Отговори
# 270
това със сокчетата явно не са го забравили,аз с първото си дете давах сок от 2 месец по предложение на лекарката не че и навреди нещо, но сега мисля да изчакам е чак до годинка не ама поне докато почнем да се захранваме към 4-5 месец.
колкото до преглед и аз не съм ходила още мисля да го посетя другия месец.

# 271
  • София
и аз ходих на преглед на 30 ден след раждането и ми каза че имам раничка на шийката на матката, която сигурно е от раждането защото съм нямала такова нещо преди , и имам и май хемароиди вътрешни защото си ме боли и имам леко кръв когато ходя до тоалетната , тва са ми на мен пораженията от естественото раждане , а за цитонамазка не ми е казала нищо , но каза след 6 месеца да ида да види раничката , и ако е изчезнала добре , ако не е ще я гори , нз някоя имала ли е такова нещо и боли ли ако трябва да се гори .

# 272
Може ли и аз да зачекна една тема?! Колко от вас ходиха на преглед след като родиха и правихте ли си цитонамазка?

Моето АГ ще ми прави цитонамазка през Февруари. Иначе на 20 ден след раждането ме извика на преглед за да види матката докъде се е прибрала.

# 273
  • Велико Търново
За прегледа - мен ме извикаха месец след раждането, и ми прегледаха матката и шийката. Всичко беше ОК. Следващ преглед и цитонамазка - след 6 месеца.

# 274
vivi_23 аз имах раничка след 1 си раждане при мен не изчезна и ми я обгориха не боли даже не се усеща на мен само ми замириса на изгоряло все едно си се опърлила.дано да изчезне но и да не се махне няма място за притеснение

# 275
да ви питам трябва ли да си взема направление за този преглед

# 276
да ви питам трябва ли да си взема направление за този преглед
да

# 277
Може ли и аз да зачекна една тема?! Колко от вас ходиха на преглед след като родиха и правихте ли си цитонамазка?

Аз бях на преглед 1 месец след раждането. АГ препоръча цитонамазка 3 месеца след раждането.

# 278
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Аз бях на преглед 1 месец след раждането. АГ препоръча цитонамазка 3 месеца след раждането.

Мен ме викнаха  веднага след като се прибрах от болницата, ама не отидох, че нямаше кога  Rolling Eyes

# 279
  • Λάρισα
Аз ходих при гинеколога на 40-тия ден, да ми прегледат.... белега от секциото Mr. Green
Следващия път ме вика 6 месеца след раждането, за цитонамазка.

# 280
Ох, минахме и ние днес консултацията- 4400 и 57 см. е юначко.
Биха гадните ваксини / предлагам да ги съкращаваме като пишем за тях на ГВ/ , порева и да чукна, сега е ок.
Забравих да питам, та някой да ми припомни- мога ли днес да го къпя?
Утре сме на ортопед и на първи прием на тая ваксина, дето все й забравям името, която е през устата и е по желание, платена, за съжаление.
Катенце- не се притеснявай, душа, нищо му няма на твоя  Hugбебчо.
На преглед още не съм ходила, то май трябва аз да питам, никой нищо не ми казва. Crossing Arms
Мисля спирала да слагам, ама съм гола вода- има ли марки, как са цените,..- нищо не знам.
Лека вечер, момичета! Hug

# 281
  • София
rakhiva, Честит Рожден Ден на мъжът ти! Да е здрав, с късмет, да се обичате и радвате на всичко заедно !

mimata14, при Валето също се появяват такива пъпчици. Предполагам, че е от АМ при нас. Не са постоянни,т. е. появяват се и изчзват.

zuzi_pretty, бързо оздравяване  spoko.
Капките май са Коларгол, ако са черни.

Мама МиМи, ходих на преглед, но за цитонамазка каза на 6-месец след раждането. Аз съм секцио.

Берушка, дано скоро доставят ваксините  Peace. Относно сокчетата, аз не се учудвам, защото захраних баткото по старата схема. Не сме имали проблеми.

daryl hana, не трябва да къпеш бебо, ако са му слагали 2-те ваксини, т.е. боцкали са ви 2-те крачета.

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 19:41 от Dori

# 282
  • В две мънички очи...
И аз да се включа докато суче че иначе с тия колики ми побеля главата   #Crazy искам вече да минават. Не може да спи през деня и само пищи, вечер спи защото е уморено от неспането през деня.
За контролен преглед ходих след 40те, бях при доктора който ми направи секциото и от който съм много доволна - прегледа ме най-обстойно,обясни ми че трябва да се пазя да не забременея веднага и ми предложи спирала след 6-тия месец, но се чудя дали да слагам че една приятелка имаше много ядове защото беше забравила да я свали след изтичане на определеното време. Иначе след прегледа ми тръгна пак кървене, но беше само няколко дни, а той като ме прегледа ми каза че още кървя, а уж беше спряло. Ама май вече наистина спряха лохиите.
За ортопед го записах на 24.1 в токуда че като няма шофьори в къщи и мама я притеснява много да не пипнем някой грип реших колкото се може по близко да е. Че да видим какво ще каже въпреки че аз го виждам че е много жизнен.
Беруш вашето педи май започва да ви вкарва във филми, въпреки че и аз незнам кога се дават за първи път сокчета. Моята засега ме кефи въпреки че бях бясна че ми поиска пари за първия преглед който аз отказах да платя, засега минаваме с минимални мазила по него.
За въртенето на главата и Венелин го прави, а и като потен стои понякога само по личицето.

# 283
Една октомврийска мама има бебче с два зъба вече. #Crazy

# 284
Дарил Хана, ама то ако е някое от по-бързите октомврийски бебета, и е почти на 4 месеца, може и да има зъбки. На едни наши комшийчета братче и сестричка им пораснаха първите зъбки на 4 месеца..много напредни са днешните деца  Grinning

Изабел, дано ви минават коликите! Аз пу пу да не го урочасам Вико, ама маи няма вече такива зверски колики като преди, поспива си спокойно и през деня и през нощта, но аз за всеки случай си му давам по 1 хапченце Гастрокинд, като си поревава за малко през деня  Blush  Но, вече днес си мисля, че ми правеше номера, и да ми се глези и лигави, и търгва да реве, спира, леко поглежда дали идва някой да го вземе, а аз го гледам отстрани и нищо не правя, и изчака някоя секунда, видя че не ходя и се засили хитреца  Mr. Green

Искам и аз да прочета за разделното хранене, че аз както си качих 22 кг, и свалих досега 11, но имам си още поне 7-8 кг за сваляне, та да се хвана малко в ръце, че едни бутове съм изкарала, мъжо ще вземе да ме заколи някой ден, да ме направи на манджа  Laughing  Само мнооого ме е мъка, че на такъв корем нито една стрия нямам, а по цялото дупе ми излезнаха за първи път някакви розово-лилавички  къси стрийки  Cry  А за гърдите да не говоря, не ми се мисли след спиране на кърменето, какви ще са ми  Crazy  Ужасно много ми пораснаха като ми дойде кърмата, и цели се нацепиха и те, с такива лилавички стрии  Tired

А да ви питам, тези които вече се израдвахте с първия цикъл, дали ви беше толкова интензивен като нормалния преди забременяването?! Защото на мен ми спряха лохиите, и след няколко дни миналата седмица ми почна някакво кърваво течение, като цикъл, но не беше толкова интензивно ккто си ми било, и си спря след 4-5 дни, като за цикъл, та се чудя, дали беше цикъл или кво?!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт