Отговори
# 555
  • пловдив
Честит рожден ден на патерички и от мен Кана!   bouquet

Честит празник момичета!

# 556
  • Варна
знаете ли дали и къде е възможно да се направи радикална мастектомия заедно с възстановяваща операция?
чета че това е бъдещето , но май във Варна още не е дошло..
още един въпрос имам въз основа на епикризата за "мултифокални огнища" имам и препоръка за последваща операция..възможно ли е да има грешка-теоретично..или  това е находка която не може да се обърка?
благодаря ви
и честит празник

# 557
  • В царството на игрите:)
знаете ли дали и къде е възможно да се направи радикална мастектомия заедно с възстановяваща операция?
чета че това е бъдещето , но май във Варна още не е дошло..
още един въпрос имам въз основа на епикризата за "мултифокални огнища" имам и препоръка за последваща операция..възможно ли е да има грешка-теоретично..или  това е находка която не може да се обърка?
благодаря ви
и честит празник
Не знам какво означава "мултифокални огнища", но такива операции в СФ прави д-р Младенов от 1 АГ "Св. София" ...

# 558
Не зная дали е за вярване, но прочетете!

Народният лечител Бай Митьо от бургаското село Кошарица лекувал  … тара турска книга

Николай Николаев: Ванга спаси синът ми от смърт

Цитат
Когато синът ми стана на 9, му откриха левкоза, вид рак на кръвта. Лекарите го изписаха като безнадежден случай, с две думи – да си умре у дома. В това време Кеворк Кеворкян интервюира във “Всяка неделя” големия билкар Бай Митьо от с. Кошарица. Човекът каза, че лекува и рак. Човек в моето положение и за сламката се хваща – веднага заведох сина си при него. Природолечителят е ирисолог и постави много точна диагноза. Впечатляващо бе, че кръвната картина, която той ми съобщи беше едно към едно с резултатите от кръвните изследвания направени на сина ми в болницата. Бай Митьо не се церемони много и направо ми каза: “Детето си отива! Има малък шанс да се спаси, но не гарантирам." Даде ми рецепта каква отвара да направим. И докато приготвях билките, някак почувствах интуитивно, че баба Ванга ме вика.
Отидох при нея. Тя ме погледна и отсече – “Гроб не виждам, ти мислиш ке умре, ама детето ти ке живее!”. След това заръча на поп Васил от Петрич да извика всички хора ото колията и да съберат 5 кг семе от бял мак, а на милицията да отидат в гората и донесат от там 60 живи костенурки.
С маковото семе и кръвта от костенурките спасих сина си. Днес сина ми е жив и здрав, живее в Швейцария и прави художествени инсталации.

# 559
Една близка ,която има проблеми с костите-напреднала фаза на множествена склероза,беше ходила при въпросния бай Митьо. Каза че бил груб,вулгарен до безобразие.Това беше преди около две години.В момента жената е на легло за съжаление.Направете си извода ,колко и е помогнал въпросният "лечител"...

# 560
 Честит празник,мили момичета  bouquet
 Пожелавм ви здраве,обич и все повече качествени купони.

На срещата да пиете по едно и за нас и приятен купон.  love001 newsm51

# 561
Относно написаното за билкаря бай Митьо от Бургаското село Кошарица,
        Тъй като разбирам, че човекът вече е починал – няма да му ровя костите. Но въпросът е принципен, защото също така прочитам, че роднините му продължавали да лекуват рак и не само рак, с тази “чудодейна” страница от турска книга от преди два века.
         Вярно е, че чудеса в медицината и въобще в живота са възможни, но за съжаление са много редки и ако се надяваме само на тях – това вече е хазарт.
         Бях писала преди време, че в социалистическо време баячките и подобни лечители ги съдеха и пращаха в затвора не за това, че са правили опити да лекуват някого, а защото са го заблудили с леченията си и забавили във времето, за да получи квалифицирана медицинска помощ.
          При този напредък на световната медицина, при което апаратурата и лекарствата, с които се лекува рак в България са същите, с които се работи и в Европа и Америка, тъй като са от едни и същи производители е престъпление срещу себе си, да не се търси модерното, новото, а да се залага на неуки в медицинско отношение хора.

