Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са мненията за паразитизма и просията?
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за паразитизма и просията?
-
Какви са мненията за споделяне на техники и знания във форума?
-
Какво представлява професията „консултант по щастие“ и какво е НЛП?
-
Какво представлява ресторантът 'Веда хаус' и какво е 'движението за кришна съзнание'?

Работя с една формула, с която искам напътствие и помощ от Господарите на кармата. Чете се 9 вечери и се наблюдават сънищата и събитията през деня. Снощи сънувах един символ, т.е бяха много символи от злато или друг скъпоценен метал, но един си спомням, а не знам какво означава. Изглежда като 15, 57, 84 от квадрата на simplyaven.

Друго мнение имам аз за голяма част от българите,че освен че ги домързява повечко напоследък, любимото хоби е да се оплакват,вайкат и да чакат някой друг да ги оправи. И добре, аз ще си търся моят си урок - ок,а тези които крадат,убиват,нараняват умишлено какви ли уроци имат те? Не го приемам-не споря, коментирам
Относно негативните и позитивните "уроци", винаги съм ценяла позитивните - случва ми се нещо хубаво,защото съм си го заслужила, с начин на мислене, с дела - направил си добро, без скрита умисъл, помогнал си на някой да "прогледне",подал си ръка на нуждаещ се, обичаш и т.н. Виж, с негативните - питаш се, мислиш, връщаш лентата назад, и понякога е трудно да откриеш точният си урок, но падаш-ставаш ,и продължаваш/с малко по-малка вяра в хората,но пък има и читави хора 
За втори път ми крадат "пълна" чанта, и животът си продължава.
И ето на - от пазенето на хорските чанти, моята принесох в жертва на богът на чантите