След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 434
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Mydream ,ТИ СИ МИ ОТГАТНАЛА МИСЛИТЕ,ОТНОСНО КАДИР,ТОЧНО ТОВА ИМАХ ПРЕДВИД,КОЕТО СИ НАПИСАЛА,ТОЧНО!!!

# 571
Краси,не си контра,мила.В думите на този,който изразява различно мнение,няма подтекст, и не
са насочени лично,срещу този,изказал друга позиция.Даже е хубаво понякога да изразяваме и
различни тълкования на филма,така ще си сверяваме часовниците.Съгласна съм с двете ви с Майдрийм,че Кадир е най-разумният в семейството,въпреки,че действа понякога импулсивно.
Струва ми се, че той ще приеме новината за Топрак,любовта му няма да се промени,трудно ще
прости лъжата.Дано не се лъжа.

# 572
  • Plovdiv

Добро утро,  момичета,  и хубав ден ! Hug Hug Hug
Много трябваше да чета за да ви настигна.
Радвам се на задълбочените мисли, а на някои места  се смях от сърце!
Натъжих се малко като прочетох за инцидента с Халит,
но той е мъжко момче и ще оздравее бързо. Peace
Такъв е живота !
За Берг съм спокойна, тя е в добри ръце! Heart Eyes

# 573
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=vj0FTsrqDG0&feature=related

И НЕЩО  И С Т И Н С К О Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=Px0rBhe7GAE

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 10:27 от krasminikif

# 574
Жане, подкрепям казаното от теб за различните мнения. Винаги ми е интересно да прочета различно мнение, дори често ми се случва да си кажа: Как не можах да се сетя за това?
Да не говорим, че водени от емоцията, понякога пишем афектирани от дадена постъпка, но по правило винаги има мотиви, за да е извършено едно нещо...Харесва ми твоето уравновесено отношение към събитията във филмите, които гледаме...По много спокоен начин провокираш да  огледа човек още веднъж  ситуацията... Hug
Най-много се радвам на различните мнения, ако съм настроена песимистично, а някой има друго - по-ведро виждане за нещата...

Мари, хубав ден и на теб! Hug

# 575
Краси,какво значи да си ''контра''?! Laughing
Нали си говорим тук,предполагаме какво би се случило и е нормално да виждаме нещата по различен начин понякога-даже е по-интересно!  Hug
Mydream,аз споделям мнението ти за Кадир.И знаеш ли,въпреки поведението му-особено към Яман,по някакъв начин го приемам-заради здравия му разум,заради доброто му отношение към Кевсер,заради обичата му към Топрак..другото си го написала! Hug
Жане,сега видях,че си писала! Hug Hug
Абсолютно съм съгласна! Hug
Мар Томова    bouquet

# 576
Само си мисля защо Кадир посегна отново към оръжието..Дали импулсивно или..?!
Не съм си и представяла,че с оръжие ще решава проблема с детето,но какво се случва,от какво е провокиран?!
Гневът му ще е страшен,но и аз смятам ,че няма да е насочен срещу Ферайе-истинските виновници са другите с изкусните си интриги и лъжи.Ферайе е жертвата за пореден път.

# 577
Ако снимката на Яман е от епизода - не ми изглежда на гневен, по-скоро замислен, налюдаващ нещо или някого...Ох, така искам поне едно нещичко да го принуди да се усъмни в ситуацията, в която го въвлякоха Сервет и Неджип...Тръгне ли да се разплита чорапът ще  има екшън...Сервет трябва да се крие в миша дупка...

# 578
  • София
ЗА ДА ГРАБНЕ ОРЪЖИЕТО,КОЙ ЗНАЕ КАК Е НАКОВАН ОТ ЖЕНА СИ И ЩОМ СТАВА ДУМА ЗА ДЕТЕ И ТО ОТКРАДНАТО ОТ" ТАКАВА" ЖЕНА....АКО ИМА И БОМБА ЩЕ ВЗЕМЕ #Crazy Joy Joy,А ЗА ЯМАН,АКО НАИСТИНА ВЕДНАГА ГИ Е ОТКРИЛ,МОГА ДА ПРЕДПОЛОЖА,ЧЕ ФЕРИ Е ПОСЪВЕТВАНА ОТ АДВОКАТА С А М А ДА ВЪРНЕ ДЕТЕТО  З А С Е Г А,ЗАЩОТО ОЩЕ НЯМА НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА И МОЖЕ ДА БЪДЕ ОБВИНЕНА В ОТВЛИЧАНЕ И САМА Е ИЗВИКАЛА ЯМАН.... ooooh! #Crazy newsm78

# 579
Майдрийм,няма лошо и в емоционалните постове и аз съм го правила.Особено,ако харесвам
филма и актьорите са ми любими Hug

# 580
Чакам с нетърпение първата среща на Яман и Ферайе след сцената в дома им...Искам да видя Ферайе твърда и безкомпромисна...

# 581
  • София
АКО МИСЛЯ В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА,ЯМАН ПЪРВО ЩЕ СЕ ШОКИРА,ЧЕ ФЕРИ НЕ СЕ КРИЕ,А ГО Е НАПУСНАЛА,И КАКТО СЕ ПАЛИ БЪРЗО И ПОСЯГА,ТАКА БЪРЗО ЩЕ ОМЕКНЕ,КАТО Я ВИДИ....МЕЖДУВРЕМЕННО МОЖЕ И ДА СЕ ИЗПУСНЕ НЯКОЙ ПРЕД НЕГО,ДАЛИ С ДУМИ ИЛИ НЕПРИВИЧНО ПОВЕДЕНИЕ И САМ ДА СЕ ДОСЕТИ ЗАЩО ТАКА ФЕРИ Е ПОСТЪПИЛА С ДЕТЕТО ooooh!

# 582
# 583
  • София
ФРЕШ,ТАКА ИСКАМ ДА ВИЖДАМ ХАЛИТ-УСМИХНАТ,СПОКОЕН И ДОБРОНАМЕРЕН Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 584
Ами той си е такъв,Краси! Laughing Hug Hug Hug
Е,сега може и да го виждаме гневен,но то е от ролята! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт