Отговори
# 180
Просто застой ли.......?

...... или по-скоро "Чрез застой протест срещу спама"

# 181
ОООоооо, я виж, кой се появи?
Ангелари, драго ми е да те "видя"  Hug
Права си! Така е! Я кажи, къде се губиш? Как си? Може и на лични...  bouquet

# 182
Просто застой ли.......?

...... или по-скоро "Чрез застой протест срещу спама"

Ще напиша това и се отказвам дори да чета и търся помощ. Къде прочетох-Американски форум: питаш-отговарят ти; руски форум-питаш-питат те; български форум: питаш и се изреждат сто човека да ти обясняват колко си глупав (в случая досаден). Може да не е свързано с нкой от малкото ми на брой постове, но вече се чувстъвам засегната. И без това треперя, когато реша да напиша нещо, защото чакам веднага ей тази реакция по-горе. Нямате право да сте толкова крайни. И мен вероятно ме чака това, което се случва тук, да не дава Господ! Имала съм ного, много тежки моменти в живота си и съм благодарна, че Бог ме опази жива и с що годе здрав разум, но се надявам освен силата, която имате, да запазя и човечността. Не искам да ви обидя, но наистина не създавате благоприятна атмосфера за нови хора.

# 183
  • В царството на игрите:)
Бубе, не се притеснявай! Мисля, че темата е наистина за всички, които имат вземане даване с тази болест и е естествено да се задават въпроси! Лично аз съм изкарала тежки вливки, но никога не са ми се подували ЛВ и както каза Хули , е добре да се пита лекар. Няма да и е лесно на майка ти и дано се оправи бързо и да свършат вливките по - скоро.
В никакъв случай не си досадна, нито някой от другите момичета. Просто напоследък сме се изпокрили малко - като мечоците спим зимен сън!

# 184
Аз пък не разбрах Бубето от какво толкова се ядоса?! newsm78
Попита ни нещо,който е могъл е отговорил както е знаел ини можел...
Какво се случи,та толкова се е засегнала?

# 185
Аз пък не разбрах Бубето от какво толкова се ядоса?! newsm78
Попита ни нещо,който е могъл е отговорил както е знаел ини можел...
Какво се случи,та толкова се е засегнала?

Бубе,по мое мнение мисля че,избърваш с заключението си.
 Сис ти е отговорила много правилно.Аз също съм една от новото попълнение в тази тема
и знам че,тук ако могат  да ти помогнат ще го направя на100%.                                                        Това внимание и съпричастност никой ДоФтор
не го прави въпреки че,си плащаш за това.Човек не се лекува само с лекарства а с ВСичката
ОБИЧ,СЪРЦЕ,ДУША,ДОБРОНАМЕРЕННОСТ И всичко което НЕ СЕ КУПУВА С ПАРИ.
 Тук няма такива хора те са оперирани от всичко друго но Naughtyне и от това в което ги упрекваш.Нищо лично просто не обичам несправедливостта.
 Желаят ти здраве и много търпение и душевна сила Hug
 НА цялата банда приятелки силни  Hug и   love001

# 186
  • у нас - на брега на морето
Бубе, моля те не се обиждай, защото Сониа-д в никакъв случай не е визирала теб. Ние си знаем за какво става въпрос. Що се отнася до лимфните възли при майчето ти, на мен също не са ми се подували при вливките. От 2 дни, обаче, нещо ме боли от оперираната страна освен мястото на операцията/ по-силно от обичайното /, но и подчелюстта на ниво 6-ти зъб. Прилича ми на слюнчена жлеза, но не знам има ли там някакви лимфни възли. Маргич, моля за професионален коментар! Praynig
Сониа-д, добре би било да сме на ски, но за съжаление цял ден се "пързалям" из кухнята около котлона. smile3511 smile3514
Иначе, момичета, хиляди  Hug и   love001    love001  love001  love001

# 187
Лорън, скъпа моя,къде се изгуби напоследък?! Нещо съвсем ми забягна по тъч линията,а...  bouquet  bouquet

Йовче, писали сме заедно!  bouquet

# 188
Здравей, Сисссс!! Драго ми е да те "видя"! Hug

# 189
Здравей, Сисссс!! Драго ми е да те "видя"! Hug

И на мен,мила!
Ама какви са тез работи дето ги пишеш,че те боли операцията,че и зъбчето дори... newsm78
Да не би нещо от студеното да е така тази болка? Thinking

Търся из нета инфо относно проблемите ,които имам с малката, и случайно попаднах на това.
Прииска ми се да ви го споделя! Дано ви бъде интересно!
http://www.holisticabg.com/pages.php?lang_id=1&page_id=69&am … ar=20110129210529

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 21:10 от Сисссс

# 190
Сисссс, благодаря за линка и статията! Много е хубаво, който намери нещо полезно, да го споделя.  bouquet
Какво става с твойта принцеса? Докъде стигнахте в лечението й?
Лорън, привет и от мен! sohappy

# 191
Соня, работа в къщи, ежедневие в което все по-малко време да пиша в темата, но надниквам
И като надникна виждам, че спам не липсва

Момичета цели девет бързи отговора, да се извинявате, че сте дали поне пет отговора на въпроса на БУБЕТО

Бубе не виждам защо се обиждаш, отговори си получила и както Амазанка споменава ние си знаем за какво става въпрос.......
И все пак ако в руските или други форуми отговорите ти харесват повече, имаш пълно право да задаваш там въпроси
В тази тема освен някой и друг спамещ, всички са преживели не малко и всички са се здрависали със смъртта, а някой даже и по няколко пъти
А никой не обвинява теб, че спамиш, ние знаем за какво става въпрос

Хули намеси се темата отново има нужда от майка си

# 192
Олеее, защо ли изобщо попитах: Къде сте всички? Но, аз няма да се извинявам на никого, нищо не съм направила...отговарям на въпроси, на които съм компетентна...или знам отговора.
Нещо не разбирам  newsm78, а уж съм даскал  newsm78
Ееее поне се размърдахте и написахте по някой ред   bouquet
Ангелари, радвам се за теб, че си добре  Hug

# 193
  • София
Здравейте момичета!
Влизам много рядко вече в темата, защото май почна да ми става в нея скучно! Но понеже Амазонка има нужда от мнение, естествено ще и го дам. Та става въпрос за това, че на врата няма само лимфни възли. Има много други причини поради които можеш да усещаш болка. Опитай с малко профилактика. Например смучещи таблетки или бонбонки с ментол и еукалиптол, и ако има в тях вит.С още по-добре. Консултация направи и със заболекар, ако болката наподобява зъбобол.
Само за сведение - подутите лимф.възли от мети не болят. Оперираната гърда, мишницата от която са вадени л.в. при лошо време болят като при всяка операция. Това вече го коментирахме.
Ангелари е много права. Не виждам за какво се извинявате и на кого. На който не му изнася да не пише и да не ни чете. Ние си знаем кои сме, какви сме и защо сме такива.
Мамо Лорън много ми е приятно, че си се включила! Обичам ви всички!

# 194
Дами, да се включа по въпроса на Амазонка. Искам да кажа, че мен много често ме боли под челюстта, обикновено като се събудя. Болката ми е продължавала от няколко часа, до няколко дни. Не съм се консултирала, тъй като цял живот е било така. Спя много чапато, пък и мъжа го болеше веднъж също, и то цяла седмица. Спокойно, не са лимфи (сега почти излекувах ангина със страшно възпалени и болезнени), няма страшно. Раково възпалени лимфи не болят. Успех !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт