Отговори
# 195
Цитат
„ракът” е и „благословение”, защото помита всичко неистинско и ни отваря очите за най-значимите, най-истинските и непреходни ценности и любови.
Сис, благодаря за статията!!! Наистина не може да се каже по-точно!На 100% подкрепям горното изречение!
На всички много прегръдки и целувки!!!

# 196
  • у нас - на брега на морето
Теичка, благодаря за успокоителните думи! Аз си мисля, дали не е от проблеми със зъбите от тази страна. Преди много години ме беше заболяло така, но много остра и непоносима болка. Ходихме на спешен кабинет и тогава ми казаха, че било песъчинка в слюнчената жлеза. newsm78 Никога не бях чувала за "такова животно". smile3506 smile3506
Хубава неделя на всички! Hug Hug Hug

# 197
Цитат
„ракът” е и „благословение”, защото помита всичко неистинско и ни отваря очите за най-значимите, най-истинските и непреходни ценности и любови.
Сис, благодаря за статията!!! Наистина не може да се каже по-точно!На 100% подкрепям горното изречение!
На всички много прегръдки и целувки!!!
Да, Нинче и на мен това много ми хареса!
Сисссс, сърдечно благодаря! Като се замисля, голяма част съвпада с моите преживявания...особено началото...,но се опитвам да го забравя и продължавам НАПРЕД!

# 198
Амазонка, мен ме боли и от двете, но по-често от едната, лявата, а там нямам един долен 6ти зъб. Може и да е от разместване на долните зъби, аз от малка го нямам. Не се тревожи, нали ти казах, мен ме е боляло по 2 седмици... Ще се оправиш  Hug

# 199
Лорън, скъпа моя,къде се изгуби напоследък?! Нещо съвсем ми забягна по тъч линията,а...  bouquet  bouquet:

Тук съм сестро само така ти се струва Heart EyesНай-внимателно следя всичко smile3503
 Благодаря за линка и статията.
 Мила Маргич не са хубави тез неща дет ги говориш те са само временни Wink
 Не се съмнявай в мен аз съм една скрита лимонка  Joy Joy Joy Марги,не ни напущай да не се налага да те издирваме hahaha hahaha
 Май мама ХУЛИ се е покрила нещо Thinking
 Хубава и спорна седмица  да сте живи  bouquet Hug

# 200
Просто застой ли.......?

...... или по-скоро "Чрез застой протест срещу спама"

Ще напиша това и се отказвам дори да чета и търся помощ. Къде прочетох-Американски форум: питаш-отговарят ти; руски форум-питаш-питат те; български форум: питаш и се изреждат сто човека да ти обясняват колко си глупав (в случая досаден). Може да не е свързано с нкой от малкото ми на брой постове, но вече се чувстъвам засегната. И без това треперя, когато реша да напиша нещо, защото чакам веднага ей тази реакция по-горе. Нямате право да сте толкова крайни. И мен вероятно ме чака това, което се случва тук, да не дава Господ! Имала съм ного, много тежки моменти в живота си и съм благодарна, че Бог ме опази жива и с що годе здрав разум, но се надявам освен силата, която имате, да запазя и човечността. Не искам да ви обидя, но наистина не създавате благоприятна атмосфера за нови хора.
Бубе ,адски си права!!
Има поговорка :" По  - умния отстъпва" ,но дали пък трябва да се оставя наглостта да се шири?!?! newsm78 newsm78 Thinking Whistling Naughty

Последна редакция: нд, 30 яну 2011, 22:00 от Danaya33

# 201
Има поговорка :" По  - умния отстъпва" ,но дали пък трябва да се оставя наглостта да се шири?!?! newsm78 newsm78 Thinking Whistling Naughty[/b][/color][/size]

Даная, май ти не си от най-умните,щом още се навърташ тук,сред наглеците... Mr. Green

# 202
  • пловдив
Не мога да помогна със съвет за лимфните възли, защото с това не съм се сблъсквала. Но пък реших да ви споделя поредната притча на която попаднах и много ми хареса - за лека нощ  Wink
ПРИТЧА ЗА ЖЕНАТА БОГИНЯ
http://sitekreator.bg/bgguru/------------_1.html

# 203
antom, много хубава притча! Благодаря! Лека нощ и на теб!  Hug

# 204
Антом, страхотна притча! Благодаря, че я сподели с нас! Лека нощ и на теб!!! Hug

# 205
Сонче,  Hug! Писали сме заедно и почти едно и също.

# 206
  • пловдив
  tiptoe
Радвам се, че и на вас ви е харесала, мисля да я разпечатам с голям шрифт мъжо да не се извинява, че си е забравил очилата и да я тУрна в рамка срещу креслото, вестника и телевизора ... и кЪт стана една красавица....  Joy ..... ето ви сутришното кафенце, с бъдещия ми облик

# 207
Антом, страхотна си,скъпа! Успя да ме просълзиш с притчата,и после да ме разхилиш с коментара си
и кЪт стана една красавица....  Joy

Joy Joy Joy И аз ША сА пробвам да стана Убавица... CrazyМакар,че от тия хормони май вече на Устрел съм замязала... Mr. Green
Мерси за кафенцето!  bouquet

# 208
Страхотна притча!!!
Извинявай Сис, ама какво е Устрел?!?  newsm78
Целувки и усмихнат ден от мен!

# 209
Извинявай Сис, ама какво е Устрел?!?  newsm78

Наси, устрел по принцип е някаква болест по животните,но едно време в наше село се използваше тази дума за грозен човек,страшен,изцъклен,злобен и лош...Такъв,който се нахвърля на кавга на всеки ...Страшило ,така да го кажа... Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт