Отговори
# 570
Бабе, щом си се справила с по-тежката част от похода ,ще се справиш и със списъка от аптеки... Joy Joy Вие в София поне имате по-богат избор...Ние от провинцията сме живи за ожалване... ooooh! В списъка на Сандански има две аптеки,които отговарят на изискванията,едната от които е пред ликвидация... ooooh! Въобще картинката е приказна... Mr. Green

# 571
  • София-Варна
Момичета,къде ще ме посъветвате да си направя туморните маркери,има ли някакво значение изобщо?

# 572
Момичета,къде ще ме посъветвате да си направя туморните маркери,има ли някакво значение изобщо?
Мисля, че няма значение къде ще ги направиш.

# 573
  • пловдив
Сборих се с бюрокрацията/която в София, за разлика от другите градове се оказа песен/, взех си протокола, ама в РЗОК в София имаше един голям списък с аптеките които ще отпускат лекарствата ни. Не можах да го намеря в нетя, явно чичко Гугъл ми е сърдит.  Дали някой не му е по добър приятел и  да помогне.
Уууу късметлийка, пу, пу да не ти е уруки  Laughing и аз си мислих, че препращането от база 1 към база 2 в Пловдив е за протокола, ама..... било за подписване на декларация и поради липса на лекаря в момента, продължаваме да сме без протокол, обаче към края на другата седмица, може пък и да се сдобием, (е в аптеката отработиха микроскандалче, че изобщо не гарантират да имат за всички без протокол....  По груби сметки заформихме месец и половина разходки.... какво ли шоу ще е след 6 месеца пак ....  Twisted Evil

# 574
Здравейте силни момичета Simple Smile

Трябва ми актуална информация за лъчелечение в София. Майка ми е с рак на гърдата,преди месец и направиха операция и сега трябва да се запише в някой от диспансерите в София. Помоли ме да драсна тук за компетентно мнение относно апаратите и къде бихте и препоръчали доктор. Тя е от Дружба..ако има значение..

Благодаря

# 575
Здравейте силни момичета Simple Smile

Трябва ми актуална информация за лъчелечение в София. Майка ми е с рак на гърдата,преди месец и направиха операция и сега трябва да се запише в някой от диспансерите в София. Помоли ме да драсна тук за компетентно мнение относно апаратите и къде бихте и препоръчали доктор. Тя е от Дружба..ако има значение..

Благодаря

Мисля,че лъчетерапия в София правят в Онко-диспансера и в ИСУЛ.И в Токуда има ,но там е платено!
Нека момичетата от София да се изкажат по въпроса! погледни и първата страница на темата,там има много синтезирана информация! Peace

# 576
Казаха и,че има в ИСУЛ,Онкодиспансера и Александровска..

Прегледах линковете,но ми се иска да чуя и някой, който е ходил  Confused

# 577
Повечето от тук пишештите Софиянки,а и не само софиянки,са лъчени в Онкологията в Дървеница! Peace

# 578
Благодаря,

Всъщност аз дори си нямам идея какво се случва...Разбрах случайно...и след това на мама и се наложи да си каже...и сега всячески се опитвам да и помогна Sad

# 579
  • В царството на игрите:)
Аз съм от Дружба в Сф, но не съм правила лъчетерапия. Според мен най - добре е да се направи в Онкото, макар, че където и да реши все може да има проблем с апаратите. Така или иначе тя може да избира м/у 3 болници, но за апарат в Александровска нищо не знам, а в Токуда излиза доста скъпо. Смело напред, пък където и да е...

# 580
  • София
Има в Онкологията в Дървеница и в Исул.
За Токуда зная, че е платено.

# 581
Аз съм облъчвана в ИСУЛ на един от старите апарати. Сега има нов линеен ускорител, но не знам дали вече функционира и доколкото знам не е подходящ за всеки клиничен случай. Аз съм доволна от там, организацията е добра, часовете се спазваха, персонала е много внимателен и са много добри специалисти. В Токуда, както ти е писала Сис е най-новата апаратура, но се плаща.

# 582
Здравейте момичета  Simple Smile,

Чета форума редовно, но под прикритие. Няма да крия, че много сте ми помогнали в трудните моменти, които преживях и преживявам.
Моята история е следната: мама е с РМЖ, минахме през всичко (операция, химио и лъче) сега сме на хормонална терапия.
Лъчето го прави в ИСУЛ. Приключи преди една седмица. Не е имало отлагане на облъчванията, няма изгаряния. Попадна на свястна лекарка, но прецениха, че е за стария апарат. На линейния ускорител облъчвали много малко пациенти, и то предимно млади момичета.

# 583
Ох, толкова се смях, че не мога да не го споделя с вас: http://vbox7.com/play:550cd3b0
Обхваната съм от бяла завист към присъстващите на срещата. Аз за съжаление нещо грипясвам и не мога да се включа. момичета, прекарвайте добре и утре чакаме доклада.

# 584
  • Варна
Момичета,
напоследък много ме влече пийваниЕтУ и 'апваниЕтУ, може би от хормоните ...  Embarassed
Едно виртуално Наздраве от Далечния Изток Simple Smile

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт