Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията за паразитизма и просията?
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за паразитизма и просията?
-
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
-
Какво представлява професията „консултант по щастие“ и какво е НЛП?
-
Какво представлява ресторантът 'Веда хаус' и какво е 'движението за кришна съзнание'?

Благодаря ти!
Когато влезнах във форума, направих го с мисълта да намеря отговор на един въпрос и ти ми го даде:
). Кога за последно сте гледали звездите? А формите на облачетата?
Просто ако ти беше хрумнала мисълта, че в тази бедна и крадлива България трябва да внимаваш къде си оставяш чантата с голяма сума пари - нямаше да се стига изобщо до мисълта "какъв ми е урока от тази случка". Не означава, че вината е твоя, а те - крадците, горките.... Може би си била разсеяна в него момент; може би мисълта ти е била заета с нещо важно, а не с парите, които носиш.. simplyaven го е казала добре - съсредоточава се върху възможните опасности и така не стига до подобни ситуации. Оттам - не се пита "какъв урок имам да научавам". Това според мен е повече извод, отколкото урок.
това ми е идеята - да осмисляме нещата, вместо да се доверяваме на сляпо. Всеки през своята призма ще ги осмисли и всеки до своите заключения ще стига. Понякога изводите ни ще се променят, но пък така ще изживяваме собствения си живот, не на автори, не на актьори, сценаристи, режисьори... Книгите и филмите са за да ни помагат. Но понякога могат и да вредят. И първото, и второто зависят от нас 
/ Тука сме все хора,които задават въпроси към себе си, търсят отговори, търсят съвършенството/за себе си/, питат...и това понякога не ни прави много щастливи,защото сетивата ни са отворени за несправедливите ситуации.От друга страна пък, точно тези сетива, ни карат да се справяме с нашите страхове, да се освобождаваме от "натрапниците" в нас, и да се радваме на ситуации и хора,които преди са ни притеснявали. Аз се радвам,че ви има, дори и на различни мнения,ние говорим за едно и също