Отговори
# 165
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
niko11,
аз на твое място не бих рискувала и за всеки случай ще го бърша до утре с мокри кърпички или с напоена кърпа с вода.  Peace

# 166
  • Козлодуй
нико: след вторите ваксини не трябва да се мокри. Тази вечер карайте на мокри кърпи, пък утре ще се къпете. Аз така направих и нямахме проблем.
А, тя и Катенцето ти е писала Simple Smile

# 167
  • Пловдив
Здравейте отново искам да ви питам как мазахте ДАКТАРИН-а ???преди,след ядене,на всяко хранен ли, че прочетох че е за деца над 6месечна възраст? Лекарката каза преди ядене да мажа, но вие бяхте коментирали преди че го използвате та да питам.Езичето ни е бяло, само езичето, но лекрката каза да мажем за сега да не стане по лошо.
  bouquet
нико 11 знам че нетрябва да се мокри така че карайте на мокри кърпички.
Операцията мазах с Контратубекс аз ... но да си призная забравях и така и приключих отдавна с мазането.

# 168
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз от вчера започнах да мажа, че ни се появи и на нас млечница. Педито ми каза задължително след ядене, за да може да подейства. Каза ми по 2-3 пъти на ден да го мажа, като единия вариант е да му бъркам в устата и да мацам (аз не мога), другия вариант е да слагам на бибата или гърдата (аз избрах този). Само, че ако ще мажеш директно в устата внимавай да не е много към гърлото, защото лекарството е гъсто и да не стане беля  Hug

# 169
да се отчета след прегледа ни Tired диагнозата ни е дерматит..изписа ни Дипросалик и ме накара да подменя душгела на Мустела с душолиото на Д-р Тайс.....дано подейстават,че горокото дете като го гледам и ми се реве,,,,цялото червено  ooooh! Освен това и с аканетоимаме проблеми....не ходим по 3 дни пием Лактолоза,но няма кой знае какъв ефект,явно дозата ни е малко ooooh! 2.5 гр.

# 170
Данаил пак неискаше да яде.. тази стачка ме побърква  #Crazy
В коя тема трябва да пиша за да ми отговорят консултанти по кърмене?

и моята щерка пос
ледните дни не яде много преди сучеше по 20-30 мин сега само по 5-10 мин и после плюе и не иска повече но не плаче и имаме достатъчно напикани и наакани памперси.така че  и при вас ако е така
трябва да си спокойна
Утре сме на лекар и ще питам за тази стачка.. ако кажат нещо което може да се приложи ще пиша
Някой ходи ли на прегледи в Токуда ?

# 171
аз ходя на частен лекар, когато имам нужда от второ мнение, в Токуда. Какво те интересува?

# 172
А варненките в темата сме май само ти,аз и още...2  newsm78

Дам, има поне още 2 - аз и мимчето  newsm47.

Момичета, исках да ви питам колко време след погачата се сваля кърпата с парите и какво се прави с тях?  newsm78

zuzi_pretty, аз знам, че се сваля след няколко дни. Аз мисля нашата кърпа мах 10 дни да я държа.

welcome на новите мами!

lp_aleksandrova,  arida1, и моето бебче прави така. От вчера се опитвам да изпреваря гладния му рев и да го кърмя при първите признаци на глад. Имам известен успех.

# 173
Аз мед върху имунизация не бих сложила-мисля че вече доказаха че до 3г. на децата не трябва да има се дава мед-та бил той и върху рана,да не говорим за имунизация-но всеки сам си решава,а за кремовете за белези-точно сега си му е времето когато раната е напълно зараснала,но 100 лекари 100 мнения...

# 174
Не само мед, че и ракия  каза майка ми да слагам. ooooh!
Днес най- накрая моето момче се смя с глас и мама беше на седмото небе от щастие. Crazy
Няма да сме темерутчета. Mr. Green

# 175
daryl hana То направо сироп за кашлица ще стане ахахахха
Айде вече да се оспокоиш и ти - на кака ми пък едната щерка 1 път не е прогукала а направо си проговори така че всяко дете си е много индивидуално-та и те са личности макар и мини все още Simple Smile

# 176
  • Пловдив
аз пак да питам-ваксината я сложихме в 14 ч,досега не е вдигнала Т,последно беше 36.9,сега вече спи нощния си сън.Може ли да я вдигне през нощта и как ще разбера се чудя newsm78

# 177
P_aleksandrova моят Боби много често ми прави такива номера, последното е яде 5 минути максимум и после спи 4 часа?! и после пак яде 5 минути(че и по малко) и не ще повече. Иначе яденето по 2-3 минути го минахме вече, но ми правеше и такива номера, но честно да ти кажа изобщо не се притеснявам. Не мисля, че са колики, детето просто не ще да яде, поне моето беше така, след ден два му минава и започва да си яде по-често, изобщо при мен няма никаква закономерност. Понякога яде 3 минути, понякога 5, а чат пат по 15-20. Според мен няма нищо притеснително и ще видиш, че до ден два детето ще си се храни нормално.
Тонивил, както са ти казали и другите момичета, акането си му е напълно нормално. Моят в момента ака по на рядко, но акото му е значително по-гъсто.
Някой беше писал за храненето, ако знаете аз как се тъпча...и съм качила вече едно кило отгоре, че и все на тестени ме избива. Хубавото е, че последният сладкиш вече го привърших и просто повече няма да правя...но какво ще ям, идея си нямам. Аз с режима на Боби нямам особено мнгоо време да готвя, та за закуска време не остава Sad А така ми се ще да отскоча до фитнеса през деня, но с Боби просто няма как, а вечер вече съм уморена, пък и се опитвам да си гледам мъжа.
За песничките, моят Боби много харесва http://www.youtube.com/watch?v=oIFmhye6fqw и http://www.youtube.com/watch?v=6acGzTCNutQ

# 178
Аз точно го приспах моя дзвер и мисля и аз да лягам, ама минах да ви навестя.
И да ви питам някоя от вас има ли кучегон? Не ми се смейте на въпроса, ама в София си е нужна вещ. Понеже в нашия квартал има много кучета и мен доста си ме е страх с количката да минавам покрай тях. Та, ако някоя от вас ползва, може ли да сподели какъв модел е и върши ли наистина работа?
Лека и поспалива вечер!

# 179
Хайде мамчета.Слагам кафето  Hug

Общи условия

Активация на акаунт