Аз се шегувам, че сигурно мен ме сънува като кошмар как го пресъбличам, как го тормозя да лежи по коремче, как му пъхам разни капки я в нослето, я в устето 

Почти всяка вечер като се прибира милото от работа и го взема Вико той да се позанимава с него, а аз слагам за вечеря. И преди 2 дни, отивам в кухнята и изведнъж го слушкам Вико почва да плаче неустоимо, но едно такова много тъжно плачкане, сякаш се оплава от нещо, за първи път го чух така да плаче, Гледаме го с мъжо и се чудим какво ли му станало, и спря и ние нищо, забравихме. На следващата вечер пак така
И снощи пак се повтаря същата приказка и аз вече изнервено излизам от кухнята и търгвам да му се карам на мъжо и изведнъж ми хрумва и му викам А бе ти целуна ли го, и той Ами да, що? И се оказа, че всяка вечер го целувал леко брадясал и го е боцкал, и Вико затова такова тъжно си плачкал 
Нашия тати вчера така се ентусиазира че малкия гледа играчката над леглото си и се кефи и понеже тя не се върти и той така я бутна че падна върху детето. Малкия нямаше да се разплаче но понеже ние изпаднахме в паника и едни ахкания охкания и той се обади с няколко вика. 
аз се шегувах, че на 2м ще се с размерите на 6месечно, ама ей на - така стана
и док каза, че според нея вече нямаме жълтеница, но за всеки случай ще направим кръвен тест преди ваксината 
От миналата седмица ходя и на аеробика като комбинирам да водя каката на художествена гимнастика. Залите са една до друга и часовете съвпадат, направо супер. За нощното хранене - Калоян вече една седмица яде в 21.30 и заспива и така до 6.30 без да се буди. Направо съм се родила.
.
Та по този повод да те питам дали си ги ползвала и доволна ли си? Че на мен вече ми се иска да заплача като го слушам как трудно диша 

. Весело да си изкарате с леля Ния
.
.

Препоръчани теми