След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 632
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
Много,много вълнуваща серия!!!Нямам думи,прекрасно,Халит така си е в влязъл в ролята,че...Да,Берг може и да изревнува.....

За филма-мисля,че нямат шанс да го спрат преди краят поне на 1 сезон,тъй като имат  доста спонсори.Мисля,това не е маловажно.А до тогава нека му се насладим! Flutter

# 316
Светле,само загатват,мила.При тези протести,ако има по-страстни сцени,ще спрат филма.

Жане  Hug ,на мен и това ми хареса ,мила.... Laughing
Сюлейман като се наведе първия път да я целува .... Rolling Eyes ooooh!...си спомних ВЕДНАГА един друг такъв жест,едно друго движение ....в един друг филм... #Crazy #Crazy #Crazy

# 317
Явно акцента ще е в/у връзката Сулейман-Хюрем и последвалите от това събития,

# 318
  • София
СВЕТЛЕ,ЗАЩО ЛИ И АЗ СИ ПОМИСЛИХ СЪЩОТО ooooh! ooooh! #Crazy Blush Joy

# 319
Светле,там първата им целувка беше толкова страстна,не вярвам тук да видим такава.

# 320
Май няма да има трейлър.... ooooh! Ей, това не ми харесва ....пускат трейлърите след един ,два дни... ooooh!...само на ЛИН ги дават веднага.

# 321
Светле,там първата им целувка беше толкова страстна,не вярвам тук да видим такава.

ЕЕЕЕЕ ....и аз не искам такава Naughty
Тя си е запазена марка ...на Онур и Шехерезада.... Peace Joy Joy Joy

# 322

И аз не вярвам. Peace

# 323
  • София
ЗА СЕТЕН ПЪТ СЪМ ОЧАРОВАНА ОТ РЪЦЕТЕ МУ,ЖЕСТОВЕТЕ,А ПОГЛЕДА СИ Е ЗАПАЗЕНА МАРКА "ХАЛИТ"
РАЗБИРАМ ТОЗИ,КОЙТО Е КАЗЪЛ,ЧЕ НЕ ВИЖДА СЮЛЕЙМАН ,А ХАЛИТ......И ПРИ МЕН Е ТАКА Joy #Crazy Joy

# 324

И аз не вярвам. Peace
Laughing LaughingС риск да ви повторя-и аз не вярвам! Hug Hug

# 325
Много ми хареса серията .Само едно нещо малко ме очуди...смеха .... Thinking...много весел тоя Сюлейман....комшиите да не вземат сега да кажат ,че падишаха им се хили като луд..... newsm78 newsm78 newsm78
Много влюбен Сюлейман ,греят му очичките...явно и добър любовник  Thinking...Хюрем май се похвали.... Thinking Страхотна игра и на двамата.
Май ще се заформи и друга любовна двойка...Ибрахим и сестрата на Сюлейманоще не съм и запомнила името bowuu....той Ибрахим всестранно надарена личност....браво  Peace....
За музиката ...просто нямам думи  #Crazy...на кого ли е Thinking ...трябва да видя.... Rolling Eyes

# 326
  • София
МОЛЕТЕ СЕ ДА НЯМА,ЗАЩОТО МНОГО ХОРА ЩЕ "ИЗГОРЯТ" Joy Joy Joy JoyНО ЗА БЕРГ СЪМ СПОКОЙНА #Crazy ooooh!,ТЯ З Н А Е,ЧЕ Е НА РАБОТА,Н Е Й Н И Я  СЮЛЕЙМАН.
НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ В РЕКЛАМИТЕ ДАДОХА Т А Н В ШОУТО ЗА ТАНЦИ newsm78 Joy

# 327
Много ми хареса серията .Само едно нещо малко ме очуди...смеха .... Thinking...много весел тоя Сюлейман....комшиите да не вземат сега да кажат ,че падишаха им се хили като луд..... newsm78 newsm78 newsm78
Много влюбен Сюлейман ,греят му очичките...явно и добър любовник  Thinking...Хюрем май се похвали.... Thinking Страхотна игра и на двамата.

Светле, същото си го помислих. Ако се продължава по тази линия - акцентът наистина ще е върху любовта на Сюлейман и Хюррем, останалите събития ще бледнеят. Павлинчето е права в такъв случай за името на филма. Когато чуеш ВВ си представяш нещо друго, но може пък да е много рано да си правим заключение.

# 328
Хюрем не значи ли,кара ме да се усмихвам? На другият ден като играеше със сина си,беше като
влюбен ученик.

# 329
Хюрем не значи ли,кара ме да се усмихвам? На другият ден като играеше със сина си,беше като
влюбен ученик.

Да ,Жане нещо подобно....Варна , newsm78 май беше писала какво означава ... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт