Спамо-чат (10-16.01) - Нова тема, нов късмет!

• 6 886
  • 338
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Мегич, де го туй слънце?

# 16
О Мег  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes баш ми е драго  Hug Hug Hug

# 17
Мегич, де го туй слънце?

По високите чукари  Laughing е така, м`гла не се задържа лесно .

# 18
  • някъде ...
Ним  Hug Hug Hug

Понякога, Слънцето огрява и кучия гъз ( сори за думата  Mr. Green Joy ), аз съм живия пример - споко - и т'ва ш' сА нареди  Hug Hug Hug

За 2-та дни ...  Hug

Деска, първа, ама след Бубс  Mr. Green Joy Joy Joy Hug

Ирисчеееее  Hug Hug Hug Heart Eyes

Мег -  Hug - готино  Peace Hug

# 19
  • някъде ...
Мегич, де го туй слънце?

По високите чукари  Laughing е така, м`гла не се задържа лесно .

Което е вярно - вярно е - на Околовръстното нямаше и капчица мъгла, в Младост, Лозенец и Манастирски не се виждаше 5 метра напред .

# 20
  • някъде ...
Дей КЛЮ-то брееее, още малко ме държи  Close настроението и търся 123  Mr. Green Joy Joy Joy

# 21
О Мег  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes баш ми е драго  Hug Hug Hug

Чувствата са взаимни  Heart Eyes  Hug

Дей КЛЮ-то брееее, още малко ме държи  Close настроението и търся 123  Mr. Green Joy Joy Joy
Погълнала го е мъглата  Laughing Laughing Laughing обади се на гражданска защита  Laughing

# 22
Ей, пълна къща Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много се радвам, да ви видя всичките... надявам се че сте добре и готови за една готина седмица...
Драконче Heart Eyes Heart Eyes, е ли всичко наред при теб на всички фронтове /и на лИбовния/?

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 09:57 от Iris04

# 23
  • София
Дейзи,  Hug замислила съм стандартна торта за градината, а вечерта ще празнуваме у дома с гаджето (на детето, не моето, да не ме разберете погрешно  Laughing ) с домашна торта и домашни салати и домашна ракийчица за сватовете!

После уикенда ще посрещам стринки и лелинки до девето коляно (най-омразната ми част,  Crazy ама ко да се праи) пак с домашни гозби.

Драконе, не заслужавам аз ни слънце, ни кучи гъз дори, ама да видим до къде ще го докарам. Confused Ще се включа с подробности скоро вероятно...

# 24
  • някъде ...
Ирисче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, от години не е било по-добре при мен ( изключвам возилото, щото вече е на преклонна възраст, а ми трябва през около 16  часа в денонощието и няма как да я оставя в бокса  Confused ).

Както споменах на НИМ ( която е прекалено самокритична, и все още прекалено слаба, за да продължи напред - но и това ще стане ), понякога Слънцето огрява и кучия г.з ( тоА път с точка  Mr. Green Joy ), и аз съм живия пример

Hug Hug Hug

# 25
  • някъде ...
ПъПъ (  Mr. Green Joy ) : Верно тарапана си стана  Hug

Куул  Hug

# 26
  • София
Мчи то в тарапаната е истината  Laughing

Драконе,  Hug

Аз клю-то го виждам и даже го отварям.  newsm78 Мъглата се е вдигнала явно от там

# 27
  • някъде ...
Мег, звънях на Гражданска защита - казаха, че пускат пожарните да търсят КЛЮ-то ( казах им, че и само 123 да ми намерят  пак става  Joy ).

Живот и здраве - до 10 години ( щото това било средния срок да се придвижат нещата в държавните учреждения, ако няма кой на кого да бутне, пък днес съм си забравил джобните ) щели да измислят решение  Mr. Green Joy Joy Joy

# 28
  • някъде ...
Ааааа, намерих го, ш' им звънна да си прибират пожарните  Mr. Green Joy Joy Joy

( с всяяяяка глътка кафе се будя все повече  Joy )

НИИИИМММММ  Hug Hug Hug

# 29
  • някъде ...
СТА-ВАЙ-ТЕ  Mr. Green Hug

Спешъл за всички, които в момента са там :
( Пламъчето го откри т'ва, и не спираме да го дъним, въпреки, че сме далече от посланието )

Sonata Arctica - Replica

Общи условия

Активация на акаунт