам, доверявам се на автора.

Трябва напълно да се отпуснеш физически; целта е да се освободиш от съзнанието. Като при медитация. Когато това стане, си представяш/визуализираш как от сърдечната ти чакра блика любов в светлина. Тази светлина, тази любов, започва да обхваща все по-голяма част от тялото ти, всяка клетка от него започва да се изпълва със светлината и енергията на любовта. Когато във визуализацията си си изцяло изпълнена с тази любов, с тази светлина, - си представяш, че си до домашния любимец и от слътчевия ти сплит започва да тече към него любов - като светлина. Започва да го обгръща целия в светлина.

По този начин животните (и хората) усещат подсъзнателно това, което отива към тях. Авторът вместо да търси кучето си, е направил тази техника и след броени минути кучето му се върнало вкъщи.

# 493
Мили феи, радвам се, че ви се случват хубави неща Hug Искам да ви споделя, че и нашата семейна история в новия град, в който се преместихме, се развива трудно, но положително. Heart Eyes Когато следваш вътрешния си глас, всичко е възможно. Вярвам, че това е само началото на успешната ни реалност тук.
Аз напоследък правя редовно упражнението пред огледалото - казвам си: "Обичам себе си. Обичам те, каквото и да се случва в момента. Ти си прекрасна. Ти можеш всичко. Обичам те." Много е силно и зареждащо. Всяко голямо начало е трудно. Но си заслужава. Замисляли ли сте се, любими феи, колко сила има в едно малко зрънце вяра? И вярата расте по закона - привличаш това, за което мислиш.
Другото, което научих наскоро и се стремя да го следвам ежедневно е правилото - не казвай: Господи, дай ми, а Господи, благодаря ти, че ми даваш ... тази работа, тази връзка, този живот и т. н. в тоя дух. Наистина е ефективно. Hug
Обичам ви, момичета, и ви благодаря, че сме заедно. Това е най - хубавата сила на Земята. Hug
Иска ми се да ви спогеля с вас нещо много силно и красиво, макар че ще стане дълъг пост. Заповядайте -

Заедно с твоето израстване израства и цяла нова вълна от прекрасни млади хора...АА Михаил през Ваня Стойчеваот Ваня Стойчева на 21 януари 2011 г. в 11:37

Вчера се почувствах необичайно самотна....аз, дето съм пример за саможивост. Понякога все още ми се струва, че тези скокове напред и нагоре ме отделят от близките ми хора и оставам много сама. Сетих се, че не съм общувала с АА Михаил персонално от два-три месеца и почувствах нужда от енергията му. Това съобщение все още е лично, но прозренията важат в еднаква степен за всички вас, които се учите в момента да летите. После дойде и моята душа близнак.....но това вече е за по-нататък.

АА Михаил, малко се чувствам самотна напоследък. Искаш ли да ми кажеш нещо? Би ли обяснил спецификата на сегашния ми период?

На Роханна й растат криле. Но тя не знае какво да прави още с тях – дали да лети из небето или да си ги маха, вървейки по Земята. И когато другите я видят с нейните нови, блестящи криле, те се объркват: Коя е тя? Нищо й нямаше, а сега ходи насам-натам и вее тези светещи образувания. И как само сияят около нея… Но защо пък тя? За нас няма ли криле? Тя с какво е повече от нас?

Ето така се случва, мила моя, че трябва да се научиш да бъдеш ангел на Земята. Отначало това ще учудва другите и по стар навик те или ще ти припишат цялата си сила, или ще опитат да те отрекат напълно. Някои от старите ти приятели ще се опитват да те вкарат отново и отново в предишните дупки, където ви е било така уютно заедно.

