Отговори
# 135

Peace
При нас това състояние често се повтаря, малкия започва да нервничи и плюе зърното съпроводено с плач

# 136
  • Дъблин
Здравейте Simple Smile
 welcome на новите мами сред нас!

p_aleksandrova, наистина може да е кърмаческа стачка, на мен ми се е случвало същото. Пробвах да сменям пози, да я разнасям докато яде и да се храним в полусънено състояние, както са ти писали. Мина от самосебе си за няколко дни. Да не би да ползваш някаква нова козметика и да му мирише непознато на бебо? На мен тогава какво ли не ми мина през главата  newsm78

мише, мерси, че ме светна за линка с песничките, бях го пропуснала. Изтеглих й няколко и се заслуша в "Мила моя мамо" Simple Smile Ще пробвам и аз да й я пея, само да не я уплаша  hahaha

За гукането и усмивките - Ива издава някакви звуци подобни на гукане, но не е "агу". Усмихва ни се в отговор от няколко седмици, а от няколко дни започна да се смее и с глас, малко като хълцане звучи  Grinning И все едно се опитва да ни каже нещо, отваря устата, върти езичето вътре, много е смешна. Така си приказва и на играчките и на търлъците си също говори доста Simple Smile
Ysabell, вие много сте напреднали в общуването, браво!

За кг все се забравям да пиша, качих 12,5 кг., оставих 7 в болницата и свалих още 4 за 2 месеца, покрай кърменето, недоспиването и изобщо новия за мен режим. Сега ми остават 1,5 кг., но си нося дрехите отпреди без проблем. Имам си обаче местенца за стягане, но как ще стане като нямам време за упражнения, ще видим.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 16:12 от Smurfieta

# 137
  • Пловдив
Минахме консултацията 5700 е вече,качила е този път 1500гр,което е добре и е 60см.
Имахме голям късмет Синфлорикса го нямаха при тях,нямало в складовете още и й биха само Пентаксима.Не че е голямо успокоение,но поне да не са едновременно.Изобщо не заплака докато й я слага сестрата ваксината.Сега спинка,чудя се да й давам ли преди да вдигне температура Панадол,или да чакам,може да не вдигне newsm78
Кой беше писал за памук с мед на крачето?

# 138
Нико 11 , това с меда не е препоръчително да се прави , защото меда е алерген и дори не се дава на деца до към 2,5 - 3 год . Това , че някои го слагат е заради антисептичното му свойство , какво има и риванола , само че при него няма как да се предизвика негативна реакция на кожата . Пък и точно след ваксина аз не бих пробвала  Peace
До мамите , чиито бебенца са на изключително кърмене - по колкна наакани памперса сменяте на ден и каква е консистенцията на акото ? Питам , защото моята мацка явно има завиден метаболизъм - има 5-6-7 изхождания дневно , като не всеки памперс е хубаво наакан , но на всичките консистенцията е едва ли не като урина или рядък натурален сок (не се смейте на обясненията  Embarassed ) . Та започвам да си мисля дали е нормално да ака толкова много  newsm78
До мамите фенки на онлайн пазаруването - от утре са големите зимни разпродажби в Ларедут  smile3508

# 139
  • София
Момичета, исках да ви питам колко време след погачата се сваля кърпата с парите и какво се прави с тях?  newsm78

# 140
  • Пловдив
И ние минахме консултацията нашия мъж е вече 6кг и 58см. ка1ил е 1,350кг. Simple Smile това е супер на фона на предните 770гр за 1вия месец. Дано мекиците пускат кърма да продължаваме в същия дух.
Биха ни и двете ваксини, педиатъката каза да не давам превантивно панадол , само ако вдигне температура. Казах и че съм си купила риванол ако се подуе на мястото на боцкането и пак каза че няма да се подуе. Държа се добре порева си Кристиян но не много, миналия месец рева повече на предната ваксина.Надявам се да не вдигаме температура  Praynig и всичко да е ок.
malka_mravka на вас май много ви мъчат тези колики, аз съм доволна от Колииф, те не ви ли помагат?Ние ги давахме само сутрин и вечер ( по онази странната схема на даване-цедя 15мл. и давам с 4капки и после продължаваме да се кърмим ) а преди обедното ни хранене давах Биогая.
Добре дошли на новите мами сред нас  Hug
zuzi_pretty нашия мъж ака стабилно, почти на всяко ядене..почти (само на кърма сме) , и не всички но има такива които даже преливат Simple Smile . Акото е кашаво(като натурален сок точно както си писала  Laughing ) с едни малки топченца.Аз мисля че е нормално.

# 141
  • Пловдив
опаааа грешка tonivil на теб трябваше да отговоря за акото Simple Smile
извинявам се че съм се обърнала към zuzi_pretty

# 142
  • Пловдив
За акото Никол откакто се е родила ака по 1,2 пъти на ден,сега даже пропуска дни,3 пъти досега й се случва да не ака по 3 дни.Последните няколко дни в акото й има лека слуз,казах на педиатъра,каза да й давам Биогая.

# 143
  • София
Момичета, исках да ви питам колко време след погачата се сваля кърпата с парите и какво се прави с тях?  newsm78

С парите от погачата се купува нещо за бебето, а иначе аз я свалих още същата вечер Simple Smile

# 144
  • София
Привет в новата ни темичка и браво на мишето за заглавието   bouquet.

Относно песничките, пея на Валето детски и си имам една книжка с такива, откъдето понякога си помагам  Wink. Напоследък пеехме предимно коледни.

Относно усмивките, Валето се смее и със звук  Laughing. Много е мило.

Относно спинкането, Валето спи в кошарката си, която е в нашата стая. Понякое време мислим да го преместим в детската при батко си. През деня поспива и в шезлонга. Спинка и при нас на спалнята, когато помрънква. Голяма веселба е, когато се наредим 4-мата на спалнята да спим. Това става следобед.

Марси, бяхме в хотел "Валентино", както се смея на името на Валето ни . Laughing Писах ти на лични за повече подроности.

Дидка, почивката се отрази добре на Валето. В стаята нямаше проблеми. Вечер малко поплакваше, докато заспи. Въздуха ни помагаше да се наспим хубаво, макар за малко часове. В ресторанта, обаче, потанцувахме зедно, че не му се лежеше много  Laughing. Хубаво беше, че нямаше много хора и не беше задимено.

arida1, Beri, p_aleksandrova, добре дошли  welcome.

Malvinka, надвам се скоро да е срещичката ни да ги запознаем децата  Laughing  Hug.
В това хотелче бяхме, много е хубаво и уютно, и го препоръчвам: http://valentino2.dobrinishte-bg.com/snimki-valentino2.html

Кьолшес, Честит Рожден Ден (на патерички)! Да си здрва, обичана и глезена, все така лъчезарна, постигаща мечтите си!

# 145
  • Велико Търново
Добре дошли на новите мамчета!  Hug

Все се каня да питам момичетата със секцио мажете ли с нещо белега и с какво? Някой ползвал ли е Содермикс - моля да споделите мнение.

# 146
До мамите , чиито бебенца са на изключително кърмене - по колкна наакани памперса сменяте на ден и каква е консистенцията на акото ? Питам , защото моята мацка явно има завиден метаболизъм - има 5-6-7 изхождания дневно , като не всеки памперс е хубаво наакан , но на всичките консистенцията е едва ли не като урина или рядък натурален сок (не се смейте на обясненията  Embarassed ) . Та започвам да си мисля дали е нормално да ака толкова много  newsm78
И аз от няколко дни се питам същото  Thinking Ванеса ака след всяко ядене  baby_neutral, точно както го описваш. Днес съм я преобличала три пъти, че имаше чак на гръбчето Simple Smile Simple Smile Така, че явно е нормално Peace Аз давам само БиоГайа вечер по 5 капки, иначе аз се наливам с чай, та май и действа Rolling Eyes

За белега от секциото си бях взела Контратубекс,ама съм се мазала 2 пъти, че все го забравям  Joy
Ние агуу казваме отдавна, обаче за сметка на усмивките, много ги пести  Grinning
 welcomeДобре дошли на новите мами Hug

# 147
Привет и от нас с Нини, не мога да го накарам да заспи днес това дете - иска само в мен да е гушната, дори не иска да яде, почти цял ден не е яла нищо. Уж търси и като я сложа засуче за мъничко и заспива. Само да мръдна и вече е  Shocked. Сега се опитвам с вибрациите на леглото, но като я гледам как се е ококорила, май и те няма да помогнат този път, а обикновено спасяват положението, чак на моменти си мисля, че ще й размътя мозъка от толкова вибромасажи, но само те ме спасяват.
Ние от два дни ползваме памперси Evy Baby, но изобщо не съм доволна от тях, освен това са ароматизирани  ooooh! и аз не мога да им понасям миризмата, а и като ги сваля оставят следи по крачетата на бебка, а са същия размер, който ползвах и на другите марки. Не бяхме доволни и от New Baby на Pampers - много пропускаха. После ползвахме Молфикс и последно на тати му казах да купи Пуфис, но понеже нямало нашия размер и той на своя глава взел тези - мъже какво да ви обяснявам. А пък като го пратих за превръзки: обяснявам, че искам дневни, памучни и ако са на отделна бройка да са 20 броя, той ми донесе пакет Always, копринени, нощни, че и ароматизирани отгоре на всичко. Оказа се, че в аптеката попаднал на мъж и двамата гледали умно и се чудели и накрая с общи усилия решили, че тези са подходящи, защото жените много ги купували  ooooh!

# 148
И Йоан е само на кърма и е точно както го описваш, Тонивил, така че няма място за притеснение!
Дори, мерси за поздравите! Хотелчето изглежда чудесно!  Peace
Инсоленс, с нищо не мажа белега.
Ние бяхме на разходка от 1 до 2 като Йоан спа през цялото време. Оставих го с дрехите в коридора, в кошчето и още спи!  Shocked
Надявам се да си спи през през нощта!
Малвинке, твоят е много съобразителен и находчив мъж!  Joy Joy Joy Мъже, какво да ги правиш!  Heart Eyes

# 149
Kölsches Mädel спокойно Ивета спи в коридора по няколко часа след всяка разходка  Mr. Green и после си спи нормално през нощта.
Malvinka ама и мъжът ти е попаднал на страшен съветник  Joy Ей това е мъжка логика, понеже много ги купували дай от тях да вземем.
Дори хотелчето изглежда много добре, чак ти завидях. И като гледах, че има спа и сауна се зачудих като кърмим трябва ли да избягваме такива глезории. За бременни е ясно, че са забранени, ама за кърмачки  newsm78
Може ли да помоля, който се занимава с темата да тури една запетайка след "вече" в заглавието на темата, че така ми боде очите. А пък съм забравила паролата и не мога да го оправя.

Общи условия

Активация на акаунт