Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията за паразитизма и просията?
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за паразитизма и просията?
-
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
-
Какво представлява професията „консултант по щастие“ и какво е НЛП?
-
Какво представлява ресторантът 'Веда хаус' и какво е 'движението за кришна съзнание'?
В пясъка, сред шезлонгите. Усетих се, че го няма в ресторанта, докато обядвах. Слязох на плажа и си го намерих. Ей там, в краката на една мацка, която ми се беше настанила на шезлонга. Стоеше и си ме чакаше.
Аз пък му казах, че въпросното не ми е от него и ако искам да храня рибките с него, т'ва си е моя работа.

Акъл и съвет "не ми требат, я си ги знам" Малко им е боят на някои хора, ама и това ще стане,някога,някъде 
Яд и гняв синоними ли са
Да ви кажа, от народопсихологията тук,когато съм в чужбина, и като гледам хората как небрежно си вървят с отворени чанти, никакъв инстинкт за самосъхранение, и си мисля, ей тука две-три мургавелки,какъв бизнес ще завъртят
Моите момчета, след случката/свидетели бяха,по неволя
Аз като продавам картина плача, пък ако ми я откраднат ще хвърчат глави. Без омраза.