Отговори
# 210
Ние също си смучем пръстите, като опитва да си набута целия юмрук в устата  Laughing
talktoher аз вече 3 сутрини я намирам в леглото боса, а освен чорапки й слага и едни буйки. Как го прави тоя номер незнам Laughing

# 211
mishe-shishe, добре дошла!  Hug
И ние си имаме плешиво петно на главата, спи предимно по гръб, понякога се луже на една страна, но не страната откъм стената  Laughing Така че сменям възглавницата през няколко седмици ту от едната ту от другата страна, за да не се деформира главата.
Много се лигави вече и зъбките започнаха много да ни мъчат. Харесала съм едни чесалки за венци -http://www.zabebo.bg/products/davkalka-stage-1-2-br-tommee-tippee, за съжаление в нито един магазин не я намерих. Само една продавачка обеща, че ще я поръча и ако не стане ще я поръчам по интернет накрая. Все още е малък и не иска да си държи чесалките в устата, предпочите пръсчетата.
Надявам се че с тази чесалка ще успея да го излъжа.
Ставам че се събуди.

# 212
И ние си смучем пръститеее  Joy
Аз закачих на грифа на кошарата чесалки за зъбки и като си играе ги дъвче.Използвам синджирчето за бибата(така и не се наложи да го ползвам по предназначение  Blush) и така са му по близо да ръцете и съответното до устата  Crazy

# 213
talktoher, ама аз съм забелязала, че Симон като че ли върви напред в развитието си. Откога още го гледам по клипчетата, че хваща играчки, държи ги...ей го сега и магнитчета чак взима и чорапите си събува.  Shocked Виктория хем му е как хем още едва едва играчките си държи. Но ще се опитам да я заинтригувам с магнитчетата. И нашия хладилник е целия окичен.  Grinning

bubbast, аз това май бях писала и на Даниелка на една снимка на Диди до едно новородено, че Диди е като гигант пред него. А всъщност нашите бебешори са си все още мънички. Като гледах и снимките на Мая на alximika преди ми изглеждаше толкова малка, а сега до Влади все едно е едно голяяяяяяямо момиче.  Mr. Green

# 214
  • София
И ние сме в отбора на ядящите ръцете - Арзу си смуче всички пръсти накуп, а Ясин - юмрука. Използваме залъгалки, а като вземат някоя играчка - горко й се пише Laughing

# 215
Ние също си смучем пръстите, като опитва да си набута целия юмрук в устата  Laughing
talktoher аз вече 3 сутрини я намирам в леглото боса, а освен чорапки й слага и едни буйки. Как го прави тоя номер незнам Laughing

Ааа това е лесен номер, с ритането и чорапите са събути.  Mr. Green

А за ръцете май почти всички си ги смучат ама има ли някой, който си смуче само палчето? Юмручето свито и палчето в устата?

# 216
Еха, не мога да им се нарадвам и аз на моите кърмачески дрешки! Голям кеф, направо не ми се чака  за лятната колекция  Party  Party  Party
Моя смуче който пръст падне, че и два-три наведнъж, целия юмрук или китките, горкото  Crazy Опитвам се да му пробутам биба ама нещо не става. С нея не сме точно скарани, но я уважава само когато иска да спи. Заспива в шезлонга или на нашето легло. В неговото си легълце заспиваше като по-малък, откак иска все да се оглежда вече почти не го държа там.
И е вече почти без коса. И то отдавна... Вече се чудя дали изобщо ще се залеси главичката му, че ми е жал да го гледам такъв плешо  Confused

# 217
  • София
talktoher, ама аз съм забелязала, че Симон като че ли върви напред в развитието си. Откога още го гледам по клипчетата, че хваща играчки, държи ги...ей го сега и магнитчета чак взима и чорапите си събува.  Shocked Виктория хем му е как хем още едва едва играчките си държи. Но ще се опитам да я заинтригувам с магнитчетата. И нашия хладилник е целия окичен.  Grinning
И на мен ми прави впечатление ,чак се депресирам ,че Йоана изостава  Mr. Green .

Ааа това е лесен номер, с ритането и чорапите са събути.  Mr. Green

Йоана успяваше и ритънките да събуе  Laughing .

# 218
mishe-shishe, кауза пердута е - всичко бива изтреляно от краката.

# 219
Цитат на: Jani4ka
А за ръцете май почти всички си ги смучат ама има ли някой, който си смуче само палчето? Юмручето свито и палчето в устата?

Има, има... Нo си смучем не само палчето, а и показалчето, и не само тях, само да има пръст в устата  Mr. Green !

# 220
Ами аз се примирих, че ще спи боса , дано само да не настине.
Големи смешки са мъниците , какви номера правят Joy

# 221
Jani4ka, моята мацка си смуче палеца от месец насам. Аз малко късно почнах да я отучвам, но да чукна на дърво, сега положението е по-добро. Моя приятелка има дете на 1 г с този навик, и борбата там е тежка!

Това което аз правя, е да слагам чорапчета на ръцете (ръкавичките ги маха веднага). Сега слагам отвреме-навреме кракавичките, когато е много ожесточена, а през останалото време се старая да й поставям в ръцете гризалки и играчки. Пак ги смуче, но ситуацията е горе-долу овладяна. Днес с голям интерес си ядеше гризалката, което мен много ме зарадва. Лошото е, че освен че елегантно се научи да си сваля кракавичките, почна да си смуче палеца през тях. Нощем задължително е с тях и давам биберон, ако търси нещо да смуче.

В началото толкова се беше пристрастила, че чак ни пречеше на кърменето - предпочиташе да се обърне на другата страна и да си смуче палеца.  

# 222
mishe-shishe, кауза пердута е - всичко бива изтреляно от краката.

Не е, не е...Я му сложи един чорапогащник, да го видим как ще го събуе!  Mr. Green

Giada, аз точно от това се притеснявам, да не ѝ стане навик. Леле, ама при вас си е било направо пристрастеност. Посмях се доста на това което си написала за кърменето и палчето ама всъщност на теб със сигурност не ти е било никак смешно. Ще пробвам и аз с чорапчета. Той и баща ми каза да ѝ сложа ръкавички ама на мен малко ми влезе в едното и ми излезе от другото ухо.

# 223
  • Варна
Нашия принц, от една седмица е сам, т.е. кака и батко са на гости на баба си и вчера посегна да си играе сам с играчките. Най-накрая! Все чака някой да го забавлява Crazy Crazy.
Не знам кое е по-добре, да си смучат палчето или бибата. Като гледам Владко как изтерясва ако не си получи бибата  Rolling Eyes. Как ще го отучвам не знам Tired.

# 224
mimsat: Много благодаря за обстойният отговор. Реших, че кърмата ми намалява първо, защото така ю усещам и второ, защото Матея е наддала само 430 гр. за един месец. Ходихме на частен лекар и тя ни посъветва да дохранваме. Тази лекарка не ни познава, поради прехвърлянето ни от Плевен тук, но и аз смятам, че наддаването е малко.
Иначе Матея мокри по около 5-6 памперса и всеки ден ака по веднъж. Храни се на два часа, като отделяме по 40 мин. до един час на хранене, тъй като понякога заспива, докато хапва. Мисля, че яде малко и затова толкова на често. Яде само от едната гърда, ако и дам и втора само суква и повече не иска. Нощем напоследък е доста неспокойна и като й дам да суче, хапва по малко и пак се унася. Така че мога да кажа, че имаме и нощно хранене.
Смятам, че моето състояние й се отразява веднага и на нея, но за съжаление не мога все още да престана с тревогите си.
Започнах да пия бирена мая и се надявам положението поне да се нормализира.
Вчера бяхме и на ваксини при новата ни педиатърка, която каза да не се притеснявам за наддаването, но да отида след 10 дни да проверим дали наддава сега или не.
АМ  Матея хич не го иска. Опитахме и с лъжичка, но е много трудно, защото го плюе постоянно, а и отнема страшно много време.
Стана много объркано, извинявай. Основното ми притеснение е, че не е наддала достатъчно и че се храни доста често, което ограничава всичките ни останали активности.

Общи условия

Активация на акаунт