При нас това състояние често се повтаря, малкия започва да нервничи и плюе зърното съпроводено с плач

на новите мами сред нас!
Ще пробвам и аз да й я пея, само да не я уплаша 
И все едно се опитва да ни каже нещо, отваря устата, върти езичето вътре, много е смешна. Така си приказва и на играчките и на търлъците си също говори доста 

това е супер на фона на предните 770гр за 1вия месец. Дано мекиците пускат кърма да продължаваме в същия дух.
и всичко да е ок.
. Акото е кашаво(като натурален сок точно както си писала 
.
. Напоследък пеехме предимно коледни.
.
.
Ванеса ака след всяко ядене
, точно както го описваш. Днес съм я преобличала три пъти, че имаше чак на гръбчето
Така, че явно е нормално
Аз давам само БиоГайа вечер по 5 капки, иначе аз се наливам с чай, та май и действа 

Добре дошли на новите мами
и аз не мога да им понасям миризмата, а и като ги сваля оставят следи по крачетата на бебка, а са същия размер, който ползвах и на другите марки. Не бяхме доволни и от New Baby на Pampers - много пропускаха. После ползвахме Молфикс и последно на тати му казах да купи Пуфис, но понеже нямало нашия размер и той на своя глава взел тези - мъже какво да ви обяснявам. А пък като го пратих за превръзки: обяснявам, че искам дневни, памучни и ако са на отделна бройка да са 20 броя, той ми донесе пакет Always, копринени, нощни, че и ароматизирани отгоре на всичко. Оказа се, че в аптеката попаднал на мъж и двамата гледали умно и се чудели и накрая с общи усилия решили, че тези са подходящи, защото жените много ги купували

Мъже, какво да ги правиш! 
Ей това е мъжка логика, понеже много ги купували дай от тях да вземем.