Да, възлюбена, не е леко да се отличаваш. Това е едно от най-трудните неща в света на материалното. Чувството за общност е много силно на Земята. И каквото и да правите – дори и да е нещо лошо, ако е „общовалидно” и го вършат повечето хора, така ви е добре. Но дори и най-прекрасното и вдъхновеното – ако го правите сами или само с малко подкрепа, ви се струва крайно дискомфортно. Ето – през всякакви такива вълнения преминаваш и ти в момента. Дори и у самата теб се борят тези противоположности. Ти разбираш, че вече си различна: ти искаш да си различна и всъщност винаги си била такава. Тогава се поглеждаш в огледалото и казваш: "Е та какво ми е толкова красивото – изглеждам като всяка друга жена на планетата Земя… "

А вътре у себе си вече виждаш всъщност не новия, а истинския образ, който бе затулила зад толкова много паравани. И след целия ти труд сега този образ започва да изнича на моменти. Ти ту отчаяно се опитваш да го уловиш веднъж завинаги и да го покажеш на всички, ту се плашиш от него, защото си мислиш, че той направи още по-самотна, още по-неразбрана.

Вдигни глава и бъди смела, Роханна, защото ти не можеш другояче. Ту си готова да преместиш планини, за да отстоиш вътрешната си истина, ту си готова отново да избягаш като подплашено зайче от собствената си сила и великолепие. Знай, че всички тези флуктуации са временни и напълно разбираеми. Не забравяй, че ние всички сме до теб, винаги, на всяка крачка…и ти се чувстваш прекрасно и вълшебно в нашата компания, в своите собствени Божествени води. Но после идва нещо – някой казва крива дума и ти решаваш, че трябва да изскочиш вън от този прекрасен поток, защото той – си мислиш ти - те носи не натам, където искаш; и ти се връщаш се неохотно към старото с цел да се приспособяваш. О, колко дълбоко вградени са у вас, хората, тези механизми!

И все пак нека ти кажа, любима, нека ти напомня – ти си онази, която дава пример и проправя път, затова няма как да черпиш опит от другите.  Има сияйни и смели души от предишното поколение, които осветяват и твоя път, наистина, но те са малко в момента. Чрез тях израстваш ти, а заедно пък с твоето израстване, израства и цяла нова вълна от прекрасни млади хора, които ще подемат по Пътя и вие заедно ще сътворите реалността за Новата Земя, както и модела на Новото човечество.

Няма на кого да се харесваш, Роханна, няма на кого да угаждаш. Свободна си да бъдеш Себе си. Когато си Себе си, ти няма как да престъпиш Вселенския закон и няма как да си навредиш. Няма как да не оцелееш, защото когато си Себе си, ти изграждаш автоматично и леко най-прекрасните варианти за живота си. Роханна, крилете ти са толкова безкрайно по-могъщи от малките гласчета, които се опитваш да слушаш – у другите, както и у себе си; душата ти е толкова по-необятна от онези църливи упреци, които все искат да те изкарат по-малка и нищожна от мухата.

Ушите ти вече оглушават, а очите ти се замъгляват за подобни неверни и неправомерни критики…забрави за всичко това ……забравете всички за ония времена, в които трябваше да се свивате на осем, да се снишавате и да се покривате с единадесет наметала, та да не ви познаят, да не ви преследват, да не ви унищожават. Да, това бяха трудни времена и вие като хора пазите тези спомени. Но ти, любима, след целия труд, който извърши по себе си, след целия стръмен полет, който изведнъж изтръгна от дън сърцето си, не можеш и не бива да се връщаш повече там, в този вътрешен затвор. Никога повече, любима. По никаква причина.

Денят ти е ден на Небесно Сияние, нощта ти е нощ на Звездна Русалка, а сърцето ти е сърце на велика вълшебница, поела по Пътя на Божественото Съзидание. Сърцето ти пръска искри на безкрайна любов, прекрасна моя, а това е най-голямото отличие във Вселената. Богинята разстила около тебе аромат на Рози, а ангелите пеят хор на вечна радост, мир, любов, хармония и благодат.

