Отговори
# 105
  • Варна
Във връзка с дискусията, аз скромно бих добавила, че обичам да си попушвам тютюнец, за да ми се превърне белия дробец в черен, че да има хабер и добре да си попийвам.

# 106
Във връзка с дискусията, аз скромно бих добавила, че обичам да си попушвам тютюнец, за да ми се превърне белия дробец в черен, че да има хабер и добре да си попийвам.

Достоевски- цитати

•  Не трябва да обичаш това, което не познаваш.
•  Радвайте се на живота, а не на неговия смисъл.
•  Човек е нещастен, защото не знае, че е щастлив.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 14:37 от elenex

# 107
Здравейте, мили смели момичета. Прекрасни сте. Аз съм нова и в темата и във форума.
Попаднах на най-първата тема от 2008 като тръгнах да се образовам по този въпрос. Изчетох я на един дъх. Възхитих ви се безкрайно. После видях, 4е има още цееели 22 теми освен първта. Захванах се да си ги букмаркна всичките и с трепет преглеждах имената. Хули е тук и през 2011. Уникален човек. Сега пиша само от възхищение. Като попрегледам 22те теми ще ви разкажа за мойта мила мама, която искам повече от всичко на света да оздравее и пак да се караме както винаги сме се карали. Обещавам, че дори и в бесните скандали с нея ще намирам само хубавото Simple Smile

# 108
Хули е тук и през 2011. Уникален човек.

Ааа,че тя и през 2051 г ще си е тука...Черен гологан не се губи... Joy Joy
Майка ми, Hug Hug ХайльовЮ!  bouquet

dysha , дано майка ти се оправи! От теб се иска просто да я обичаш!!! Peace

# 109
Привет на всички!
Много хитро, Наде - Като имаш две черни дробчета можеш да носиш повечко на пиене.

# 110
Здравейте момичета ! Малко късно, но ви пожелавам една спокойна и изпълнена със здраве и щастие година. Бих искала да попитам за добър специалист онколог, става въпрос за рак на гърдата. Моя позната се нуждае от съвет при кого да отиде, аз изобщо не съм наясно. С мамолозите да, но за онколози... Дано не ми се и налга де. Искам да попитам дали прегледите минават по ЗК и изобщо къде да се отиде и какво да се направи. Аз за съжаление мога да й пожелая да има вашия силен дух и късмет.
Благодаря Simple Smile   bouquet

# 111
Здравейте,

Бих искала да споделя със вас за един човек от Благоевград, който прави сироп от 5 - годишно Алое Арборесценс, мед и ракия, което е доказано, че лекува рак. Има много литература за лечебните свойства на това растение. Ако някой се интересува и желае да опита алтернативно лечение срещу тази коварна болест ето и неговите координати:

Г-н Кастелов, GSM 0894263724

Това не е поредната глупост, аз самата го пия, поради друг виф проблеми със храносмилателната система и нямам никакви оплаквания!!!!
Късмет и успех на всички, които не се отказват да се борят !!!

Супа на петте елемента - за лечение на тумори

Нарича се "Супа на петте елемента", защото съставките отговарят на петте елемента в източната медицина:
Дърво, Огън, Земя, Метал и Вода,  всеки от които си има съответстващ цвят: зелен, червен, жълт, бял, черен

Състав:
листа от ряпа - от 225 до 280 г
моркови - 250 г
корен от репей - 225 г (ако е сушен - 30 г)
бяла ряпа - 450 г
гъби шиитаке - 3-5 броя

Използвайте пресни зеленчуци. Не ги белете. Не ги режете на прекалено дребни парченца.
Сложете гъбите, морковите, корените от ряпа и репей  в тенджера и залейте с вода. Количеството на водата е 3 пъти повече от това на зеленчуците.
Когато водата заври, намалете огъня и оставете да къкри за два часа. Добавете листата от ряпа 15 минути преди супата да стане готова.
Изцедете и пийте като обикновена вода.
Не се слагат никакви подправки.
Остатъкът от супата можете да добавите като основа за супа със спагети.
Не случайно листата от ряпа се слагат по-късно. Целта е при продължителното варене да не намалее съдържанието на хлорофил и фолиева киселина. Другите съставки в супата се слагат в началото, за да може с времето най-пълноценно да се извлекат полезните минерали от тях.

* корен от репей продават в сушен вид в билковите аптеки.
            * гъби шиитаке се продават в сушен вид в китайските магазини (в София -
              на  ул. Цар Самуил) и в някои по-големи супермаркети, например в Пикадили.

В продължение на 20 години д-р Татейши Казу изследва и изпробва над 1500 вида билки и растения. Накрая открива точната комбинация от пет вида зеленчуци. Рецептата бива тествана върху животни, като в резултат не са открити никакви странични ефекти.
Откритието на д-р Казу не само спасява неговия живот, но също и живота на над 25000 японски пациенти
Цяла Япония е шокирана от невероятните резултати.

