След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 617
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
Всъщност от това, което видяхме тази вечер, едва ли от тук нататък Махидевран ще попадне в покоите, по-точно в ложето на султана. Той си пожелава Хюрем по всяко време. Само вятърът да повее и полъхът му напомня за нея. В този смисъл песента, която запя в предаването имаше ли някаква връзка с думите на сценаристката Мерал или е пожелана от Халит като любима. Определено имаше някаква символика при полъха през прозореца и мисълта за Хюрем.
Не зная,но се получи чудесно,Mydream! Hug
А колкото до Махидевран-всичко,което изпитва е толкова човешко и нормално.Нормално е да страда,да иска да е близо до любимия си ,да се страхува,че друга жена ще застане на пътя й.Замислих се дали Сюлейман я е обичал преди,бил ли е влюбен в нея.

Разбира се ,че е човешко и нормално , а и се вижда в очите и ...голямата и любов към Сюлейман...но за неговата към нея и аз не съм сигурна ...май е нямало такава  Thinking....само като си спомня с какъв ТРЕПЕТ Сюлейман очакваше Хюрем....явно не е бил влюбен в жена си .... Thinking
Колкото по-озлобена става Махидевран и колкото повече го показва, а тя вече реагира по някакъв заядлив начин, като прибираше Мустафа, С. ще харесва още повече Хюрем, защото е закачлива, смее се непрекъснато, някак си е и нежна ,и по детски весела.

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 00:22 от Mydream

# 346
При мен спираше за миг,но не много.Приателката ми каза,че много спира при нея.
Тя мисли,че при нея прекъсва,защото била на най-евтината тарифа.
По красиви любовни сцени от тези ,които Халит пресъздава на сцената в нито
един турски филм не съм виждала.Всяка една сцена е роман.Не е необходимо да има
 цинизъм за да те грабне.Поглед,жест, милувка-всичко е истинско.При Халит няма
задръжки.Актъора си е актьор.Огромната му любов към Берг не влияе на играта му.
Той иска да бъде голям и е.Добри актьори с много думи не могат да изразят това,което той
постига само с израз на лицето.За първи път виждам Халит в филм да се смее от сърце.А смехът му беше много истински,чак заразителен.Тази сцена беше прекрасна.Той сияеше.
Браво и на Хурием.Нежна,мила ,забавна-грабна  сърцето на султана от пърмия път.
В тази серия костюмите са още по-красиви.

# 347
Аз в повечето случаи винаги гледам сериите тук....качват ги една по една частите ,и качеството е добро ....серията вече е качена ....
http://www.ddizi.com/izle/24195/Muhtesem-Yuzyil-2.-Bolum.htm

# 348
Лека нощ момичета!! Ако целия филм ще е любовен- за нас супер-ние нямаме напротив.Но Берг милата как ще издържи "професионализма " на Халит не знам. newsm78 newsm78 newsm78

Мисля си, че няма да е с подобни сцени през цялото време, защото то и това омръзва. Пък и този султан все в сналнята си ли ще стои..да не говорим, че ще започнат да се появяват децата, плановете на Хюрем, походите на С. Всяка връзка в началото е страстна и после нещата се успокояват. Сега е най-пламенният им период - в този период тръпката е най-силна.

# 349

По красиви любовни сцени от тези ,които Халит пресъздава на сцената в нито
един турски филм не съм виждала.Всяка една сцена е роман.Не е необходимо да има
 цинизъм за да те грабне.Поглед,жест, милувка-всичко е истинско.При Халит няма
задръжки.Актъора си е актьор.Огромната му любов към Берг не влияе на играта му.
Той иска да бъде голям и е.Добри актьори с много думи не могат да изразят това,което той
постига само с израз на лицето.За първи път виждам Халит в филм да се смее от сърце.А смехът му беше много истински,чак заразителен.Тази сцена беше прекрасна.Той сияеше.
Браво и на Хурием.Нежна,мила ,забавна-грабна  сърцето на султана от пърмия път.
В тази серия костюмите са още по-красиви.

newsm10 newsm51

# 350
  • Plovdiv
И  тук има всички части с много добро качество!

http://diziizle.net/index.php?kategori=Dizi&part1=76904&pl=1

# 351
Момичета  Hug и аз ще лягам... Crossing Arms.
Снощи, доста си поплаках Rolling Eyes ,но Майдрийм ме разсея  Hug с една прекрасна ЛюбоВ Heart Eyes...тази вечер очите ми се напълниха с красота ,великолепие и първи трепети на двама влюбени ...така ,че лягам спокойна и щастлива Heart Eyes ....май взех глупости да пиша ooooh!   Joy Joy Joy Joy Joy

ЛЕКА НОЩ !!! newsm46 smile3524 Sleeping

# 352
Момичета  Hug и аз ще лягам... Crossing Arms.
Снощи, доста си поплаках Rolling Eyes ,но Майдрийм ме разсея  Hug с една прекрасна ЛюбоВ Heart Eyes...тази вечер очите ми се напълниха с красота ,великолепие и първи трепети на двама влюбени ...така ,че лягам спокойна и щастлива Heart Eyes ....май взех глупости да пиша ooooh!   Joy Joy Joy Joy Joy

ЛЕКА НОЩ !!! newsm46 smile3524 Sleeping

Светле, ти май - султана, хареса му костюмите...нали?  Joy Joy Joy

# 353

Не мога да си легна без да зърна това .... #Crazy #Crazy #Crazy...и ето ...споделям го с вас ,момичета -кокичета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 354
Майдрийм  Hug....ей така най си го харесвам ,джанъм Joy Joy Joy

#Crazy #Crazy #Crazy

# 355
Светле, ми той тук без костюм, бе джанъм! Какво му харесваш? : #CrazyJoy Joy Joy

# 356
Светле, ми той тук без костюм, бе джанъм! Какво му харесваш? : #CrazyJoy Joy Joy
Laughing Laughing Laughing Hug

# 357

Загадка ....цяла вечер ,пардон нощ да мислиш newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

Майдрийм  Stop стига ме задържа вече Crossing Arms...съмна ..... ooooh! Joy Joy Joyутре рано съм на работа .... ooooh! Hug Hug Hug

# 358

Не мога да си легна без да зърна това .... #Crazy #Crazy #Crazy...и ето ...споделям го с вас ,момичета -кокичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Тази сцена беше толкова свежа, така искрено се смееха двамата, със сигурност и екипът се е забавлявал с имитациите на Мерием.

Светле, благодаря ти за кадрите! Страхотни са!  bouquet

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 00:41 от Mydream

# 359

Загадка ....цяла вечер ,пардон нощ да мислиш newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

Майдрийм  Stop стига ме задържа вече Crossing Arms...съмна ..... ooooh! Joy Joy Joyутре рано съм на работа .... ooooh! Hug Hug Hug

Ама и много му иде отръки на наш Халитчо, заиграва се с чалъм...Ти затова го харесваш, знам аааз! Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт