Отговори
# 150
Insolence преди малко се връщам от гинеколога и каза Контратубекс(20гр-15лв) или Дерматикс(15гр-100лв) Каза че еднакво помагали аз да си избирам ама то няма много за мислене като гледам Simple Smile
Каза ми също че и кървене отвреме навреме било нормално-не е цикъл.
Упражнения също може вече без проблем от всякакъв вид-за което много се радвам  Wink

# 151
До мамите , чиито бебенца са на изключително кърмене - по колкна наакани памперса сменяте на ден и каква е консистенцията на акото ? Питам , защото моята мацка явно има завиден метаболизъм - има 5-6-7 изхождания дневно , като не всеки памперс е хубаво наакан , но на всичките консистенцията е едва ли не като урина или рядък натурален сок (не се смейте на обясненията  Embarassed ) . Та започвам да си мисля дали е нормално да ака толкова много  newsm78
И аз от няколко дни се питам същото  Thinking Ванеса ака след всяко ядене  baby_neutral, точно както го описваш. Днес съм я преобличала три пъти, че имаше чак на гръбчето Simple Smile Simple Smile Така, че явно е нормално Peace Аз давам само БиоГайа вечер по 5 капки, иначе аз се наливам с чай, та май и действа Rolling Eyes
и при нас е точно така. Понякога са наистина много пълни чак на ггръбчето й отива.
Insolence аз мажа с контратубекс, но съм много нередовна, така че все едно не го мажа.
Malvinka аз в момента ползвам хъджис и съм доволна именно , защото акото понякога е много и винаги и се качва на гръбчето, а те са по-дълбоки от премиум кер,които ползвах до сега,като имам впредвид №3 и на двете марки.А и попиват много добре.

# 152
Здравейте Simple Smile
 Tonivil  и ние сме само на кърма и скоро и на нас ни се случи това и аз си мислех че има нещо като разстройство и питах педиатърът, бяхме на преглед и тя ми каза че означава че преяжда, но щом е на изключително кърмене няма проблеми, не се притеснявай, и ние имаме доста наакани памперси.
pufpaf и моето слънчице има същия проблем и вече ни минава на нас ни казах да си вземем едно кремче на altermed което е против вятър и възпаления, и ни помогна има и такова подобно на mustella което с помогнало на наши приятели, обясниха ми че било от слюнката тъй като нашия много почна да си яде ръцете и се маже по цялото лице, доста мами са имали същият проблем

# 153
тонивил, на Александър му е точно такова акото, катто освен по-скоро рядко, е и по-скоро зелено. Всички, начело с док, ми казват да се занимавам с по-важни дела Wink За Редута - утре мислех да гладя, а ти сега ми развали плановете - ще трябва да пазаря  newsm47
zuzi_pretty , това са си пари - харчи си ги за каквото и когато искаш
Insolence, който мазал, мазал - сега вече е късно тепърва да се започва. В сми, надали ще има ефект
Malvinka, не го пращай милия човек повече за санитарни материали - не му върви в тази насока  Joy

Може ли да помоля, който се занимава с темата да тури една запетайка след "вече" в заглавието на темата, че така ми боде очите. А пък съм забравила паролата и не мога да го оправя.

newsm10

# 154
охх Данаил пак неискаше да яде.. тази стачка ме побърква  #Crazy
В коя тема трябва да пиша за да ми отговорят консултанти по кърмене?

# 155
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
охх Данаил пак неискаше да яде.. тази стачка ме побърква  #Crazy

Те са ти отговорили
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=555323.120
Цитат
: p_aleksandrova  
Данаил е изцяло на кърма и от няколко дни отказва да се храни:( Първоначално в 10 и 13 часа ( помислих си че не е гладен ) а вчера цял ден суче по 2-3 мин. най-много и почва да се дърпа и да плаче. Когато се опитам да му сложа зърното в устата го плюе,  обръща се на другата страна  и започва да плаче, рита с крачето все едно го боли нещо, в момента в който го махна от гърдата се успокоява Sad просто е кошмар.  Знае ли някои какво му е и как да се справя с него, надявам да ми кажете как е при вас.

Цитат
p_aleksandrova, бебетата преминават през различни периоди и понякога се държат раздразнително без видими причини. Вероятно преживявате през т.нар. кърмаческа стачка. Опитай да кърмиш в тиха, затъмнена стая. Понякога добър ефект се постига и ако го разнасяш, докато го кърмиш, дори може да го полюляваш. Смяна на позата, контакт кожа до кожа. Най-добър ефект се постига, ако се кърми бебето в сънено състояние.

# 156
 Благодаря на всички мами , които са ми отговорили , много сте мили  Hug                                      Malvinka , памперсите Либеро са без аромат и без лосион . На мен ми харесват . Сега сме с Пуфис и според мен те са с една идея по-големи от Либеро ( и от двете марки номер 2 ) .
За белега от секциото - аз не го мажа с нищи и изобщо не ме притеснява . Преди съм ползвала Контрактубекс за заличаване на друг белег , но при мен изобщо не се повлия . Същия крем го ползвах и за детенце , че се беше паднал и си одраскал носа , но и при него не даде особен резултат .

# 157
  • Пловдив
след колко часа може да се вдигне темп.след ваксината?

Педиатъра каза да увелича на 4 капки деавита за една седмица,защото е качила доста този месец,и ръбовете на фонтанелата били меки , сигурно не трябва да са  такива.Някой друг педиатър да е препоръчал увеличаване на дозата?

# 158
  • Велико Търново
Insolence, който мазал, мазал - сега вече е късно тепърва да се започва. В сми, надали ще има ефект

Мише, защо мислиш, че вече е късно? Според мен има препарати, които повлияват дори стари белези, а нашите са все още пресни...

# 159
да кажа: днес бяхме на консултация и младежът е вече 4600гр или е качил за месец 1250гр - казвам му аз, че яде много, той пак Simple Smile Отложи му и двете ваксини и то наличната бактерия е най-малкта причина. Основно заради това, че не беше добре по Нова година, а и тъй като ние с баща му се изредихме с болящи гърла. Когато след две седмици пак отидем на консултация, ако всичко е ок, ще го ваксинират.

И да ви се оплача: откакто си казах, че трябва да се отслабва и да внимавам какво ям, все съм гладна  ooooh! Ужас ви казвам, само се чудя какво да мушна и все към кухнята ме влече  smile3555 Днес, обаче, намерих един клуб близо до нас, който предлага и тае-бо, и народни танци (не съм решила кое от двете повече ми се прави) в удобно за мен време, т.е. след 18:00ч. Сега остава само да си вменя, че не ме мързи и да започвам, че лято идва....

Insolence, така са ми казвали козметички, не го твърдя. Ако някой доктор казва обратното, по-скоро на него ще повярвам. Но аз нямам много доверие на мазилата - предният път мазах,  и то в началото, с Контратубекс и нямаше никакъв резултат... Казват, че този Содермикс бил мнг добър,ама.....

# 160
  • Велико Търново
Ами аз все пак мисля да си взема Содермакс- след време ще докладвам дали има ефект.

# 161

Педиатъра каза да увелича на 4 капки деавита за една седмица,защото е качила доста този месец,и ръбовете на фонтанелата били меки , сигурно не трябва да са  такива.Някой друг педиатър да е препоръчал увеличаване на дозата?

niko11 колко кг. сте качили за месеца?

# 162
Данаил пак неискаше да яде.. тази стачка ме побърква  #Crazy

и моята щерка пос
ледните дни не яде много преди сучеше по 20-30 мин сега само по 5-10 мин и после плюе и не иска повече но не плаче и имаме достатъчно напикани и наакани памперси.така че  и при вас ако е така
трябва да си спокойна

# 163
  • Пловдив

Педиатъра каза да увелича на 4 капки деавита за една седмица,защото е качила доста този месец,и ръбовете на фонтанелата били меки , сигурно не трябва да са  такива.Някой друг педиатър да е препоръчал увеличаване на дозата?

niko11 колко кг. сте качили за месеца?
ами 1500гр,но той понеже опипва и фонтанелата и по нея си прави някакви изводи
а първия месец беше само 700гр

а мястото на убождане трябва ли да се пази от вода?като и мия дупето все ще го намокря

# 164
  • Дъблин
Ами аз все пак мисля да си взема Содермакс- след време ще докладвам дали има ефект.
Insolence, аз мажа със Содермикс. Не забелязвам кой знае какъв ефект, ама и не очаквам за 2 месеца белегът да изчезне. Вече не е така подуто около него, но едва ли е от крема, по-скоро вътрешните конци вече се резорбират.

Общи условия

Активация на акаунт