. 

сега изсъхнаха дрехите от първата пералня и чакам да излезне втората част от сушилнята, че да сложа третата от пералнята.

Поне сега имаме основателно оправдание за неоснователния харч
А после как да разбера , ако се прибере за да спра с поставянето на лепенките? Правилно ли разбрах , че и 4-те ти племенннички са били с пъпна херния?

когато говорехте колко бебоци са папли в 3 и 40ч. и ние още същата вечер веднага станахме точно в 3:40ч. да папаме.
, че ще съм самичка 2 дена със Симонка и кученцето ни. Та съм впрегнала комшийте да го разхождат поне. 

Е, когато е на кеф де - не я тормозя постоянно когато не иска.

Докито ни отложи ваксините, защото върлува грип и не смее - много й благодаря, за което
На 17.02 сме пак на преглед. Обаче трябва да ходим пак до Пирогов, този път да ни махнат нещо си там на пъпчето
Получи му се нещо като външна бучка и трябва да я намажат с някакво лекарство, за да завехне...Гадно, ама какво да правим. Добре, че шкембето му порасна та да я видим иначе се беше скрила между пъпчето и кожата

Точка по въпроса!" .. Излзиам от магазина и като ме хванаха лудите.. Идваше ми да отида и да я хвана за гушата.. Много ме изнерви кукувицата!
Препоръчани теми