Отговори
# 120
Ахъм, може, може... аз и без това си мислих за чайче...

току що гледахме с мъжът ми филмът Food Matters
(има го в колибката)... гледайте го...

# 121
  • у нас - на брега на морето
Айез Седай, благодаря за кайвенцето!  bouquet Поделихме си го с мъжо, че и още нещо...Беше разкошно!
Що се отнася за бодежките, и аз ги получавам, но съм чувала, че е от времето и гледам да не се шашкам.
Кажи с няколко думи, на каква тема е филмът? 
antom, сега и ние пием чайче от билки. Благодаря и на теб!  bouquet

# 122
  • пловдив
Кажи с няколко думи, на каква тема е филмът? 

мисля че има  предвид  Food Matters / Храната е от значение (2008)
"Филмът се стреми да изобличи бизнеса с болестите и същевременно да изследва безопасната, евтина и ефективна употреба на храната и хранителните добавки за предпазване, а често и за премахване на причинителите на болестите. Идеята на филма е, че достъпът до подобна информация помага на хората да направят по-добър избор по отношение на здравето си."
http://www.kolibka.com/2.html

# 123
  • В царството на игрите:)
Здравейте, не съм се вясвала отдавна, но се радвам, че сварвам всички ви в добро здаве и разположение на духа Peace
При мен нищо ново - надявам се да не ни стигне грипа...
Поздрави на всички Hug

# 124
# 125
Наденце, докато не махнат възела и докато не го изследват, не се знае какво е. Каквото и да излезе обаче, борбата продължава, знаеш. Обичаме те и стискаме палци! Praynig Praynig Praynig

Весе, имаш цица - боли те. Joy Виж, аз като си нямам, знаеш ли кое ме боли? Ами забелезАх, че като се натоваря повече физически (или може би като се сменя времето, не знам) ми се схваща целия рязан мускул, от ребрата та чак до врата, направо сеизкривявам за секунди.  hahaha Точно както се схващат прасците по време на бременност.

Някой беше питал за мен - добре сме с Дани, да чукам на дърво, малко поболедувахме, нищо ново за сезона. Хайде днес кафето от мен:

Обичам ви всички и до скоро!
П.П. не съм изчела всичко, като успея - ще се включа пак.  bouquet

# 126
  • София
Кана, като толкова много ги разбираш циците - имам предвид - имаш цица, боли те !
Обясни ми моля, защо мен отвреме навреме неистово ме болят циците ? Ама направо не издържам на болката.  Все едно някой чми дърпа зърната. Отговора мисля че, го зная, но искам ти да кажеш !

# 127
Кана, като толкова много ги разбираш циците - имам предвид - имаш цица, боли те !
Обясни ми моля, защо мен отвреме навреме неистово ме болят циците ? Ама направо не издържам на болката.  Все едно някой чми дърпа зърната. Отговора мисля че, го зная, но искам ти да кажеш !

Майка ми,нали си чувала че подсъзнанието може всичко...Та и ти така...Искаш да ти дърпат зърната-получаваш го...Е подсъзнателно ,но все пак ... Mr. Green

# 128
Майка се оплаква от същото. Установено е, че хора с ампутирани крайници се оплакват от болка в тях, но това предполагам го знаете.

# 129
  • София
На мъжа ми преди 30 години, му отрязаха палеца. Време след операцията ми се оплакваше, че го сърби пръста, че го боли... Още тогава му обяснявах, че " в мозъка му е останала информацията"
А, че ме болят липсващите цици... Вярно е, и не престава. Почти всяка нощ, когато ще застудява се събуждам от една скубеща болка . Неприятно чувство е.

# 130
  • у нас - на брега на морето
Точно така, Хули. И аз имам усещания, че гърдата ми е там и дори понякога ме засърбява и посягам, но почесвам протезата, а то продължава да ме сърби. smile3514   Това е работа на подсъзнанието.
Кана, аз бях питала за теб. Радвам се, че се обади!  

# 131
 Здравейте банда  bouquet
 По повод новостите за нашите хапове като ходих при нас всичко
си беше по старому  newsm78.Сега като отида ша има изненадааа
и ще споделя.
 Да споделя моята лява ръка си е вечно изтръпнала все ме
лазят мравки ДоФтора вика нормално,а кат питам що и дясната
е така неможа да ми отговори Naughty
 Хайде лека и успешна седмица на всички момичета Hug

# 132
  • София
Лорънче, чак сега видях местожителството ти  Joy Joy Joy Хюстън сити, а ?
Като си купихме къщата преди време, казах на щерките - ето ви мама, ранчо в щата Монтана  hahaha hahaha hahaha
Йовче, много странно при мен е и това, че като ме досърби и ако съм с протезите и се почеша, ми минава ? Ако ли не съм с тях, може и да чеша, ама не би... Пак стигаме до подсъзнанието май  newsm78

# 133
Маме, дами, че то и мен си ме сърби цицо-протезата и си се чешааам и чак по едно време се плесна по челото, пък си кажа - "брех, що ли я чеша таз' протеза?"... newsm78 Ама ми минава сърбежа с почесването, това е.  hahaha hahaha hahaha Обяснение нЕмам или имам, но няма да ви хареса - редовно забравям, че съм без цица и може би заради това...си "усещам" всички съпътстващи цицоимането състояния. Единствената разлика е, че при цикъл ме боли и наедрява само едната... newsm78 Шантава работа, ей! Добре че ме разбирате.  hahaha

Амазонка, Hug Hug Hug Heart Eyes  bouquet

# 134
Лорънче, чак сега видях местожителството ти  Joy Joy Joy Хюстън сити, а ?
Като си купихме къщата преди време, казах на щерките - ето ви мама, ранчо в щата Монтана  hahaha hahaha hahaha

Ееее,аз пък съм в Ню Делхи... Joy Joy Не е Американски щат,ама пак е някакъв си щат... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт