и ние сме Ноемврийско бебе - Данаил (роден на 12.11.2010 - 2860кг. и 48см.)
просто е кошмар. Знае ли някои какво му е и как да се справя с него, надявам да ми кажете как е при вас.

на Арида и Бери 

Нужен е правилен хранителен режим, храни богати на калций, цинк, магнезий и витамини...Задължително закуска, по-калоричен обяд и лека вечеря с плод или кис.мляко като междинна закуска и (това е най-трудната част) никакви сладки,тестени и т.н. ако искаме да отслабнем де
но все пак ако някои има същият проблем или знае нещо по въпроса ще съм ви много благодарна... 
но все пак ако някои има същият проблем или знае нещо по въпроса ще съм ви много благодарна... 

просто е кошмар. Знае ли някои какво му е и как да се справя с него, надявам да ми кажете как е при вас.
и ние сме Ноемврийско бебе - Данаил (роден на 12.11.2010 - 2860кг. и 48см.)
Това много ми приличана моят случай с хиперлактацията преди няколко седмици.Погледни какво ми е писала Люси,а запо-сигурно задай въпрос към консултантите. Има и друга вероятност - да си яла нещо пикантно и вкуса на кърмата да не харесва на бебето.Препоръчани теми