Чудотворната супа на д-р Татейши Казу

1. Лекува  рака
2. Възстановява  увредени стави и костна структура
3. Забавя процеса на стареене
4. Подмладява  кожата
5. Лекува катаракта
6. Лекува заболявания на черния дроб
7. Понижава кръвното налягане
8. Подобрява състоянието при сърдечни заболявания

Инфо

# 112
Гледам, че съм изтрита от темата в началото. Вероятно заради "записа" само. Надявам се да не ме изтрият пак, за да си следя, защото майка ми започна химиотерапия и нещата тук наистина ме интересуват.

# 113
  • пловдив
Billy_F дали дадена рецепта е глупост или не, дали ще се пие или не, всеки сам си решава. Но във форума рекламата /поне от скромния ми опит и в други теми/ не е желателен, да не кажа забранен /т.7 от правилата/ и обикновенно се информира модератор. Затова и когато се споделя нещо обикновенно се разказва накратко, но телефони и координати се дават по принцип на ЛС за тези които пожелаят. Когато пък има страница в интернет по практично е да се дава линк към нея. Това пък се прави поради факта, че има изискване за определен брой страници на тема /до 50/ след което трябва да се пуска нова тема, да не говорим, че и търсенето става трудно когато страниците са много. Казвам го по повод цитата на  elenex , който си си сложила в поста си. Нейният пост е достатъчно дълъг /лично според мен ненужно, защото има линк в него с прекрасно оформено обяснение за какво иде реч/ и не виждам причина да го копираш отново целия една страница след като вече е пуснат  newsm78 ако все още можеш да редактираш, по добре го изтрий  Peace
Бубе им тема Правила... и там ясно е указано какво е позволено и какво не във форума.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.0
в т.6 е предупреждението, че
"Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани. Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон без текст, постинги "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения не се толерират!"
предполагам поста затова ти е изтрит, давай повечко от една дума и няма да имаш проблем  Peace
Стискам палци всичко да мине леко при химиотерапията на майка ти  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Теичка при майка всичко минаваше по ЗК, гледам в подписа ти, че си от София. На първа страница момичетата са изредили поне 5 имена на лекари с телефони за контакт. Твоята позната може да се обади и да попита лекаря дали работи със ЗК. Приятелката ти има на разположение и моите стиснати палци за успешно лечение fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
dysha  Hug ще се оправи, непременно, и ще си се карате на воля, сега само се въоръжи с търпение, любовта която прозира от поста ти ще ти даде сили за това fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 00:02 от antom

# 114
Благодаря    bouquet

# 115
Добрютрю  Joy Joy мили ми дами...
поспаланки такива....  Hug Mr. Green
кафе пихте ли?
ако не, хайде заедно с мен.

След като си изпияя с кеф кааВето  hahaha се яхвам на метлата и започва позната сага - ленински съботник.  Mr. Green Няма начин трябва да се изрине кочината  Mr. Green

antom, хареса ми постът ти... Peace

А, ми кажете, мили мои приятелки, защо от време на време ме наболява, притиска, едно такова чогаво, оперираната гърда. (едно такова ме човърка от вътре, защото преди нямаше такива болежки)  newsm78 Дали пък не е от спирането на Дарондата?
Бая съм се замислила, дали след две, три -седмици да ида на цифрова мамография. В средата на март трябва да си запиша час за преглед при онколога ми....

# 116
  • София
Привет мили дами и от мен!
Веси аз вече отправих запитване към моя лекуващ доктор по повод на такова "човъркане" и в моята оперирана гърда! Разясни ми, че това ще си остане така особено при промяна на времето тъй като при операцията е нарушена целостта на тъканта и така е при всяка една операция. И аз вярвам, че е така, защото имам подобно усещане и на мястото на гинекологичната операция. Ще си стоиш на топличко в къщи и ще си мързелуваш, за да не усещаш дисконфорт! Laughing 

# 117
Ще си стоиш на топличко в къщи и ще си мързелуваш, за да не усещаш дисконфорт! Laughing 

Марги,
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy манна небесна за ушенцата ми и душицата ми.... но...
хуните у нас не спят, винаги са в готовност... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

след малко трябва и ядене да се стъкми... ooooh! Mr. Green

а колкото до болчицата... мдаа, наистина е така. ма аз като лееекинко се ошашвих... и не правя връзка с центалния мозък, бушоноте от раз спират да работят... Mr. Green Mr. Green Mr. Green и не разъждавам.. само леко се стряскам. тъпо, знам... Flutter Flutter Flutter

# 118
Веси и при мен е така, както на Марги, така и на мен ми каза доФтора, че при промяна на времето ще усещаме "човъркане". Така че не търси други причини!  Hug

# 119
  • пловдив
И майка я приболява при смяната на времето, в комбинация и с ръката, но докторите я успокоиха, че е нормално, още повече, че е рязано малко и от лимфни връзки... та затова. Нищо притеснително нямало  Peace
Айез Седай сутринта изпих кафето ти почерпка набързо, че "тичах" за работа и не успях да благодаря, та сега да отвърна на жеста... викам да почерпя компанията с чайче в това мрачничко време, за да сме готови постоплени за вечерното поркане  Wink

Общи условия

Активация на акаунт