Отговори
# 195
  • София
, и че днес е имало около 20 обира само в Младост.
Какво  Shocked Shocked Shocked ужас....кой Младост....ще си седим само във вкъщи и ще пазя като зло куче.... Close Twisted Evil

# 196
Ами какво да се учудваме, Младост си е сигурно 2 пъти колкото Плевен, кой знае какви банди вилнеят там  ooooh! Аз винаги съм живяла в Младостите и единия блок, в който бяхме, впоследствие направо беше станал като гето, живеят всякакви хора. Мен там дори са ме нападали във входа  Confused Голямо си е населението и явно полицията трудно овладява положението.

# 197
  • София
Аз също основно съм живяла в Младостите или Дървеница ,но за обири рядко съм чувала.

# 198
  • София
Днес отново никой не пише  newsm78

# 199
  • София
  Не помня с кого обсъждахме Омега - 3

Цитат
Но така или иначе в тази дозировка няма причина да преустановява даването на Вигантол, защото едва ще покрива собствените си нужди

Мими това за Младост изобщо не ми хареса с обирите, освен да почна да пускам СОТа докато съм на работа...

# 200
  • на североизток
Мимсат, хиляди благодарности за подробния отговор!  newsm51 newsm51 newsm51
Излиза, че наистина не съм правела правилно компресията, в резултат на което съм травмирала кожата на гърдите си Rolling Eyes Пък и защо не съм се сещала да и предлагам и втората гърда по-често Embarassed Е, от една-две седмици го правя, но преди това и стигаше едната и аз даже правех така-в продължение на три часа и давах все една и съща, за да я изпразни добре и после минавах на другата. НО, благодарение и на Айла   bouquet и на статията, която ми пусна разбрах, че трябва по-често да ги сменям, за да ги стимулирам повече. За нощното хранене, тя сама почна да се събужда към 12ч., след като е заспала в 22,30ч. , а днес се събуди и в 6,30ч. Така, че явно наистина вечер и идва малко млякото, за да издържа 10часа сън, както правеше преди. Но при всички положения ще гледам да я кърмя по един път и през нощта, дори и да е заспала, защото наистина има ефект.

Днес бяхме на ДК и вече сме 5360гр и 60см, т.е. за един месец е наддала 600гр и 2см, което мисля, че е добре! Ох, почнаха да ни настояват за ваксините от другия месец да сме ги почвали...аз го и очаквах, че до 6 месеца може да се отлага, ама после им искат отчет на джи-питата. Хич не искам да си тровя детето с живак и алуминий, ама ще трябва да намерим законов начин да се откажем...

Вече си имам кърмачески дрехи  newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 Много съм доволна, само дето мойте и двете се случиха сиви, а се надявах да има лилавко, ама и сивото ми ходи newsm03

На мъжа ми братовчедите живеят в Овча купел и преди 2-3 месеца ги бяха обрали. За два часа са отарашили и трите апартамента на техния етаж. Взели са предимно техника и бижута, но всичко е било на вили и могили. И вече делото им е приключило, поради неоткрит извършител.

# 201
Здравейте от нас с Мити
ние днес от 11ч сме навън.. първо из мола вършахме после се прибрахме нахраних го и беж към центъра
с летния кош на количката направо се родих. Мити е друго бебе в него...  Laughing

днес му купих нови биби, че старите вече 5м а знам че на няколко месеца трябва да се сменят.
купих му и нова играчка за количката с вибрация и един смях като я дръпнеш
много и се радва дърпа я подмята я направо я смля   Grinning

Мити също има плешиво петно отзад на косичката, много е смешен ама аз знам че е от въртене на главата и не се притеснявам изобщо
след седмица сме на консултация и съм толкова щастлива че този месец нямаме ваксина  newsm44 newsm44
и след това сме на планина за 10 дни, дано му се отрази добре
ще се огледам за още един космонавт да му купя да има за по студените дни

Поздрави  Hug Hug Hug

# 202
Виктория започна яко да си смуче пръста!  #Cussing out Не знам какво да правя. Биби отказва още от самото начало.  ooooh!

# 203
  • Варна
Привет, и ние си смучем пръстите и ръцете. А от 2-3 дни забелязвам, че мляска много звучно и смешно ако аз хапвам пред него  Joy Joy.
Това с обирите, да не ви идва до главата. Ние си изпатихме преди 3 години направо  #2gunfire #2gunfire

# 204
Здравейте мили мами:))
Аз все ви чета , но така и не се наканвам да пиша. Е това до днес:)) Дано да ме примете при вас GrinningНакратко да ви представя моята бебка - Диана , която на 22 става на 4 месеца. Тя се роди 3250 и 49 см.На последната консултация беше 6200 и 60 см. На 27 пак сме при доки и ще видим как е надала този месец.
За съжаление моята кърма спря преди две седмици изведнъж. Най-вероятно от стрес, защото мъжът ми остана без работа CryНадявам се скоро да си намери нова и по-хубава. и тъй като нямам кърма мисля да я захранвам, но ще питам педи какво ще каже по този въпрос.
Относно  приспиването-Дианка хич не можеш я залъга, само на ръце заспива-никакви люлки и играчки не помагат. Бабичките около нас все ме убеждават, чее лошо съм я научила на ръце,обаче аз смятам че сега е времето да си я гушкам. Сега всеки ден за нея е изпълнен с толкова емоции и нови неща и затова смятам ,че гушната в мен се чувства по-сигурна.
Стана малко дълго. Rolling Eyes
Ако не съм ви досадила пак ще пиша Hug

# 205
  • София
mishe-shishe ,добре дошла  Hug !

# 206
mishe-shishe, добре дошла!  Grinning

antonia, ами то и тя си смуче по принцип ръчичките и пръстчетата, но сега съвсем целенасочено само палчето и то даже понякога така си се приспива. Хич не ми харесва тази работа!

# 207
  • София
mishe-shishe, добре дошла в септемврийската задруга Laughing Hug  bouquet

# 208
Aila, аз питах. Много благодаря.   bouquet  bouquet  bouquet

Jani4ka, и Симон си смуче даже по два пръста и по три  Naughty . Забелязала съм, че го прави когато вече му е станало скучно и си е изхвърлил всички играчки. Та на мен тактиката ми тогава да го гушна и го завеждам до хладилника (имаме много магнитчета на него) и той почва да ги бута, пренарежда, изхвърля и му е мноооооооооооого забавно и не спира да пищи от кеф особено когато падат на земята, тогава забравя и за пръсти и всичко. Или въобще някакво занимание му намирам, за да спре.

Сега има нова мода някаква - "събува" си чорапите и докато си е легнал по гръб си хваща стъпалата и тях се мъчи да ги лапа, но му е трудно все още да ги навре в устата. Много усилия полага, но след още някоя друга седмица и тях ще нагъне  hahaha hahaha hahaha  

# 209
mishe-shishe, добре дошла!   Wink

Ивайла пръсти не смуче,използва биба,но започна така яко да бъркоти из устата и опъва,все едно ще я скъса.

Днес ходих до една приятелка,която роди преди две седмици.Ей,имам чувството,че моето е гигант,като видях нейната миша 3 кила. Laughing

За приспиване аз я научих така:през деня лягаме двете на спалнята,хваща ми едния пръст,а с другата ръка я тупам по дупата.За 5-10 мин.е заспала.Първите ѝ два съня са по час,а третия(към два часа)лежа с нея,тя се разбужда,аз я тупна,и откарваме по 2-3 часа.Тъкмо и аз си поспивам Embarassed Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт