След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 429
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Д О Б Р О   У Т Р О    МИЛИ  МОМИЧЕТА !!! bouquet  bouquet  bouquet

ПЕТЪК Е,ХУБАВ ДЕН,ЗА ЕДНИ ПРАЗНИЧЕН,ЗА ПОВЕЧЕТО КРАЙ НА РАБОТНАТА СЕДМИЦА И НЕТЪРПЕНИЕТО ДА ДОЙДЕ ПОЧИВКАТА Heart Eyes,А ЗА МЕН ЛИЧНО ОЧАКВАНЕТО ПО СКОРО ДА ДОЙДЕ ЧАСЪТ И ДА ВИДИМ КАК ЩЕ СЕ РАЗВИЯТ СЪБИТИЯТА В БП ooooh! ooooh! ТОЗИ ПЪТ НЕТЪРПЕНИЕТО МИ Е ПРОДИКТУВАНО ЕДИНСТВЕНО И САМО,ЗА ДА МОГА ПОНЕ ЗА МАЛКО ДА ОТКЪСНА МИСЛИТЕ СИ ОТ ВВ И ГЛАВНОТО ОТ "ИНЦИДЕНТА" С ХАЛИТ.НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ,ДА НЕ ДАВА ГОСПОД,НО МЕ Е ЯД ТОЧНО СЕГА ЛИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СЛУЧИ? НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ИЗПОЛЗВАМ КЛИШЕТА,НО ПОГОВОРКИТЕ СА ОТ ЖИВИЯ ЖИВОТ И НАИСТИНА  "ЗЛОТО НЕ ИДВА САМО"....ТО НЕ БЯХА ПРОТЕСТИ,СЕГА СЕ ЗАИГРАВАТ С ЧУВСТВАТА НА БЕРГ И КАТО КАПАК...ТРАВМАТА НА ХАЛИТ!!!
ТОВА СА ИЗПИТАНИЯ,КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТЪРПЯТ,НО В СЛУЧАЯ МИ Е БОЛНО ЗА БЕРГ НАЙ-МНОГО,ЗАЩОТО,ДОКОЛКОТО Я "ПОЗНАВАМ" ОТ НЕЙНИ ИНТЕРВЮТА,ТЯ НЕ ПОКАЗВА БОЛКАТА СИ,А ВЪТРЕШНО ТРУПА ВСИЧКО,КОЕТО Я ИЗМЪЧВА,А ТОВА Е ТЕЖЪК ТОВАР #Crazy
ХАЛИТ ЩЕ СЕ ОПРАВИ,НО МЕ Е ЯД,ЧЕ ВСЕ СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА,ЧЕ НЯМА ПЪЛНО ЩАСТИЕ И ВСЕ НИ СЕ НАПОМНЯ,ЧЕ ВСИЧКО Е ПРЕХОДНО.... Thinking

newsm51 smile3525  love001  love001

ВАРНА,НАДЕЖДАТА МИ Е САМО В ТЕБ baby_neutral baby_neutral,НАМЕРИ НЯКОЯ ХУБАВА НОВИНА,АКО ТРЯБВА    И З М И С Л И   Я     Heart Eyes Blush Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 08:57 от krasminikif

# 556
"Злото не идва само", Краси, но не забравяй, че има и друга поговорка -"Всяко зло за добро". И ето сега, Халит, който сподели, че му е много тежко, че заради снимките не може да прекарва достатъчно  време със своя Али, ще може да му се нарадва през тази "неочаквана ваканция".

Друго, което може да те разведри е едно мое хрумване. В резюмето на БП пише, че Фери се среща с адвокат, за да започне дело. Не ставаше ясно дали за развод или за правата върху детето, но, ако бях на мястото на сценаристите щях да завъртя една прекрасна луда любов между Фери и адвоката. Може да се получи толкова хубаво, ама се опасявам, че на сценаристите им се върти друго в главите.

# 557
В СЛУЧАЯ МИ Е БОЛНО ЗА БЕРГ НАЙ-МНОГО,ЗАЩОТО,ДОКОЛКОТО Я "ПОЗНАВАМ" ОТ НЕЙНИ ИНТЕРВЮТА,ТЯ НЕ ПОКАЗВА БОЛКАТА СИ,А ВЪТРЕШНО ТРУПА ВСИЧКО,КОЕТО Я ИЗМЪЧВА,А ТОВА Е ТЕЖЪК ТОВАР #Crazy
ХАЛИТ ЩЕ СЕ ОПРАВИ,НО МЕ Е ЯД,ЧЕ ВСЕ СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА,ЧЕ НЯМА ПЪЛНО ЩАСТИЕ И ВСЕ НИ СЕ НАПОМНЯ,ЧЕ ВСИЧКО Е ПРЕХОДНО.... Thinking

Добро утро!
Краси, и на мен..., но както казват старите хора, както бързо е дошло, така бързо да си отиде...
Това за преходността е много вярно...Колкото до хубавите новини, наистина винаги ги чакаме и им се радваме...Кафето е прекрасно! Hug

Бабчи, Варна, благодаря ви за всичко, което правите за нас!  Hug Hug Hug
Жане,  Hug!
Хубав ден на всички! И се усмихнете! Смехът е здраве! Simple Smile

# 558
ДОБРО УТРО!
Пожелавам ви ден,изпълнен с хубави неща! Hug Hug Hug
Бабчи,благодаря за всичко, а снимката е прекрасна!    bouquet  bouquet
Жане! Hug
Варна  
Надявам се Халит да се възстановява бързо,това е най-важното! Hug
Краси,кафето е чудесно!    bouquet
Mydream      bouquet

# 559
"Злото не идва само", Краси, но не забравяй, че има и друга поговорка -"Всяко зло за добро". И ето сега, Халит, който сподели, че му е много тежко, че заради снимките не може да прекарва достатъчно  време със своя Али, ще може да му се нарадва през тази "неочаквана ваканция".

Друго, което може да те разведри е едно мое хрумване. В резюмето на БП пише, че Фери се среща с адвокат, за да започне дело. Не ставаше ясно дали за развод или за правата върху детето, но, ако бях на мястото на сценаристите щях да завъртя една прекрасна луда любов между Фери и адвоката. Може да се получи толкова хубаво, ама се опасявам, че на сценаристите им се върти друго в главите.

Много ми харесаха и двете теми на поста ти - Халит ще си почине малко от всички останали неща...

За нова любов на Ферайе - може и да се появи кандидат - най-вероятно няма да е  така, но наистина много ми се иска Ферайе да се оттърси от тази фамилия. Нищо хубаво не видя от тях - само обиди и лицемерие...Но едва ли...А и не знаем какво са сложили сценаристите в сърцето й...и какво в ума й...

Варна, Фрешче Hug!

# 560
Варна   Laughing Hug
Ами нали затова си говорехме?!
Но дали сценаристите ще й разрешат?! Laughing

# 561
  • София
МОМИЧЕТА,ПЪРВОТО КОЕТО СИ ПОМИСЛИХ,КАТО РАЗБРАХ ЗА ХАЛИТ,БЕШЕ ТОВА,ЧЕ ЩЕ Е ВКЪЩИ ПРИ БЕРГ И АЛИ,ДАЖЕ И СНИМКИТЕ,КОИТО ГЛЕДАМЕ С ХАЛИТ И МЕРИЯМ,БЕРГ ГИ И ВИЖДАЛА ПРЕДИ ВСИЧКИ,ВСЕ ПАК 2 СЕРИЯ Е И СИГУРНО Е ПРАВЕНА ДОКАТО ТЯ БЕШЕ В УРЛА,А ХАЛИТ ЧЕСТО Я ПОСЕЩАВАШЕ,ЯД МЕ Е ЗА ТОВА,ЧЕ МНОГО ХОРА ОЧАКВАТ ТЕЗИ КАДРИ ДА НАРУШАТ АКО НЕ ДРУГО СПОКОЙСТВИЕТО НА СЕМЕЙСТВОТО,ЗА ТОВА МЕ Е ЯД Sick Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 562
  • В тъмната гора.
В ВВ няма такива провокативни сцени както се пишеше в пресата. И това ме радва, заради спокойствието на Бергюзар. Бързо да се възстановява Халит, но тази почивка ще им се отрази много добре.

# 563
Варна   Laughing Hug

Момичета, то всичко добре, ама ако Ферайе е бременна...много други неща ще се объркат...
Интересно дали наемането на адвокат е свързано с Яман...Така или иначе Ферайе още преди да се омъжи за Яман прави консултации за разрешаване на проблема с Топрак...както е обидена може и за двете неща да е била при адвоката...Мен и друго ми е интересно...Добре де, тръгват Кевсер, Сервет, Захиде, Кадир бей ги догонва...къде ще бъдат тези хора, колко дълго ще останат да пребивават, ако се проточат нещата...При положение, че намерят Топрак, под какъв предлог ще останат в Истанбул? Явно дори и да бързат да намерят Ферайе, за да скрият от бащата на Сервет, той ще научи и те ще бъдат принудени да бягат от срама в Урла...

# 564
Краси  Hug
Най-важното е,че Халит ще си бъде при Али! Heart Eyes
А другото сега започва-и коментари,и колажи отвратителни ще виждаме,но както ти казваш-"всичко е преходно!"
Мишел    bouquet

# 565
ЯД МЕ Е ЗА ТОВА,ЧЕ МНОГО ХОРА ОЧАКВАТ ТЕЗИ КАДРИ ДА НАРУШАТ АКО НЕ ДРУГО СПОКОЙСТВИЕТО НА СЕМЕЙСТВОТО,ЗА ТОВА МЕ Е ЯД Sick Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Никога няма да забравя какъв номер скроиха на Периде и как тя си изплака мъката за дъщерята на Онур, като беше направен запис и по какъв грозен начин представиха новината в пресата...Това е действителността. Много са били дъвкани двамата, години наред вече...Вярвам, че имат имунитет...А и очакват всички тези неща...Нищо ново няма да видят, няма да са учудени, по-скоро при по-груби и цинични писания ще им се убива настроението и ще желаят още по-голяма изолация извън работното си място...Наистина домът им ще бъде спокойствието и топлината, от която ще имат най-вече нужда...Те и Али...

# 566
Варна   Laughing Hug

Момичета, то всичко добре, ама ако Ферайе е бременна...много други неща ще се объркат...
Интересно дали наемането на адвокат е свързано с Яман...Така или иначе Ферайе още преди да се омъжи за Яман прави консултации за разрешаване на проблема с Топрак...както е обидена може и за двете неща да е била при адвоката...Мен и друго ми е интересно...Добре де, тръгват Кевсер, Сервет, Захиде, Кадир бей ги догонва...къде ще бъдат тези хора, колко дълго ще останат да пребивават, ако се проточат нещата...При положение, че намерят Топрак, под какъв предлог ще останат в Истанбул? Явно дори и да бързат да намерят Ферайе, за да скрият от бащата на Сервет, той ще научи и те ще бъдат принудени да бягат от срама в Урла...

О,дано не е бременна!Но всичко е възможно!Не знам коя сцена ще е по-страшна-дали,когато Захиде и Кевсер откриват Ферайе или когато Кадир бей ги намери  всички!
Не мога и да предположа какви ще са последствията..А и Кадир с този пистолет-нищо хубаво не очаквам в тази серия,освен минутите на Ферайе с Топрак!

# 567

Ние всеки ден хвърляме поглед на новините и затова реагираме по този начин.  Не смятам, че Берг и Халит се занивамат с преглед на това какво са написали в един или друг вестник за тях. Шест дни в седмицата са на снимките, всичкото останало време си го пазят за Али и един за друг, не да умуват защо един или друг е написал някоя глупост по техен адрес.  А и Берг каза, че говорят много малко за работа вкъщи, имат си много други неща, които да си споделят  и да им е хубаво, когато си разговарят за тях.

# 568
  • София
НЕ ЧЕ ИСКАМ ДА СЪМ "КОНТРА",АМА ЗАЩО ДА НЕ Е БРЕМЕННА,МОЖЕ БИ ОТ ТУК ЩЕ ПРЪКНЕ ИСТИНАТА,ЧЕ ФЕРИ Е ИСТИНСКАТА МАЙКА И ЗА ЯМАН ДА ДОЙДЕ ПЪРВОТО ИЗТРЕЗНЯВАНЕ,А В КАДИР МИ Е НАДЕЖДАТА,ЗАЩОТО,КОЛКОТО И ДА Е "ЛОШ",ДО СЕГА ТОЙ МИ СЕ ВИЖДА ,ЧЕ И М И С Л И,ВИЖДА НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА СИНЪТ СИ,А КАТО РАЗБЕРЕ ЗА МАШИНАЦИИТЕ НА "СВАТЯТА",КОГАТО И ДА Е ЩЕ Е СПРАВЕДЛИВ И ТОЙ ПЪРВИ ЩЕ ПРИЕМЕ ИСТИНАТА ooooh! ooooh! newsm78 ЗА ТОПРАК И АКО НЕ ПОМАГА НА ФЕРИ,ПОНЕ НЯМА ДА И ПРЕЧИ ДА СИ ВЗЕМЕ ДЕТЕТО ooooh! newsm78

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 09:45 от krasminikif

# 569
Краси, защо да си контра? И защо да не е бременна - всичко може да измислят сценаристите...Другото, което си мисля е върху думите ти за Кадир...Този човек - да, взе оръжието и беше готов за семейната чест да убие Яман. Да, съюзи се със Зафер около изборите за халите. И във вземането на Неджип в семейния им бизнес има задни мисли. Но през последните серии той е променен по някакъв начин, особено като разбра, че Сервет е блъснал Кара и това, че той е готов да зареже всичко и всички и да отиде заради този свой грях, където и да е...Когато гледах последния преведен епизод  на Севи, той изрече много точни думи, когато Сърма защитаваше Сервет: Яман може и да ни направи всичко това, но виж първо сина си - той е способен да ги набърка много  по-лоши от Сервет.
Да не говорим, че се освести и за Кевсер, единствен я защитаваше и мислеше да не си отива, защото ще се разбие семейството. Погледите му в последната серия показваха неговата тънка интуиция - той наблюдаваше проницателно сина си и усещаше, че ги върши някакви нередни отново...Краси, мисля че Кадир ще има голямо значение в конфликта с Топрак и в реакцията за това, че са го лъгали. Дали ще е за добро или за лошо и за кого ще видим...Той е най-възрастиният от героите, баща, дядо...но и такова съюзяване на Кевсер, Захиде, Ферайе за намирането на Ферайе ще събуди неговите подозрения...

Общи условия

Активация на акаунт