Моя синковец преди повече от месец започна да се дърпа от гърдата и аз на десетия ден се предадох и минахме на формула за дохранване. По едно време съвсем беше спрял да суче, но продължавах да поизцеждам, че да има колкото да го успокоявам на цица. И от 2-3 дни насам се е присетил отново да суче. И сега вече имаме по 2 3 хранения само от гърда, нещо което се е случвало само в първите дни от живота му...Странна работа...Иначе - лигави се, прави балони, ръцете чу са все в устата, и аз започнах да се заглеждам за зъби. На баткото се появиха първите 2 в четвъртия месец. Постоянно е с лигавници -имам 12 оборотни.
Някой беше писал за нощно мятане. Максим след 4 часа през нощта започва да се мята, да се гърчи, пъшка, пръцка, страшна работа. Така откарва до сутринта, но не се събужда. Ама аз пак не мога да спя, все го наблюдавам. Дали са колики?!
Аа, сетих се по въпроса с картофите. Нишестето в картофа и евентуални нитрати идват дразнители. Ако са домашни картофи, няма проблем. Ако е предразположено детето, от купешките може да получи колики. Лекар ми го каза.

Егати човека, май го боли главата.
. Сега може само плуване. Ама не си падам по басейни, така че нещо с режима на хранене ще трябв да мисля 
на пост като войник