Отговори
# 285
Бебославче, сори, че не мога да коментирам по твоите въпроси! Исках само да кажа, че аватарът ти е страхотен!!! Heart Eyes

# 286
*Beboslava* аватарът е просто уникален. Не можах да се сдържа да не го изкоментирам  smile3521

# 287
Бебославче, сори, че не мога да коментирам по твоите въпроси! Исках само да кажа, че аватарът ти е страхотен!!! Heart Eyes

писали сме едновременно  Simple Smile

# 288
  • Λάρισα
*Beboslava* аватарът е един път  Joy

Може и да е било цикъл, може и лохии да са - зависи кога са ти спряли за последен път  Mr. Green Моите тръгваха и спираха 15 пъти, накрая спряха за малко по-дълго и след седмица дойде цикълът. Можеш да ги различиш по миризмата  Sick, както и по това, че цикълът е с червена кръв, а не ръждиво-жълтеникаво-не знам си какво като лохиите накрая  Peace

Озъбеното бебче на октомврийската мама е на 3 месеца и 5 дни. Нищо чудно скоро и в нашата тема да има зъби, като гледам моят дзвер как мощно се лигави...

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 22:10 от lammah

# 289
на мои приятели децата се 'озъбиха' така рано - голямата около 4тия месец, малкият  - на 3,5м

определено основната разлика м/у цикъла и лохиите е в миризмата  Confounded

*Beboslava*, кофти работа с тези стрии - мазилата за белези не помагат ли и срещу стрии?

# 290
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Озъбеното бебче на октомврийската мама е на 3 месеца и 5 дни. Нищо чудно скоро и в нашата тема да има зъби, като гледам моят дзвер как мощно се лигави...

Моя човек прави балончета и се плюнчи от края на първи месец, ама още си няма зъбоци  Mr. Green

# 291
  • Λάρισα
Надявам се да не е това, имам нужда от малко почивка след коликите  Tired

# 292
Ламче, по описанието ти на мен на това ми прилича  Mr. Green ама дано минете леко  Heart Eyes

Бебославка издави рибата с тоя аватар  Joy

# 293
Искам да даря  кръв, ама не ми се чака до утре да разбера от личната дали ще мога, та да питам вас- понеже съм раждала ще ли мога да направя добро дело?

# 294
С това хубаво време днес направихме две 3-часови разходки и чак сега ми остава време за компютъра  Simple Smile
Та за разделното хранене - в темата за 90 дневната диета всичко е обяснено много подробно - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=555244.0 . Ето допълнителни указания за кърмачки - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=504220.0 . Имайте напредвид обаче , че ако се придържате строго към нея много бързо се сваля тегло , което в нашия случай е непрепоръчително . Имам познати , които свалиха около 20 кг с нея . Това , което правя аз , е да си добавя още едно хранене в следобедните часове , подходящо за съответния ден . Иначе общо взето другите неща ги правя така , както са по диетата - до обяд само плодове , обед след 12 час с хляб , на вечеря същото не без хляб в по-мако количество от обедното меню и до 20 часа . Лесно е за спазване , защото на практика се яде от всичко по колкото ви се яде .  Във въглехидратния ден може дори да се хапва тотрички и шоколад  Grinning Та това е . Отивам , че бебка ме вика , ако мога после пак ще пиша .

# 295
daryl hana не съм доктор, но мисля че много скоро е било раждането ти, за да даряваш кръв. Все пак едно раждане си е значителна кръвозагуба и на организма му трябва време да се възтанови. Не си спомнят ти кърмеше ли, но ако и кърмиш съвсем не ми се виждаш подходяща за кръводарител сега.
tonivil и теб да те питам кърмиш ли (много съм изтрещяла напоследък, нищо не помня) и ако да влияе ли ти на количеството кърма. Щото оня ден си говорихме с мойта съседка (тя има бебе на близо 5 месеца) и в тяхната отчетна коментирали, че 90-дневната има ефект на килограмито, но освен тях намалявала и кърмата. Та мен за сега само това ме спира да почна някаква диета, а тази звучи добре, ще я разгледам по подробно. Тая година ще правим 10 години от завършването и трябва да вляза във форма за събитието, няма да се излагам я  Mr. Green

