Отговори
# 585
Момичета,
напоследък много ме влече пийваниЕтУ и 'апваниЕтУ, може би от хормоните ...  Embarassed
Едно виртуално Наздраве от Далечния Изток Simple Smile

bouquet

Нани, нИмой така,моЙто момиче! То Убаво пийванИе и апванИе,ама да е с норма,че при тез хормони шА станиш кУтУ менИ... За 6 месеца свалих 28 кг.За последните 3месеца,от апванИе и пийванИе качих 8кг... ooooh! Сега ще са ми нужни поне 3 месеца ,за да ги тръшна... Гледай и се учи! Peace

# 586
  • София
Не я слушай Нани, хапвай си и си пийвай каквото ти душата иска.
Няма да съобщавам колко ям и пия, черпят ме периодично с какво ли не, пийвам си хормончета и пак съм има-нема 53 килца. Явно си зависи от человека  newsm78

# 587
  • Варна
А сега де ?!?
Тъкмо реках да сА бия с едната ръка 'га посегна с другата ...
Ама то не става - едната държи чашата, другата кълката ...
Сис, Хули
уморихте ме от смях днес във фейса,  Joy ама пусто бачкане   Sick

# 588
Бабилия, с такава порция смях може и да оздравееш. Макар, че ми стана и доста тъжничко. . . newsm78

# 589
Бабилия, с такава порция смях може и да оздравееш. Макар, че ми стана и доста тъжничко. . . newsm78

Що бе,момичето си беше много "Иродирано"... Mr. Green Пък и научихме ,че сумистите са нечифтокопитни бозайници... Joy Joy

# 590
Мили, дами! Макар и виртуално, почерпете се за мое здраве!

# 591
Мила Сонче,хайде и тук да ти честитя Рождения ден!
На този ден тъгата забрави
с приятели празнувай до забрава!
Изпий до дъно радост и мечти,
а времето приемай за награда!

# 592
  • пловдив
Честит рожден ден Sonia_d !
Да си много щастлива, обичана и закриляна!

# 593
Сонче, честит рожден ден!
Дано всичките ти мечти се превърнат в реалност!

# 594
  • у нас - на брега на морето
Сонче, честит рожден ден от мен и тук!
Дано ти се сбъднат най-съкровените мечти! И любимите ти мъже да те носят на ръце и обичат от сърце!
Hug Hug Hug  bouquet bdbaloni

# 595
  • Варна
Честит Рожден Ден, Сонче, Бъди здрава и щастлива !

http://vbox7.com/play:c4947342

# 596
МОМИЧЕТА, БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ! ЗНАМ, ЧЕ СА ИСКРЕНИ И ВЕЧЕ ЧАКАМ ДА СЕ СБЪДВАТ!  Hug newsm51  love001

# 597
  • Варна
Здравейте,

аз приключих истерията с подаването на протоколите в НЗОК. Сега се чудя следното:

1. Тъй като лечението на онкоболните БИЛО безплатно, дали да си запазя касовите бележки за лекарствата, които са ми изписани по протокол, но се наложи да си купя ? Simple Smile Има ли кой да ми ги актува така както държавата ни актува, когато ние не си плащаме задълженията към нея ? А цената им на колко месечни пенсии се равнява ?  Sick  Wink

2. Тъй като цялата гимнастика бе направена с ЦЕЛ да се улеснят гражданите, дали да представя разбивка по дни и часове къде и колко съм висяла по опашки и съм обикаляла институции, колко дни отпуск съм ползвала за това и съответните транспортни разходи ?
А този, който определи новата схема, като "улеснена" ще може ли след 6 месеца да се яви вместо мен на цялата процедура по оформяне на протоколи ?  Wink

А това е само началото ...  Sick  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Тепърва предстои и ужасът с аптеките... Дай боже да стигна до там  baby_neutral
 bowuu

# 598
nanastef, няма да ти осребрят бележките, ама можеш да ги осъдиш. Така поне ми отговориха от сдружението на /не се сещам името и/ тази която първа осъди министерството.

# 599
Така е Наде, тоя тормоз дето ни създадоха, дали е в наша полза... #2gunfire #2gunfire #2gunfire НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, разбира се! А да ходиш да се занимаваш с тях и да ги съдиш ще прахосаш още повече време, нерви и пари... #2gunfire #2gunfire #2gunfire НЕКА БОГ ГИ НАКАЖЕ!

Общи условия

Активация на акаунт