И ние бяхме на преглед при ортопед /д-р Стефанов/ в Горна баня. Прегледа ни доста набързо, показа няколко упражнения за крачетата и масажче за петичките и естествено каза, че са му свършили талоните за безплатния преглед на ехограф, та ако искаме сега да си платим 18 лв, ако не да дойдем другата седмица. Интересно ми стана, ако не си бяхме платили в какво ли щеше да се състои прегледа, защото той освен ехографския преглед не направи друго, но както и да е. Успях набързо да го питам за кенгуру - каза че може и сега, за да й стоят краченцата в поза "жабче", а за проходилките и бънджитата, каза: "Ако ще ползвате да е след 6-7 месец или когато детето започне да седи самостоятелно".
И аз като Катенцето се вкарвам в неКви филми. Нашата мома също доста си върти главата и едновременно с това мята и ръцете. Повече ме притеснява обаче факта, че напоследък като спинка, много често издава ръмжащи звуци. Това се случва преди да се разбуди окончателно и изглежда така, сякаш сънува и бълнува нещо. Постоянно се стряскам като я чуя и ставам да я гледам - мята ръцете, върти главата и ръмжи, даже с ръчичките се удря сама понякога, толкова силно ги размятва пред лицето си. Аз вече сериозно се притеснявам нормално ли е това.
. След няколко дни сме на консултация и се чудя дали да повдигна въпроса пред педито. Мъжът ми все ми повтаря, че нищо му няма на детето и се психясвам сама, ама нали ние майките все си намираме за какво да се притесняваме. Някоя от вас да е забелязала нещо подобно при нейното бебче?А иначе и ние си се плюнчим сериозно, прави си балончета и аз като я чуя все си мисля, че повръща /понеже тя го прави доста често/ и тичам да не се задави, а тя ми се хили и си продължава с лигавенето.
. Иначе аз имам братовчедка родена със зъбче

Не знам дали не се дължи на колики или на нещо друго

.и Валя днес се събуди малко хремава ама не се учудвам тя и каката така яко кашля и се сополиви че днес май сме на преглед дано да не нещо сериозно.тук нещо слънцето се опитва да се покаже да се покаже дано да успее.
Бубата като заспа снощи към 8,00 нощес се събуди към 3,40, и то даже не се и събуди ми аз я взех да я накърмя, че такава пауза не ми беше правила до сега. Хапна детето и си спинка пак до 7,40. Напрво днес съм голяма свежарка
и така си останах само с желанието)