Laredoute.fr - 185 - Началото на голямото намаление - 9.01-16.01

• 133 409
  • 2 775
  •   1
Отговори
# 900
Не може с пейпал:peace:

# 901
  Не съм поръчвала много време, стигнах до последната стъпка моля ви кажете вече не може ли да се плща с пейпал?
за съжаление вече неможе Sad

# 902
  • София
  Не съм поръчвала много време, стигнах до последната стъпка моля ви кажете вече не може ли да се плща с пейпал?
Вече не може.

# 903
  • Варна
Някой има ли това сако да даде отзиви-http://www.laredoute.fr/ProductDetail/ImagePopUp.aspx?url=//medi … dede85ef_1200.jpg

# 904
p_stoykova  

имам го страхотно е-взимай си:) Отговаря на номера-мекичко пухкаво и топло-имам го в черно 162 Peace

# 905
  • Пловдив
Немога да си видя суивито, някой друг с такъв проблем, откъде да вляза да видя дали ми е фактурирана поръчката ?

Преместено е горе до newsletter- натисни Aide- там е суивито

# 906
  • Варна
Форумския детски анцунг на Адидас имаше някаква тънкост, доолкото се сещам - при поръчване на 86 пристига 92 (имаме го и е голям), а при поръчване на 81 какво беше?! newsm78

До момента не съм пуснала поръчка, за пръв път нищо да не ми хареса в първите часове на намалението. Rolling Eyes

# 907
Вече не може.
 Благодаря ти Иринка  bouquet Обработката също са вдигнали май или така ми се струва. Долу ми излезе едно самолетче с 8,81евро , а ми махна доставката явно е обработката.

# 908
# 909
Немога да си видя суивито, някой друг с такъв проблем, откъде да вляза да видя дали ми е фактурирана поръчката ?

Писаха преди 2-3 страници или повече за това
Отгоре на страницата има Aide, като влезеш там в ляво има изброени там е.

# 910
  • Бургас
Вече не може.
 Благодаря ти Иринка  bouquet Обработката също са вдигнали май или така ми се струва. Долу ми излезе едно самолетче с 8,81евро , а ми махна доставката явно е обработката.
10% e вече Peace

# 911
  • Къде ли не...
Вече не може.
10 % е вече.
И да кажа, че пробвах кодовете, които дадохте и ми махат доставката, така че хубаво гледайте преди да валидирате поръчката.

# 912

Преместено е горе до newsletter- натисни Aide- там е суивито

bouquet

# 913
  • Бургас
Форумския детски анцунг на Адидас имаше някаква тънкост, доолкото се сещам - при поръчване на 86 пристига 92 (имаме го и е голям), а при поръчване на 81 какво беше?! newsm78

До момента не съм пуснала поръчка, за пръв път нищо да не ми хареса в първите часове на намалението. Rolling Eyes

81 си идва 81.  Wink

# 914

Общи условия

Активация на акаунт