Процесът, който си наченала, продължава напълно естествено по руслото си; и аз наистина те уверявам, че в дълбочина ти много добре знаеш какво и защо правиш. Онази част от теб, която се опитва да роптае и да се съпротивлява, го прави единствено затова, защото все още смята, че начинът да се харесваш на другите е да бъдеш като тях. Но това е дълбоко невярно, мила моя.

О да – другите ще изпитат моментно задоволство, ако запееш тяхната злободневна и депресивна песен, но дълбоко в сърцето си няма да те обичат истински за това. В същото време те могат (раздразнени от факта, че ти си позволяваш свобода, която те не смеят) да ти изкрещят в лицето някоя обида в плитък опит да те свалят до своята болка, но дълбоко в душите си ще ти благодарят за това, че им даваш този пример, който – дори и болезнен за тях в момента, им отваря нови пътища за в бъдеще. Ти си достатъчно мъдра, достатъчно овластена, достатъчно любяща, за да приемеш привидните противоречия в чуждото и своето поведение. Ти ще си онази, която ще показва пътя с непрестанното си постоянство и добротворчество във всякакви ситуации.

Можеш да очакваш същото постоянство и от нас, но моля те, звездна моя, разбери, че на човечеството му е крайно трудно в момента и забрави стария си навик да търсиш потвърждение за истинската си стойност отвън.

Ние ти я потвърждаваме СЕГА – всички единогласно и единодушно: Ти си нашата Прекрасна Лейди, готова да служи на Земята и на Възнасянето с много мощ, любов, знания и Сила. Ти си безценна, един излъскан диамант, изгряваща Звезда на небосклона на Земята. И като такава можеш да помогнеш на безчет други Звезди да изгреят в съдбоносния си ход, а те от своя страна ще помогнат на още, и още, и още.

Уединението е твоето Свещено пространство, в което общуваш с най-високите си аспекти, с нас и Бащата/Майка Бог. Уединението е мястото, в което раждаш вътре у себе си еталона за най-прекрасните човешки отношения на Земята. Забрави за времевите ограничения със знанието, че се придвижваш в съвършен темп, че пристигна точно според уговорката ни; точно когато и където трябваше. Радвай се на вълните на човешките чувства, но избирай винаги Божественото, мила. То е твоята храна, то е твоята манна небесна, то е твоят творчески материал. То е най-дълбокият копнеж на сърцето и най-гранздиозният полет на душата ти.

Разреши ми с моята Космическа прахосмукачка да изсмуча последните остатъци от големия ремонт. Твоите отношения с хора от миналото, които те безпокоят в момента, сега се неутрализират до точка, която ще е подходяща и за двете страни, така че неприятните емоции около тези отдавнашни кавги, които си имала с тях, вече отминаватт.

Слънцето грее за теб с цялата си любов, любима. Отвори широко прозорците на новопостроения си дом, за да го приемеш. И колкото повече приемаш, толкова повече ще има да раздаваш.

Унинието те напуска с последни писъци. Остави го да си каже болката, остави го да си припомня колкото иска за мъките на миналото, дай му думата - нека говори, говори, говори. И след това го погали като малко дете и му покажи голямата картина – онова, което ние с теб, както и с много други смели души-светлоносци градим за много бъдеща напред.

Воювай срещу всичко онова, което те подтиска…..с още повече любов и състрадание. Казвай истината си и сетне я обливай с тонове любов. Ти имаш тази любов и трябва да я ползваш вече ежедневно, ежечасно, ежесекундно.

Аз съм твоят брат и нежно те обичам, благославям, прекланям „коляно” пред теб, за да се качиш на моя кон и заедно да покорим света с енергията на новата, невидяна, несънувана, безпределна и божествена Любов.

АА Михаил

Накрая, като идеи за Зари, а и за всички нас - можем да използваме капките на -д р Бах и правилата на фен шуй за постигане на нашите желания.
 Heart Eyes Hug

# 494
как е възможно сега да я откривам тази страхотна тема, и тъй като имам много въпроси, направо се връщам назад за да ви изчета, че има много...... за четене  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт