Каза ми също че и кървене отвреме навреме било нормално-не е цикъл.
Упражнения също може вече без проблем от всякакъв вид-за което много се радвам

Ванеса ака след всяко ядене
, точно както го описваш. Днес съм я преобличала три пъти, че имаше чак на гръбчето
Така, че явно е нормално
Аз давам само БиоГайа вечер по 5 капки, иначе аз се наливам с чай, та май и действа 
За Редута - утре мислех да гладя, а ти сега ми развали плановете - ще трябва да пазаря 

просто е кошмар. Знае ли някои какво му е и как да се справя с него, надявам да ми кажете как е при вас.
Malvinka , памперсите Либеро са без аромат и без лосион . На мен ми харесват . Сега сме с Пуфис и според мен те са с една идея по-големи от Либеро ( и от двете марки номер 2 ) .
Отложи му и двете ваксини и то наличната бактерия е най-малкта причина. Основно заради това, че не беше добре по Нова година, а и тъй като ние с баща му се изредихме с болящи гърла. Когато след две седмици пак отидем на консултация, ако всичко е ок, ще го ваксинират.
Ужас ви казвам, само се чудя какво да мушна и все към кухнята ме влече
Днес, обаче, намерих един клуб близо до нас, който предлага и тае-бо, и народни танци (не съм решила кое от двете повече ми се прави) в удобно за мен време, т.е. след 18:00ч. Сега остава само да си вменя, че не ме мързи и да започвам, че лято идва....
Препоръчани теми