След "1001 нощи" - Приказката прелива в безкрайна песен 158 (17)

• 32 459
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • В центъра на България

# 541
Дали Захиде ще повярва на това, което чува за Ферайе от Яман? Тя е стара лисица, възможно е да заподозре някакъв номер...

# 542
То се разбра, че няма скоро да лягам, ами поне и вас да разбудя  Mr. Green
Този мустакатия пак се появи... Язък! Тамън си викам "Ще го складират за някоя друга серия", ама йок ooooh!

А, и змията и тя се пръкна...

Bab4i, аз бая вися във Фейсбук, ама и ти не ми отстъпваш. Тази вечер направо се състезаваме  Mr. Green

# 543
Mydream, не мога да преценя точно!Може би са снимки правени по време на работа, защото така кръстосал ръце ми изглежда странно!

А ако съдбата (сценаристите) ги срещне в един хотел...какво ли ни чака?!

И аз мисля така!
Той сега въобще няма право да е ядосан! Laughing
Първо да се извини!( всичко това в кръга на шегата..)
Чака ни поредната тежка серия.

Ще се извини, защото в противен случай ще се срещне с човекът от пост 538! А той както видяхме добре е овладял бойното изкуство!  box

Спокойна нощ!

# 544
  • В центъра на България
ЛЕКА НОЩ! Hug Hug Hug

# 545
Всеки бърза да открие Ферайе, да не се разбере тайната, но и Кадир бей не е дошъл с последния дъжд...А за този Сервет - само затвор! Той е убиец преди всичко! Той е отровата в живота на Ферайе. като си помисля, че е баща на сина й - законен, тръпки ме бият...Дари, наистина ли го мразиш Яман..Ами, ако Ферайе го обича? Аз не мога да го намразя...Не го оправдавам, но не го мразя, не знам...отвътре така ми идва...Даже искам пак да и крещи на Ферайе, защото той така си крещи Joy:
Чюнкю ...съм влюбен в теб, чюнкю много те обичам...но този път Ферайе да не му прощава, за да си разбере грешката и да оцени какво е изгубил...
А змията ще пълзи, защото Кадир този път ще я отлюспи нацяло...ако узнае истината...

# 546
Дари, наистина ли го мразиш Яман..Ами, ако Ферайе го обича? Аз не мога да го намразя...Не го оправдавам, но не го мразя, не знам...отвътре така ми идва...Даже искам пак да и крещи на Ферайе, защото той така си крещи Joy:
Чюнкю ...съм влюбен в теб, чюнкю много те обичам...но този път Ферайе да не му прощава, за да си разбере грешката и да оцени какво е изгубил...

Не, не го мразя, но напоследък прекалява с търпението ми.   fight bambam А по повод "Чюнкю ...съм влюбен в теб, чюнкю много те обичам..." Вместо да се пъне да крещи, да вземе да си купи едно Гинко, че да не забравя толкова бързо какво е казал  Peace

# 547
Направо ма убихте с тези коментари bash ....страхотни сте .... smile3555 thumbsup Joy Joy Joy

# 548
Не, не го мразя, но напоследък прекалява с търпението ми.   fight bambam А по повод "Чюнкю ...съм влюбен в теб, чюнкю много те обичам..." Вместо да се пъне да крещи, да вземе да си купи едно Гинко, че да не забравя толкова бързо какво е казал  Peace[/b]

Ясно, много си му вдигнала мерника!  Joy

# 549

ЛЕКА , СИНЯ ,ВЕСЕЛА  Joy и СЮЛЕЙМАНСКА ,МОМИЧЕТА !!!  Hug

# 550
  • В центъра на България

14 Ocak 2011 Cuma 07:33
Kılıç dersinde ayağını kırdı

OLAY dizi “Muhteşem Yüzyıl”da Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandıran Halit Ergenç, önceki akşam rolü için kılıç dersi aldığı sırada talihsiz bir kaza geçirdi.

Okan Yalabık’ın da katıldığı eğitim sırasında sol ayağı burkulan ünlü oyuncu, ağrıları dinmeyince hastaneye gitti. Çekilen röntgen sonucunda Ergenç’in ayağında kırık tespit edildi. Yapım şirketinin, çekimlerin durmaması için bir formül arayışında olduğu, henüz net bir karara varamadığı konuşulanlar arasında.

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/16755411.asp?gid=222

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/01/14/muhtesem_suleyman_sette_ayagini_kirdi

http://www.gunes.com/2011/01/14/magazin/m1.html

http://www.hurriyetport.com/news/119/ARTICLE/27578/2011-01-14.html

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 07:59 от bab4i

# 551
  • В центъра на България

14.01.2011

Arkadaşlarım bile beni tanıyamadı!
14.01.2011

Günlük hayatında uzun sarı saçı tercih eden Yonca Cevher Yenel, atv'de yayınlanan 'Kızım Nerede?' isimli dizi için koyu renkli ve kısa bir peruk takıyor. Yenel, "Çekimlerde beni perukla görüp öyle tanıyan bir arkadaşım; uzun, sarı saçlı halimle bana selam vermedi. Çünkü tanıyamamış" dedi
Birçok dizi ve tiyatro oyununda rol alan ve ayrıca seslendirme sanatçılığı da yapan Yonca Cevher Yenel, 2.5 yıl aranın ardından 'Kızım Nerede?' dizisinde canlandırdığı 'İpek' karakteriyle ekrana geliyor. En son 'Binbir Gece' dizisinde Kayserili gelin Füsun'u canlandıran oyuncu, bu kez tamamen farklı bir imajla izleyici karşısına çıktı. Kısa siyah saçlı ve oldukça iddialı bir rolde oynayan Yenel, günlük yaşantısında uzun ve sarı saçı tercih ediyor. Yenel ile diziyi, özel hayatını ve oğlu Alideniz'i konuştuk.

UZUN SAÇ AVANTAJ
'Kızım Nerede?'de farklı bir imaj ve iddialı bir karakterle izleyici karşısına çıktınız. Neden dizide sarışın halinizle izleyici karşına çıkmadınız?
'İpek' karakteri oldukça farklı bir karakter... Onu en iyi şekilde yansıtmak için yönetmenimizle konuşup kısa ve siyah saçlı bir kadın olması gerektiğine karar verdik. Ancak ben, Alideniz dünyaya geldikten sonra saçlarımı sarıya boyatmıştım. Saçımın rengini ve boyunu değiştirmek istemedim. O yüzden dizi için peruk kullanmaya karar verdik.

Kısa saçlı halinizi nasıl buldunuz?
Aslında önemli olan benim beğenip beğenmemem değil, bu role en uygun imajın ortaya çıkması... 'İpek', keskin hatları olması gereken bir karakter... Saçın, makyaj, kıyafet ve tavırla desteklendiğinde daha da etkili olduğunu düşünüyorum.

Rol için kendi saçlarınızı kestirip siyaha boyatmayı düşünmediniz mi?
Ben, kadının uzun saçlı olmasını seviyorum. Ayrıca tiyatroda da uzun saç her zaman avantajlı.

İzleyici sizin gerçekten saçlarınızı kestirdiğinizi düşündü. Çünkü peruk doğal duruyor.
'İpek' karakteri için perukçuya gidip, bir sürü peruk denedik. Bir arkadaşım eline şu anda dizide kullandığım peruğu aldı ve bunu denememi istedi. Ben de "O perukla yan kesici çocuk gibi olurum" dedim. Ancak saçıma taktığımda çok doğal durdu. Bunu kıyafet, makyaj ve tavırla da birleştirdiğimde çok güzel bir karakter ortaya çıkmış oldu. Ayrıca peruk kullanmak çok rahat. Saç yapma gibi bir derdiniz yok.

ANNEME BENZEDİM

İlk zamanlar bu değişime hemen alışabildiniz mi?
Benim gözümün alışması gerekmiyor. Önemli olan role hizmet etmesi... Kendimi bu halimle anneme benzetmeye başladım. Annemin saçları koyu renk... Diziyi izlerken bazı karelerde annemi görüyorum.

Sizi sarışın uzun saçlı gören izleyici nasıl tepki veriyor?
Çok şaşıyorlar. "Biz saçlarınızı kestirip, boyattığınızı düşünüyorduk" diyorlar. Çekimlerin başladığı ilk günlerde beni sette ilk kez perukla gören bir arkadaşım, daha sonra peruksuz sarı saçlarımla gördüğünde bana selam vermedi çünkü tanımamış. Beni ilk kez sette görmüş ve benim gerçekten kısa ve siyah saçlı olduğumu sanmış.

http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/01/14/arkadaslarim … e_beni_taniyamadi

# 552
  • В центъра на България
Приятен да е денят ви  момичета!   Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 553

Пише, че Халит има счупване на глезена и трябва поне две седмици да остане в гипс. В следващите дни ще стане ясно с колко трябва да се отложат снимките.

бабчи   bouquet

# 554
Добро утро!
Бабчи
Hug
По късна доба,доста сте се забавлявали,момичета  Hug
Снощи изгледах серията на ВВ,без прекъсвания,да ви кажа хареса ми.Имам си своите забележки,
но докато гледах, не мислех за 1001 нощи и Онур,а за Халит като Сюлейман.Така го виждат
режисьорите,сценаристката и Халит се справя добре.Сигурно ще съм критична и нататък,но след
всичките сериали,заляли екрана след 1001 нощи,филма ми идва като свеж полъх.Дано Халит се
възстанови бързо!
Варна  Hug

Последна редакция: пт, 14 яну 2011, 09:00 от Janapld

Общи условия

Активация на акаунт