Отговори
# 540
Честит Рожден ден на Кана!
Орисвам те на всичко да вдъхваш живот! Орисвам те да бъдеш винаги усмихната! Орисвам те да изживееш вълшебства от щастие!
Не забравяй да ни поканиш по чашка, когато празнуваш рождения си ден след 100 години! Да си жива и здрава! Наздраве!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 541
Здравей Нинката 1,
  Във връзка с притесненията ти за злокачествена възможност и туморните маркери.
   Наскоро писах тук, че поради притеснения за възможен рак, проведох консултации с лекари, за правене на туморни маркери. Действително има лекари, които явно не са  запознати с детайлите по отношение на ролята на туморните маркери в поставяне на крайната диагноза и с лесна ръка казват, преди да си извършил каквито и да е други изследвания – направи маркерите, за да видим какво ще покажат! При мен беше така.
        И какво – ако са положителни, ще мислим, че сме болни от рак или ако са отрицателни, че прекратяваме всякакви други спацифични изследвания и тогава може да изпуснем нещо сериозно?
         Отидох при д-р Пенчев в ИСУЛ, който от дълги годин се занимава с рак на дебелото черво, който ми каза – не си прави туморни маркери, преди да си направила основните изследнания, които поставят диагнозата. А ако направиш предид това маркер и той  покаже позитив, ще “изперкаш”! Може да е положителен и от нещо неспецифично. Те помагат, но когато е направена операция, когато се проследява във времето резултата от химио- и лъчетерапията след това, но пак заедно със всичко останало - комплексно! Маркерът, сам по себе не поставя диагноза!
          Прочети също така какво казва Сисссс по въпроса! 

# 542
  • Варна
за съжаление от първи опит не успях да си дам пробите за изследване на НЕР в Александровска- искали не блокчетата а стъкълцата
Доцент Светла Христова може и да е специалист , но е доста лош човек..поведението и не смятам за съвместимо с Хипократовата клетва или с осъзнато емоционално интелигентно човешко същество..
 Thinking

# 543
за съжаление от първи опит не успях да си дам пробите за изследване на НЕР в Александровска- искали не блокчетата а стъкълцата
Доцент Светла Христова може и да е специалист , но е доста лош човек..поведението и не смятам за съвместимо с Хипократовата клетва или с осъзнато емоционално интелигентно човешко същество..
 Thinking

Май пропуснахме да ти кажем,че Христова е най-чепатия човек,който си срещала! Ама трябва да свикваш,мила,защото в тази сфера май това е доста често срещано явление!
А от болницата,където са те оперирали е трябвало да ти кажат какво точно трябва да занесеш! По принцип в блокчетата са пробите от тумора,а на стъкла са пробите от лимфните възли,ако не греша.
Аз когато носих моите ми бяха дали и блокчета и стъкла.
Защо не пробваш да ги изпратиш в Плеванската болница.Там доц.Поповска е страхотна и мила! И изследванията са точни,със сигурност,което не мога да кажа за Христова!!! Peace

# 544
  • София
И помните ли момичета, че точно заради Христова, изследваха моите блокчета 9 месеца ?
Ама след предаването по телевизията ми се обаждаше по телефона с много мил глас.
Е, и това се забрави, защото не предприех нищо по-натам. Тя на това е разчитала.
Знаете, че и тя е с нашата диагноза ?
Може би това е нейния начин да си отмъсти на съдбата. Само дето не разбирам, защо на себеподобни ?

# 545
Не,не знаех, Хули, но ето това отношение не мога да си обясня. Според мен, ако някой се е докоснал до болестта, би трябвало да проявява повече съчувствие и разбиране, да стане по-добър и толерантен. Поне така аз го разбирам, но явно тя се е озлобила. Няма да забравя как не пожали да наругае дори една млада жена в напреднала бременност, която не знам какво я бе довело в патологията, но определено там не й беше мястото, нахока я наравно със всички  останали.
Още по-трудно ми е да си представя как ти се е обаждала по тел. с много мил глас - явно здраво е била нагазила лука Laughing

Кана, честит празник! Бъди здрава, обичана и уважавана!
Едно свежо пролетно букетче специално за теб!

# 546
Кана, честит рожден ден! newsm59

# 547
"... години наред от парите за онкоболни са отклонявани средства за заплати и ремонти..." Констатацията е на Сметната палата. Оставам я без коментар.

Кана, честит рожден ден!   bouquet Присъединявам се към орисията на Сис.

# 548
  • В царството на игрите:)
Като чух тази новина по БТВ направо ме втресе...Повръща ми се вече от всички и от всичко свързано с доктори, болници и управници! "Престъпници" е най - милата дума за тях!!!
Бабилия, ще те чакаме в петък. Срещата е на 11.02 от 19.00 часа в китайския ресторант на "Славянска беседа"...
Айде до скоро!

# 549
  • Пловдив
Кана, Честит рогден ден! много здраве и късмет!

Относно коментара по бтв

# 550
ЧЕСТИ 8 МАРТ, МИЛИ ДАМИ!

# 551
# 552
Честит празник, мили момичета!
Бъдете здрави, щастливи и обичани!

# 553
Момиченца, благодаря ви от сърце за пожеланията, много ви обичам!

Силвано, сестра ми ти...разплака ме, ей!!!Благодаря ти за орисването, обичам те!  Hug Hug Hug

# 554
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!

ПРАЗНУВАТЕ ИЛИ НЕ, ВИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ, УСМИВКИ И ЦВЕТЯ!
Hug

Много обичам маргаритки  Wink

Общи условия

Активация на акаунт