Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 447
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 1 335

Много са хубави, препоръчвам ги, прави, класически, плътни, отговарят си на номера, имаме два чифта от преди две години, вече износени, есента пак взехме два. Е, избеляват си с носенето, но за тези парички са повече от супер 

А как определяте размера? Премерих колана на дънките на мъжа ми и е 50 см - това размер 50 ли е?
И защо ми се струва, че някой беше споменал, че са уголемени  newsm78 Не знам, може и да се бъркам с друга марка?
 Благодаря предварително   bouquet

# 1 336
някой да ми даде линковете на маратонките дето бяха тънкана, че не ги намирам, от кога превъртам назад...кой знае къде са?
Я, да видим тук ще ги откриеш ли http://www.pazaruvane.com/izgodni-pokupki-v-laredut-ot-namalenie … o-zima-2011.html/
ДА  Laughing

# 1 337
Момичета мнение за тази рокля:

http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-volants-femme.aspx?producti … 32&pos=29_n_n

Интересува ме дали прозира и как са размерите че се двоумя между 42 и 44

# 1 338
  • София

Много са хубави, препоръчвам ги, прави, класически, плътни, отговарят си на номера, имаме два чифта от преди две години, вече износени, есента пак взехме два. Е, избеляват си с носенето, но за тези парички са повече от супер 

А как определяте размера? Премерих колана на дънките на мъжа ми и е 50 см - това размер 50 ли е?
И защо ми се струва, че някой беше споменал, че са уголемени  newsm78 Не знам, може и да се бъркам с друга марка?
 Благодаря предварително   bouquet

Според мен не са уголемени, аз каквото съм взела до сега от Ла Редут на моя мъж винаги му е ставало точно, с изключение на една риза Бест, която му е голяма, а другите неща са много.
При него така нацелихме номер - с мерене на колана, той носи 42. 50 ми се вижда доста, но ти си знаеш човека. Дължината отговаря на дължината на дънките тук.

# 1 339
  • София

Момичета,на мъж с талия 106(там където носи дънките) кой номер да поръчам?

# 1 340

http://www.laredoute.fr/vente-robe-a-volants-femme.aspx?producti … 32&pos=29_n_n

Ами така като гледам, то още от снимката се вижда че доста прозира Peace

# 1 341

дълги са,но имай впредвид,че са потури -моята дъщеря отказа да ги носи Grinning

# 1 342
Колебая се от кой номер да взема от тези - http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport.aspx?productid … =1&pos=44_n_n

Някоя добра душа ще измери ли стелка на номер 24 от Адидас маратонки  Praynig

Тези ги има и в новата колекция, ако се не лъжа, че последните 2 дни поне 100 вида ми минаха пред очите, та там се намалят с код 30/55, сега тук са 32 е, КОЕТО СИ Е МНОГо.
По същество стелка на 24 - адф зона 13.5-14.5 см (място за крачето), цялата дължина на стелката е 15 см.

Ами така като гледам, то още от снимката се вижда че доста прозира Peace
Mr. Green да имате мн здраве, хич не прозира роклята, поне не там и където искате да не се вижда Wink единствен недостатък и е, че долу шевът си е шев и не се разпъва на воланчетата, т.е. на мен ми иде малко късичка и като се седне някак на шевът опъва.
Само си е цикламена  Mr. Green на снимката е излезнала по-тъмна: http://prikachi.com/images/878/2295878E.jpg
на предните намаления беше 3 Е и някой цент отгоре  Laughing

# 1 343
  • София

Момичета,на мъж с талия 106(там където носи дънките) кой номер да поръчам?
мъжът ми е с подобни мерки и му взимам 46 на актив уеар - от тук купуваме №36 - така че вижте си размера на дънки които имате

# 1 344
Usagi, много благодаря за бързия отговор  Hug Разсписах се и аз най-после в намаленията. А що се отнася за талиийката на мъжа ми  Laughing големичка е  Crazy , но той обича да слага и колан, така че само да не са му малки.
Благодаря на всички, които не се уморяват да отговарят на безкрайните въпроси   bouquet
Лека нощ

# 1 345
  • Sofia
Момичета, имам сериозна нужда от помощ.
Сутринта си пуснах поръчка без проблем.
Още от обяд се опитвам да пусна още една и не става!
И браузъра смених, и рестартирах. И пак не става.
Когато стигна до плащане, не ми дава полетата, където се попълват детайлите на банковата карта.
На какво може да се дължи? Случвало ли ви се е? Какво да правя?
Благодаря предварително!   bouquet
Ще си позволя да цитирам въпроса си. Писах и на тях, но и те не ми отговарят.
Момичета, пускам трети път въпроса си не, за да досаждам, а защото знам колко е обемна темата и може да не го види правилният човек, който може да ми помогне, между другите постове.
Между другото, звънях и по телефона. Те ме насочиха към международен номер, но там не работят след работно време. Нещата от кошницата започнаха да изчезват, а проблемът е от обяд!

При мен преди малко стана същото,пуснах поръчка от другия акаунт.Дано утре да се оправи.

# 1 346
Момичета, обувките на Геокс , отговарят ли си на номера, интересуват ме маратонките 31-32 номер.  bouquet

# 1 347

дълги са,но имай впредвид,че са потури -моята дъщеря отказа да ги носи Grinning
а моята страшно много им се кефи Party, имай предвид че сивото е по-тъмно Peace

# 1 348
  • близо до морето
И аз днес се записах едва със две поръчки!  Crossing Arms
Вече гледам скъпи но да си заслужават цената покупки. И на мен не ми даде да платя на един от акаунтите, че се наложи да пускам от друг.

# 1 349
Момичета, имам сериозна нужда от помощ.
Сутринта си пуснах поръчка без проблем.
Още от обяд се опитвам да пусна още една и не става!
И браузъра смених, и рестартирах. И пак не става.
Когато стигна до плащане, не ми дава полетата, където се попълват детайлите на банковата карта.
На какво може да се дължи? Случвало ли ви се е? Какво да правя?
Благодаря предварително!   bouquet
Ще си позволя да цитирам въпроса си. Писах и на тях, но и те не ми отговарят.
Момичета, пускам трети път въпроса си не, за да досаждам, а защото знам колко е обемна темата и може да не го види правилният човек, който може да ми помогне, между другите постове.
Между другото, звънях и по телефона. Те ме насочиха към международен номер, но там не работят след работно време. Нещата от кошницата започнаха да изчезват, а проблемът е от обяд!

Регистрирай си нов акаунт и пробвай да платиш от него. Най- вероятно акаунта, на който си плащала е блокиран, а блокировката му автоматично отпада след 24часа. При повторно неправилно въвеждане на номера на картата или ако не ти я приема по принцип,акаунта се блокира - това и аз наскоро го установих.

Общи условия

Активация на акаунт