# 296
Да , кърмя , малката е само на кърма . Аз писах , че не я спазвам строго и наистина си хапвам доста и колкото ми се иска . По диетата основните хранения са две - обед и вечеря , а пък аз си правя и една стабилна следобедна закуска и плодове между всичките хранения . И дори имам повече кърма от преди , нощем ставам да се цедя , че ми се препълват гърдите . Според мен трикът е в бавното сваляне на килограми . Аз я започнах от 1 януари , значи за почти 2 седмици съм свалила 2,5 кг . Смятам , че е разумно . И то при условие , че по Коледа и Нова година качих малко , та тези последните вероятно и бързо се свалят .

# 297
tonivil спечели ме за каузата  Mr. Green Утре ако имам време ще я прегледам по подробно и от понеделник ще я почвам.

# 298
Уф, аз започвам 90 дневната от събота! Ама аз нали не кърмя вече, така че... Надявам се да има ефект. Имам си 17 кила за сваляне, но те са ми от преди да забременея този път, сегашните си ги оставих в болницата заедно с нервите.

И Рая се плюнчи почти от самото начало, то не са балони и чудеса. Надявам се зъбите да не бързат и да не са мъки с тях. Досега не сме имали никакви колики, даже се замислих скоро, че не съм си чувала детето да плаче баш как си трябва.  Praynig Praynig Praynig Дано и за напред да е такава послушана!  

Още не съм ходила на преглед и си представям какво конско ще ми дръпне доки.  Whistling Много съм безотговорна значи...

# 299
Здравейте и аз съм от Варна„ незнам колко ортопеда има във Варна но аз имам час при д-р Живков в майчин дом

Това същия д-р Живков ли е който работи в Сета Анна? Ако е той , била съм при него.Той оперира крака на големият ми син след инцидент преди 5 години. Невероятен специалист е , но понякога се държи малко отнесено и странно  Wink  Дори и да не работи по здравна каса , мисля ,че прегледа при него си заслужава .

Сега аз да се оплача - моето дете се опитва да се самоизяде  #Crazy #Crazy #Crazy
От 3 дни си тика и двата юмрука в устата, отказва залъгалката, плува в лиги, ужас.

Струва ми се , че на някой скоро ще започнат му никнат зъбкииии Wink Ламах , предполагам знаеш , че това лигавене е нормално , не се притеснявай  Hug

malka_mravka изгони свеки   smile3513 и или и залепи устата с тиксо   smile3505  Мила , умно момиче си  , намери си някакво  друго занимание и зарежи тия дивотии с таблиците. Как така ще слагаш двумесечно бебе при това изцяло на кърма , на диета. Самата идея за това си е чисто безумие  Crazy да се успокоиш , ше ти кача малко снимки на Алекс във фейса  Mr. Green За Радвам се , че Никола избелява .Браво! Hug Ние сме на етапи.Понякога избледнява , понякога жълтее .  Днес определено беше по-жълт от преди няколко дни.Интересно , че очетата почти се изчистиха , останаха само външните ъгли , но-предполагам , че скоро и те ще избелеят  fingerscrossed

tonivil моля те сподели повече за твоето раделно хранене,че и аз имам нужда от кардинални мерки (само с упражнения май няма да стане)!!!

Ох , и на мен ми е болна тема  ooooh! Обаче това разделно хранене никак не ми е по вкуса . Реално погледнато почти нищо от нашата българска кухня не става за ядене по тази система , а у дома я тачим  много .

vivi_23 , само звучи страшно.Нищо няма да усетиш , процедурата не е болезнена , но не еднократна.

Аууу , забравих ...много съм завеяна напоследък  smile3555  Алекс от днес реши , че ще ни пее  Joy Цял следобед беше ококорен, много енергичен и гласовит , но не плачеше  , а определено си пееше и то така , че видимо се кефеше на звуците , които издава  Joy Joy Joy Днес не успях , но утре ще сме у дома  и ще го дебна с камерата  Mr. Green

Айде  пак не остана време да си махна коледната украса  Embarassed

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 00:06 от kapri_z

Общи условия

Активация на акаунт