# 562
  Това с рецептатата на Бай Митьо и семената от мак най - много ме развесели -  Joy Joy Joy

Браво на народните лечителите - чрез  опиати към оздравяване от рак Mr. Green

Предлагам да се включат и други наркотични субстанции, които да ни развеселяват и ободряват  smile3532

Поздрави на всички!

# 563
  • В царството на игрите:)
  Това с рецептатата на Бай Митьо и семената от мак най - много ме развесели -  Joy Joy Joy

Предлагам да се включат и други наркотични субстанции, които да ни развеселяват и ободряват  smile3532

Поздрави на всички!

Ами то опияняването си е вид лечение, бе Сънчо Mr. Green Целия си в л.......а, но не ти пука Joy

# 564
Здравейте момичета,

Не съм писала скоро. На мама ето това пише в епикризата Т1рN0M0 i za HER 2 - /1+/ негативна.
Гледайки указанията на първата в началото на темата ми се струва, че положението е добро.
Вчера й беше първата химио терапия. Твърди, че се чуства добре и й се гади много много рядко, но не повръща. Колко време след вливката започва неразположението?

# 565
dysha, това е възможно най-благоприятното положение! Тумурът е по-малък от 2 см,няма заразени лимфни възли,нито далечни метастази! ХЕР-ът също е отрицателен.Това значи,че туморът не е агресивен и няма нужда от Херцептин.Нека си мине химиотерапията и лъчетерапията.
И моят тумор е такъв,със същия код.
Започваше да ми се гади на втория ден след вливането.Аз повръщах до два дена.После нещата се успокояваха.Ще издържи,не се притеснявай! Всички издържаме! Peace
А как стои въпросът с Естрогена и Прогестерона? Ще има ли хормонална терапия после?

# 566
Ами и Естрогена и Прогестерона са задраскани, каквото и да значи това. Но нейният лекар й е назначил и хормонална терапия. Химиотерапевтката вчера обаче й е казала, че не вижда защо има такава. Тя май мама нещо е решила да се прави на ущипана и да не прави хормоналната. Ама аз мисля да променя решението й. Разбира се сега не е момента точно докато е на химия.

# 567
Ако хормоните са отрицателни,това означава,че тумурът е тройно негативен.В случаи като този,след химиотерапията и лъчетерапията няма друго лечение.
Абсолютно същият беше и моят случай.Но аз все пак си повторих и потретих изследванията ,и в крайна сметка се оказа,че имам 50% шанс за отговор на хормонална терапия.И сега съм на хормонална.
Така че, ако можете повторете изследването за хормоналните рецептори.
Хормоналната терапия е възможно най-лекото нещо в цялата фаза на лечението ни! Нито боли,нито сърби... Joy Joy Така че няма защо да се плаши майка ти от нея.Но само ако хормоните са поне на 50%.В противен случай няма нужда от хормонална терапия.

# 568
  • пловдив
dysha подкрепям на 100% Сиссс. Ако хормоните са поне на 50% да не се услушва. За нейно добро е да не си спестява предписано лечение.

Ами то опияняването си е вид лечение, бе Сънчо Mr. Green Целия си в л.......а, но не ти пука Joy

Разбихте ме  Joy
Ето бери народе -

# 569
Сборих се с бюрокрацията/която в София, за разлика от другите градове се оказа песен/, взех си протокола, ама в РЗОК в София имаше един голям списък с аптеките които ще отпускат лекарствата ни. Не можах да го намеря в нетя, явно чичко Гугъл ми е сърдит.  Дали някой не му е по добър приятел и  да помогне.

Общи условия

Активация на акаунт