Отговори
# 315
Добро утро и от мен! Мерси за кафето, закуската по-късно!  Mr. Green
Като сте заговорили за диети и яденета, аз ям чак към обяд 1, 2 филийки с нещо, следобяд замуцам нещо, някой боклук я зрънчо, я някоя бисквита и после към 7 , 8 но не по-късно,,вечеряме с мъжа ми.
 Бях качила към 15 кг. В болницата оставих само 5. 6 кила свалих за първия месец от само себе си. Остават ми към 3, 4 килограмчета за сваляне, което си е доста добър резултат. Вмъквам си се в старите дрехи и се чувствам много добре. Като бях отказала цигарите бях много повече качила отколкото сега.  Mr. Green
Знам, че не ям достатъчно, но просто не ми се яде, а кърма си имам достатъчно. Йоан е всъщност само на кърма. Ям всичко освен шоколад, цитрусови плодове и бобови растения. Много се дразня като чуя, яж повече, защото си кърмачка. Не е важно количеството, а качеството: ям много бадеми, обожавам бадемите! Също меса, пилешко, телешко, различни зеленчуци- броколи, спанак, карфиол.
Все неща обаче, които обичам да ям. Не мога да се принудя да ям нещо насила.

Люси, здравей!  Hug Добре, че Ивчо е добре!  Peace
Парите от НОИ ги получих вторник, всичко накуп за ноември и декември.  Peace
Йоан се събуди и иска папуто...

# 316
  • гр.София
Katencetoo днес добре ще угоим мамите Simple Smile.Относно капките ще пробвам еспумизан Л така и така съм ги купила.Ако и това не подейства ще ги купя и аз тия Колийф.То аз докато пробвам капките те ще му минат на детето Simple Smile

# 317
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Katencetoo днес добре ще угоим мамите Simple Smile.Относно капките ще пробвам еспумизан Л така и така съм ги купила.Ако и това не подейства ще ги купя и аз тия Колийф.То аз докато пробвам капките те ще му минат на детето Simple Smile

Пробвай го Еспумизан-а. Може на твоето човече да подействат и ти го пожелавам  Hug

# 318
  • Λάρισα
beru6ka, на мен ми разрешиха физическо натоварване от момента, в който се почувствам добре и спра да изпитвам дискомфорт от секциото. Докторът ми каза, че ако не ме боли и не чувствам слабост, мога да си правя каквото си искам  Peace

И аз като Kölsches Mädel не се скъсвам да ям, но явно в мекиците има достатъчно. Обядвам нормално, следобед да гризна нещо, вечер у нас не ядем, но ако огладнея си хапвам нещо дребно - заради кърмата най-вече. Пия си кафе - мляко с лъжичка нес, бях спряла бобовите - пак ги започнах и няма разлика, шоколада обаче си го ям  Mr. Green

# 319
  • Дъблин
И аз да благодаря за двойната закуска с кафенце, чак сега стигнах до нея, че мерих температури, чистих нос на Ива, слушах я как диша, неприятна работа. Док каза засега само да чистим носа с физ. разтвор, та май ще се купува и Бейби вак. Измерих Т 38, значи реално е 37,5, дано не се качи повече.

Люси, много кофти, че сте били в болница, дано не се случва занапред и да сте здравички! Аз прочетох за този бронхиолит и веднага почнах да се вкарвам във филми, че и при нас е нещо такова  Crazy

Пари от НОИ за декември получих на два пъти този месец. Даже втория път доста се посмях, защото получих смс на 11.01, че имам превод на 13.01, видели са в бъдещето явно. Мисля си, че изплащането зависи от това кога са внесени осигуровките от работодателя, не че НОИ ги бавят.

А за яденето - ами хапвам си, но ми се промени режимът на хранене. Преди да родя никога не съм обичала да закусвам, направо обядвах. Сега след сутрешното кърмене вече стържа от глад и си закусвам доволно  eat От шоколада не мога да се откажа, но поне опитах. А бобовите и другите дразнещи храни ги пробвах първо, дали ще я дразнят и Ива и като видях, че няма проблем си ги хапвам и тях.

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 12:03 от Smurfieta

# 320
  • В две мънички очи...
Е май тази нощ 3:40 е бил часа за събуждане на много бебчета Simple Smile
Лианка аз малкия го взимам чак когато дойде време за първото нощно хранене че после започва да се буди на 2-3ч. иначе когато има колики през ноща го държа при мен.
За нощните хранения съм решила когато той се откаже тогава той като си хапне добре вечерта прави големи паузи Simple Smile

# 321
  • София
Привет!

Ние също започнахме да правим паузи вечер и да си поспиваме. През деня Валето спинка много малко. В количката навън поне поспива.

Хубаво е, че повчето бебчета ни оставят да поспим през нощта  Hug.

liana85, Катенцето, балгодаря ви за хапването и пийването   bouquet.

Людмиланка, повече без болници  Peace.
Честит Рожден Ден на Мъринцето (на патерички)! Да е здрав, с безгрижно детство, грижовен батко и много да ви радва!

