Отговори
# 135
  • София
Да си призная  Embarassed много време ми отне, да се сетя Embarassed Embarassed Embarassed
Амааааааааа, нали съм сетена   Joy Joy Joy Ново Делчево, ааааааааааааааааааааааааа

# 136
Да си призная  Embarassed много време ми отне, да се сетя Embarassed Embarassed Embarassed
Амааааааааа, нали съм сетена   Joy Joy Joy Ново Делчево, ааааааааааааааааааааааааа

Ами досетливото си е досетливо ,бе! Joy Joy
То и Сан Дански нещо като Сан Франциско ,нали... Mr. Green

# 137
  • София
http://help-viki.info/
Момичета, сега съм повече от сериозна.
Сметката на Вики е нарастнала с 25 лева за един месец.
През март трябва отново да заминат в Израел за поредните изследвания и ново назначение на лечението, от което ние виждаме невероятен ефект.
Но ние буквално и фатално фалирахме. Материално, а аз вече и ...
Молбата ми е - да направим нещо, вече и идеи нямам... Да препратим темата някъде в нета. На приятели, знам ли ?
Зная само и единствено едно - лечението дава ефект  Peace
Моля Ви !
Направете жеста, заради нея!

# 138
Силванооо, не исках да спамя, но не мога да се въздържа - какво значи това на лентичката ти "Гад третофазна..."? hahaha hahaha hahaha

# 139
Силванооо, не исках да спамя, но не мога да се въздържа - какво значи това на лентичката ти "Гад третофазна..."? hahaha hahaha hahaha

Ами нали съм от тия дето са бръкнали в контакта... Mr. Green А там има разни фази,нули... А мъж ми ми вика гадина...Така че се получава Гад третофазна... Mr. Green Joy Joy

# 140
  • пловдив
Хули ще си кача линка на Вики в профила си във Фейса, но.. кризата е в доста домове, а след коледните акции.... ще е трудничко, но не пречи да се опита  Peace

fingerscrossed дано се съберат

# 141
Хули, аз вече качих снимка и линк във Фейсбук  Praynig

# 142
  • у нас - на брега на морето
Сисссс,на мен по-скоро  ми звучи като Сан Диего. Laughing

# 143
при оперирване от рак на гардата се поставя в гардата чип, грам идея нямам каква му е ролята но спешно ми трябва да разбера от какъв материал е? при подобен вид операции при имплантирване в епикризата от болницата не трябва ли да има стикер с вида и материала на имплантанта?

# 144
  • Варна
На мен ми имплантираха чип, когато ми правиха животоспасяващата операция за отстраняване на главен мозък.  Сега съм блондинка и мисля да си имплантирам други работи, които да са минимум 300 кубика/брой.
 Joy
IceIceLady,
Незнам кой ти го е казал това, но НЕ е вярно!

# 145
Здравейте , вече съм у дома и пак  Rolling Eyes . Предложиха ми да де се включа в едно клинично изследване и сега като изчетох всичко .............. Тъй като херцептина не ми е повлиял а също така няма възможност да ми махнат тези лимфи ,защото са били много на дълбоко  Rolling Eyes честно казано нищо не ми стана ясно днес  от разговора с Вълев . Хората такива тежки  операции правят а те с едни   лимфи ..................И как може от един скенер да са 100% сигурни че там има ракови клетки  newsm78 Rolling Eyes.

# 146
Извинявай, нещо не ми стана ясно. Доколкото прочетох са ти напипали увеличен лимфен възел на врата, а тези в дълбочина други ли са? А д-р Вълев от Онкологията ли е, с доц.Тимчева не се ли консултира? От всичко, което съм изчела и от личен опит съм стигнала до извода, че лекарите предпочитат да не пипат лимфни възли, дори биопсия рядко препоръчват. Сигурно за това ти предлагат лечение. Това, че ти предлагат клинично изследване ли те притесни?

# 147

Учени от института по здравеопазването в Балтимор, в американския щат Мериленд твърдят, че лимонът унищожава канцерогените клетки. Според тях този продукт е десет хиляди пъти по-силен от химиотерапията, т.е от лекарството "Адиамицин".
Антиканцерогенните свойства на лимона били установени в резултат на 20-годишна работа в лаборатория на производител на лекарства.
Там били доказани неговите лечебни ефекти при лечението на 12 вида рак, като рака на дебелото черво, на гърдата, простатата, рака на белия дроб и панкреаса.

Потвърждението: http://vbox7.com/play:d391fd74

Филма: Food Matters - Храната е от значение

# 148
  • София
Попаднах на това: http://anticancer-bg.com/
Ако сметнете, че не ви е полезно, моля да го изтриете.
Току що изгледах филма Food Matters , Tой потвърди, че това, което правя от години е правилно.
Е, може и естествено да не го правя на 100 процента, но все пак не съм на мнението на доста все още хора, че не е нужно да взимат никакви витамини, защото ядат плодове и зеленчуци. Но днешните такива са с много занижени количества полезни съставки, освен фибри.
Следя ви, защото съм генно обременена откъм раково болни и знам, че профилактиката е първата стъпка в лечението.

# 149
Момичета, привет!

Трябва да мина от Нолвадекс на Аримидекс, та се питам дали някоя от вас пие Аримидекс и дали може да ми подскаже, какво да очаквам като странични действия от тези хапчета. #Crazy newsm78

Благодаря предварително!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт