Като сте заговорили за диети и яденета, аз ям чак към обяд 1, 2 филийки с нещо, следобяд замуцам нещо, някой боклук я зрънчо, я някоя бисквита и после към 7 , 8 но не по-късно,,вечеряме с мъжа ми.
Бях качила към 15 кг. В болницата оставих само 5. 6 кила свалих за първия месец от само себе си. Остават ми към 3, 4 килограмчета за сваляне, което си е доста добър резултат. Вмъквам си се в старите дрехи и се чувствам много добре. Като бях отказала цигарите бях много повече качила отколкото сега.
Знам, че не ям достатъчно, но просто не ми се яде, а кърма си имам достатъчно. Йоан е всъщност само на кърма. Ям всичко освен шоколад, цитрусови плодове и бобови растения. Много се дразня като чуя, яж повече, защото си кърмачка. Не е важно количеството, а качеството: ям много бадеми, обожавам бадемите! Също меса, пилешко, телешко, различни зеленчуци- броколи, спанак, карфиол.
Все неща обаче, които обичам да ям. Не мога да се принудя да ям нещо насила.
Люси, здравей!
Добре, че Ивчо е добре! 
Парите от НОИ ги получих вторник, всичко накуп за ноември и декември.

Йоан се събуди и иска папуто...
.Относно капките ще пробвам еспумизан Л така и така съм ги купила.Ако и това не подейства ще ги купя и аз тия Колийф.То аз докато пробвам капките те ще му минат на детето 
От шоколада не мога да се откажа, но поне опитах. А бобовите и другите дразнещи храни ги пробвах първо, дали ще я дразнят и Ива и като видях, че няма проблем си ги хапвам и тях.
.

снощи и нисе заспахме кам 22.00 и се събуди чак в 3 да яде... Наистина има страхотни намаления в Ла редъта,но уви аз така и не се научих на това онлайн пазаруване..нищо не разбирам...ако някоя маме съгласна да се присъединя към неийната поручка да ми пише на лични

Направо бях бясна. Докато я преобличах се разсъни и си откарахме до 2 и половина. Към 5 се размърда наново и усетих, че памперса ѝ пак е пълен. За щастие този път проспа смяната на пампито и после с биберонка в уста си продължи съня. В 7 си хапна в просъница и после откара до 10.30ч.
. Баткото се стяга за тротинетката