Смърфиетка, бързо оздравяване на Ивето  Hug.

Берушка, Insolence, браво на бебките ви Peace.

liana85, Относно Еспумизана, доволна съм от него. давах го на баткото сега и на Валето започнах.

# 322
за НОИ - изплащат парички 15 работни дни след физическото получаване на болничния (и платени осигуровки, разбира се). Така че, Катенце, ако болничният ти е с декемврийска дата, няма начин да си получиш по-рано от другата седмица парите

Ysabell, и моят се събуди за хранене в 3:40ч   Simple Smile

Някой беше казал, че лещата му действа лактогонно - потвърждавам и аз: след паница леща мекиците станаха камЪнЕ  Mr. Green

За спорт след секцио - единствената пречка след първия месец, е мързелът  Joy

А сега се обличаме и излизаме със Сашко, защото следобяд мама мисли да похарчи нЕкой друг лев от кредитната карта на тате в https://www.laredoute.fr  - големи намаления, голямо нещо Whistling

# 323
Привет от нас!
Благодаря за закуската и кафенцето.Аз днес съм толкова организирана,че даже и ходих да се видя на кафенце с приятелки.Дея е в страхотна форма откакто се е събудила само гука и издава страхотни звуци на които се наслаждава,а аз и се кефя на муцунките и разширяването на ноздричките,когато иска да ми каже нещо.Днес виках доки пак вкъщи,че дупето ни не минава с крема който ни беше изписала и го смени.
Относно тази диета и аз много искам да сваля,тъй като имам цели 10кг.Забелязах че за 20дена без нищо съм свалила само 2кг. и мисля да я разгледам тази 90дневна.,но ако ми намалее кърмата ще полудея.Дея така или иначе не иска да яде през шише каквото и да е.А сега тъкмо се нагодихме да се храним и през ноща на разумни часове.
И ние хапвахме към 3.40ч  Heart Eyes
Относно НОЙ-и аз си взех моите за ноември и декемри на 4.01.

# 324
eто ни и нас Hug вече няма и следа от дерматита ни Party снощи и нисе заспахме кам 22.00 и се събуди чак в 3 да яде... Наистина има страхотни намаления в Ла редъта,но уви аз така и не се научих на това онлайн пазаруване..нищо не разбирам...ако някоя маме съгласна да се присъединя към неийната поручка да ми пише на лични Peace а сега мисля да се облечем и да излезем малко навън,че напече доста  bouquetхубав ден за сега от нас

# 325
Здравейте момичета!
Как мога да се присъединя към вас във Фейса, че ми се ще и там да ви навестявам  Wink
Ще ви бъда благодарна ако ме приемете  Praynig

# 326
Добро утро и от мен. Мерси за кафенцето и закуската.
За 90-дневната диета - моята АГ категорично ми я забрани, диетите трябвало да се почват, когато бебето се отбива иначе няма да му достига кърма. Така, че за сега аз съм пас с диетите. Ще си се търкалям все още   Joy Joy Joy
За НОИ - при мен всичко досега беше ОК, но последният болничен ще ми го изплатят чак март  Rolling EyesФевруари месец ще висим с малката изцяло на татиния врат  Mr. Green Хубавото в цялата работа е, че март месец ще ми изплатят болничния ( 53- дневен) на куп   smile3508
За нощния сън малката заспа към 11.30ч. и към 1ч. реших да я преместя. И за мой ужас разбрах, че памперсът ѝ е пропуснал ooooh! Направо бях бясна. Докато я преобличах се разсъни и си откарахме до 2 и половина. Към 5 се размърда наново и усетих, че памперса ѝ пак е пълен. За щастие този път проспа смяната на пампито и после с биберонка в уста си продължи съня. В 7 си хапна в просъница и после откара до 10.30ч.

# 327
  • гр.София
помооооооощ  smile3511 smile3514 smile3511 вече ще откача.Нямам сили за нищо.Това моето дете така както беше кротичко първия месец така сега няма равно на себе си.От 8:30 сутринта почти не е спирало да реве освен единия час в който спа.Не знам какво се случва.Почнахме и нощно време да се друслявиме на ръце(то не че много помага де).Чудя се вече кърма ли не му достига,не го засища ли и аз не знам.Като се храним първоначално почва добре да суче и после се почва едно дърпане ритане с крачета,мята ръце но и гърдата не пуска.А според мен мляко си има в гърдите.Направо ми с реве  newsm45 newsm45 newsm45

# 328
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
мише, болничния ми е до 26.12.10г. като в НоИ е подаден на 20.12.10г. Аз мисля, че трябва да са ми преведени пари или бъркам ?

# 329
  • София
pufpaf, хубаво е, че сте преборили дерматита  Peace.

Лианка, обличай го и на разходка с количката. Предполагам, че ще поспи навън  Hug.
Пробвай да му пуснеш сешоар, че при нас помага.

Ние също излизаме на разходка  1stroller. Баткото се стяга за тротинетката  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт