ОКТОМВРИйска дружина 2007

• 73 175
  • 632
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Здравейте,
Petia, ЧРД на патерички   bouquet Желая ти много здраве и късмет , а на малката Катрин щастливо детство и истински приятели  Simple Smile Simple Smile
Честито и на всички отпразнували вече рожденните си дни! На тях също желая много щастие, усмивки и здраве   bouquet
Геринг, и на теб бързо оздравяване  fingerscrossed
Паролата е старата на Меги, много беше хубаво, ако можете отидете и вие  Wink
Ние празнуваме днес и  #Crazy този път направо се престарахме - сутринта в детската градина, довечера с баби, лели и т.н. у нас и утре на детски център - такова нещо досега не съм правила и не е изключено баткото да се поразсърди  Sad
Нямам време да търся "почерпка", но пийте по едно кафе за наше здраве , пък и за ваше   food010
Лек ден и приятен уикенд на всички  Hug
-----------------------------------------------------------------------------
Много ме е яд, че не ми остава време за тук, ето профила ми във фейсбук http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000164504969

# 466
Честит рожден ден на Христинчето на Ерийзи. Да е жива и здрава, много весел празник и супер много подаръци да получи.

Гери- пази се мила, ще пазиш леглото още малко ,после ще наваксваш.

Мила е сополива вече 2 седмици, не можем да й бием ваксините . То не ,че много ми се бият на мене, ама няма как .
Аз бачкам иначе, бях 4 дена почивка, че мин. седмица не почивах и днес пак съм на къра. Но такъв е живота, кво да правим, пари трябва да се изкарват.
Пускам линк към малко снимки на Мила от това лято и от РД. Ако иска някой д апогледне, че ви нямам всички във фейсбук. http://bebeoktomvri.snimka.bg/baby/mishonka95-beba-mila.175418.25385594

Айде весели пранзици на предстоящите рожденици! Hug

# 467
Честит рожден ден на всички пораснали Октомврийчета  Hugей как никой не почерпи по една тортичка тука Wink

# 468
  • Пловдив
Благодаря много, Мила е страхотна  Heart Eyes
Мечтание, весело изкарване на РД и на вас. Да сте по-здравички вече и  fingerscrossed
 Hug на всички

# 469
  • София
 Момичета, влизам да почерпя, днес нашето момче става на 4 години. В 17,00 ч. ще празнуваме в ''Морско конче'' с банда разбойници  Crazy

Утре ще разказвам   bouquet

# 470
ЧРД, на всички пораснали октомврийчета!!!
Да са здравим усмихнати и много щастливи! Hug

Честит рожден ден на всички пораснали Октомврийчета  Hugей как никой не почерпи по една тортичка тука Wink

макар и седмица по-късно, черпя с нашата торта Hug

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 16:53 от Bulechka™

# 471
erisii  HugБлагодаря  Winkне ти откривам профила във фейса  newsm78излиза моя профил Laughing Laughing Laughingкажи кое име да търся Hug Bulechka™ Страхотна е тортата, не ви ли беше жал да я разрежите Wink eva_s да ви е живо и здраво момчето Hug mishonka и аз като erisii ще кажа, че госпожицата е страхотна  Heart Eyesама къде да търся сега балон със Спондж Боб  newsm78Бобо го видя и сега иска такъв балон като на снимките ви Wink Laughing

# 472
Честит рожден ден на нашите астрални близначета Hug Heart Eyes скорпиончетаЖелая им весело и щастливо детство с много усмивки

# 473
Мечтание, да ви е жив и здрав Бобчо! Да порасте голям и умен  и много да ви радва!   bouquet
Честит рожден ден и на всички други палавници! Бъдете щастливи мили дечица!!!

# 474
Днес Сани има рожден ден Simple Smile))
почерпете се за негово здраве Simple Smile))

Ето и снимка от тържеството в градината Simple Smile

# 475
  • София
Честит рожден ден на дечицата празнували през изминалата седмица! На всички желая да са най-вече здравички и да растат щастливи!!!
На тези, на които предстои да празнуват, весело изкарване!
Аз бях в болница една седмица, но от днес съм си в къщи, ура.
Приятни  почивни дни от нас  Hug

# 476
Здравейте мами!
Малко късно,но влизам да поздравя всички пораснали с още една година октомврийчета!Да са ви живи и здрави,много щастливи и послушни  bouquet

# 477
  • Пловдив
Здравейте момичета Hug
Дара 82, благодаря, а вие как сте ?
Геринг, дано вече да оздравяваш наистина  fingerscrossed
ЧРД на Сани, да е жив и здрав имного щастлив! Мпулле, солям е сладур  Heart Eyes Heart Eyes
Булечка, ЕваС, Честито и на вашите момчета /с малко закъснение/! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!   bouquet
Поздравче http://www.youtube.com/watch?v=QrvJ7HVUTOk&NR=1
 Hug

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 07:39 от erisii

# 478
Здравейте, момичета!

Минавам да поздравя групово всички октомврийчета. Пожелавам им много любов, радост, усмивки и весели детски игри!

Ние сме добре. Преместихме се с Диана в Пловдив. Не съм се вяствала отдавна, но тази година беше много трудна за нас. Дори не си спомням кога за последно влизах тук.

Както и да е, гледах снимките на големите вече момчета и момичета. Ето малко снимки и от нас :

By atraykova at 2011-11-05

By atraykova at 2011-11-05

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 15:25 от Тонито

# 479
Леле тук атомна бомба май е паднала....
Тони, чудех се аз къде изчезна...
дано да ви е по- добре в Пловдив с Дидито:) Снимки ще гледам с удоволствие стига да се добера до компа:))
Коцето днес става на 3 месеца:)) Колко бързо тече времето..Сани пу-пу вече ходи на градина без рев.поставихме рекорд, от края на Септември без прекъсване е на градина:))
Приятен ден

Общи условия

Активация на акаунт