Отговори
# 405
Мъниче,честито и от мен!  bouquet

Даниелка, Hug

Ние днес си направихме разходка до Зара.Купих на каката и на дребо дрехи от намаленията.Доволна съм,и то много. Mr. Green

# 406
vesy_evi- аз се мажех с Garmastan и аз няколко дни раничката заздравя.

# 407
Sweet maniche аватарът ти е супер  Party и браво за изпита!
Даниелка   Hug
Jani4ka   hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha  hahaha

# 408
  • София
Яничка, ето тук може да видиш как точно столчето се накланя от седнало до полулегнало положение - http://www.maxi-cosi.com/ot-en/carseats/toddler/priori-sps/instructions
Веси дано бързо заздравее раничката!  Hug Никола и той около Коледа беше свикнал да го кърмя люшкайки го на ръце. Мяткаше се, кривеше се, не искаше да яде. На 2 пъти дясната ми ръка направо отказваше от претоварване. За щастие този период отмина. Сега само го подрусвам или потупвам по дупето и само много рядко ставаме да "танцуваме".
Даниелка, дано и твоята ръка бързо се оправя, че малките си искат своето. Hug
Адреналинка, най-добре попитай момичетата в хАмериканската темичка

# 409
Фъстъчка, честит празник! Да си жива и здрава, много да те слушат и още повече да те радват прекрасните ти дечица.   Gift

Машонка, Дана, честити месечинки! Дана, дано пика на вируса е минал вече и се оправите бързо!

Danielkka, мила  Hug gala. ама и ти много успокоително се включи  newsm62
maniche много сте хубави на снимката от аватара Wink И честито за изпита!
А Томелис къде се изгуби?

Момичета, преди една година на този ден разбрах, че съм бременна. А ето ме сега щастлива мама на 6 месечен юнак!

# 410
Мъниче мнооооого хубав аватар  Laughing, браво за изпита!
Яничка, да, знам за бинта, ама все забравям да го слагам или пък го слагам и след малко го махам,
щото правя нещо на мивката и айде после пак забравям да го сложа  ooooh!
Мирка, хубаво е че при вас е отминало, аз вече не се и надявам, тя е така от много отдавна...общо взето тя пък точно само около Коледа и нова година не ми беше такава Wink ядеше спокойно и с охота  Rolling Eyes
Мише-шише, може и аз да почна да мажа, ако не се оправям  Peace
А Томелис нали ходи на стаж сигурно е много заета.

# 411
от 9ч.се приспиваме,счупи се да реве и неще и неще  Cry

Фъстъче, честит рожден ден   bouquet  bouquet  bouquet
да си жива и здрава и много щастлива.

ДескаWink

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 22:55 от gala.

# 412
Фъстъчка Честит рожден ден скъпа!!!   bouquet  bouquet
Мъниче аватара ти наистина е страшен!!!  Mr. Green Честит ти взет изпит!!!
Danielkka дано бързо да се оправиш! Аз преди 2 седмици като слагах коша в колата и се спънах и се пльоснах като кюфте на земята та до скоро ми беше синьо коляното  hahaha
Адреналинка Относно раждането тук- Първо трябва да се запише за специална програма по която раждането и да е безплатно иначе ще и струва $20 000  Crazy За да се запише за програмата трябва да докаже ниски доходи тук.След като я удобрят за програмата (която във всеки щат е различна с различни изисквания) може да си избере болница и лекар който да я следи и изражда след това!Ако мисли, че ще вземе зелена карта като роди тук е абсолютна заблуда! Naughty Детето й ще бъде американски гражданин, но майката не се облагодетелства по никакъв начин! За сега друго не мога да се сетя... ако има питай! Peace

# 413
  • София
Привет и от мен!
Не мога и не мога да смогна да влизам да чета, а така искааааам.
Видях, че Aila все още е така добра да ни съветва и бързам да я питам няколко неща.
От самото начало си имам проблеми с кърменето, но аз съм упорита и не се отказвам. Бебка вече е на 4 месеца, но преди 3-4 седмици отказа да суче. Първия и втория месец я дохранвах понякога. На третия месец я оставих само на кърма. Тя наддаде 600 гр. (първия 1кг., втория 1,050кг.), педито заключи, че е малко и каза да я дохранвам. Речено, сторено. Бебка иска щом си отвори устата млякото да потича и изобщо не си прави труда да суче. Всичките ми опити остават безуспешни. Тя ме бута, удря с юмруци, стиска устата и дори да успея да я накарам да лапне гърдата тя цоква два-три пъти и изплюва. Суче само нощем в легнало положение. Пробвах на тъмно; под одеяло; голички; на тихо; на фона на детски песнички; с друскане на ръце; в други пози, пробвах да изцеждам малко, за да потече по-лесно и какво ли още не, но не става и не става. Междувременно сме с Атопичен дерматит, АБКМ, рефлукс, коликите все още я мъчат, а вече и зъбите напират. Кърма имам. Дохранвам с Фризо ПЕП, но бебка не го харесва особено. И така аз изцеждам и давам изцеденото с шише. Обикновено замествам едно ядене дневно с АМ, рядко приготвям 2 шишета с кърма и АМ. По съвет на гастроентероложката и алерголожката, в шишетата слагам по 1 лъжичка оризова каша за сгъстяване заради повръщането. Изцеждам през 3 часа различни количества - през деня по 80-90 до 100 мл, а сутрин по 140-150мл. С нищо друго не съм захранила и смятам да го направя на 6 месеца, т.к. сме с алергия... Иначе и аз съм на строга диета заради алергията на бебчи вече месец и половина.
От постоянното помпане зърната ми се възпалиха, кожата на гърдите ми станах суха, лющеща се и  е зачервена. И т.к. не ми се иска Александра да яде само АМ с разградени белтъци продължавам да я храня по този ужасно труден и изтощителен начин.  
Aila, има ли някакъв начин да накарам бебето си отново да суче или този процес е необратим? Моля, дай ми някакви напътствия колко дълго мога да продължа с това помпане, ще ми намалее ли кърмата по този начин и кога, и има ли някаква опасност от запушване или инфекции на гърдите. Предварително ти благодаря!

Ние утре сме на консултация и ще ни сложат втория прием Пентаксим и Синфлурикс, т.к. веднъж вече отложихме заради алергията. Обривите на бебка не минават и не минават. Мазахме с Адвантан мляко (кортикостероиден препарат), за 1 ден обрива минава и на следващия отново избива.

И да ви питам, все още ли стерилизирате всичко? Аз стерилизирам като полудяла, а бебето си яде одеялото и пъха в устата си всичко, което докопа.  #Crazy

Сега се връщам назад да чета.  

# 414
  • София
brilliant ,просто незнам какво друго да ти кажа освен кураж мила  Hug !

Аз стерилизирам веднъж дневно  Peace .

# 415
лелелле Брилянт, ти в какво приключение си  ooooh!
аз не стерилизирам вече изобщо. както казваш всичко и е в устата,а аз ще си стрерилизирам  Crossing Arms - хич.

но кажи ми ,моля те, какви са симптомите за алергия,къде има пъпки, и какви са, и къде я води на кожен ,за да стигнете до алерголог??????????

питам те,защото бебка е с пъпки по лицете и вече безумно ме притесняват ,че те не са само около устата ,а предимно по нослето и очите (клепачите и отдолу) и според мен много я сърбят.а и кожата по лицете и стана гадна - една суха,белеща се и т.н.

# 416
brillian, ти си куражлия, дръж се все така!

Аз всъщност се включвам по въпроса за стерилизирането. На мен ми се налага да стерилизирам само биберона. Като ме мързи, само го мия, или ги пускам под гореща вода. Иначе в стерилизатора имам още лъжичка, шишета, помпа за кърма, помпа за нос, които ползвам рядко, но най-редовно биват стерилизирани, за да не върви микровълновата на празен ход  Laughing. И моята бебишора яде всичко - ръце, играчки, одеала, качулката на космонавта, но най-вече чорапчетата, които й слагам на ръцете заради палците. Резултатът - възпали й се лигавицата на устенцата - има нещо като голяма подутина! Сега я чакам да отмине сама, иначе ще трябва да я мажа с нещо........Като я видяхме, измихме или изпрахме наново всички играчки, но няма как да я спра да си яде чорапите.........единственото ми успокоение е, че така си създава имунитет  Mr. Green!

Вие давате ли водичка? Аз реших вече да давам по мъничко, но засега хлапето не проявява интерес. Ако я давам с биберон, да не си развали сукането, а? Тези, които давате - всеки ден нова водичка ли преварявате? А шишето стерилизирате ли?

# 417
  • София

Вие давате ли водичка? Аз реших вече да давам по мъничко, но засега хлапето не проявява интерес. Ако я давам с биберон, да не си развали сукането, а? Тези, които давате - всеки ден нова водичка ли преварявате? А шишето стерилизирате ли?

Това и мен ме интересува и също каква вода давате?

Моята бебешора втора вечер подред ми прави номера.Уж е заспала ,а се събужда минутки след като я сложа в леглото й.Снощи продължи до 2  да ме разиграва  Mr. Green
Първия път като се събуди снощи ,оправям се аз да си лягам и чувум "ъъъъъъ" "ъъъъъъ" ,поглеждам към малката ,а тя се набира на завивката си и прави опити да седне  Crazy .Това ме разби вече  Crazy .

# 418
  • Варна
Добро утро!Почерпете се , дами  Grinning.

Фъстъчка, честит рожден ден! Още дълги години здраве и семейно щастие!  bouquet
Честито на малките и големи месечинковци!

# 419
Антония,честит имен ден на тебе и всички празнуващи днес!Много здраве,щастие и успехи!

п.с.Момичета мерси за милите думи  Hug ,гала  Hug !Ама явно не само аз съм спъната  Mr. Green !
Ставам че мрънка,после ако мога ще се включа.Дават го слънчево днес,дано е ,да искараме бебоците!
Лек ден  Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт