Отговори
# 435
Алекс също е на 4-ка. Използваме памперси на Либеро.
3-Ката  ни умалял.Той е 8 кг.
Ние купихме столче 0-18 на Чико много му се кефя, но е малко по-скъпо-250лв.

# 436
  • София
brilliant  може ли за по-лесно да ми пишеш на скайп? Aila_24
Определено след като имаш мляко и бебчо суче в сънено състояние има реален шанс постепенно да се върнете към кърмене и в будно състояние от гърда.
Вие с потвърдена диагноза АБКМ ли сте? Защото едното близначе на приятелско семейство беше отложено с комисия от коклюшната компонента заради тази алергия и ваксинациите отложени след шести месец.

# 437
  • на североизток
оффф ,момичета помагайте да избера столче - значи от 0-18кг. до 150 лв.( е сега ,ако е 160 ,няма проблем ) . това на Лита ни хареса,ама ако има за малко повече пари по-хубаво,съм навита . и гледам по разни сайтове ,ама нищо не намирам - само някакви златни  ooooh!
А провери ли в Продавалника?
http://bg-mamma.prodavalnik.com/prodavam-chisto-novo-stolche-za- … and-teds-i1268448
http://bg-mamma.prodavalnik.com/stolche-za-kola-chicco-auto-fix- … ego-novo-i1256723 моето е такова Simple Smile

# 438
проверих ( всеки ден ровя  Mr. Green) ,обаче там има само 0-13 кг. , предполагам,че по-големите все още си ги ползват .
Яничка, и на мен ми харесда и на Мирка столчето,обаче то е за по-големи -от 9 месеца ,а до тогава ???

# 439
  • на североизток
А на теб за какво ти е по-голямо newsm78

# 440
  • София
Здравейте,

Честит имен ден на всички, които празнуват днес - малки и големи! Да сте живи и здрави!
Гала, какви памперси ползвате?
Момичета, с каква марка лъжичка захранвате?

Лек ден!

# 441
  • София
добро утро,
аз вода давам от събота и за разлика от предния път,сега се прие много добре. давам и шишето и тя сама си го държи и си пие и се улива и прави егати наводнението около себе си  Crazy
давам и чешмяна преварена в каната  Peace
останаха ми около 60 бр.памперси 3-ка,някой иска ли ги за 20 лв. ,че само ми заемат място ,а е грехота да ги изхвърля,пакета нее отварян даже  Peace

Честит имен ден ,момичета и бебчета , бъдете живи ,здрави,щастливи,обичани,късметлий и всичко най-добро   bouquet
Какви са Премиум Кеър ли?

Столче за кола ще купя като на Мирка или нещо подобно.Но това няма да е скоро.Моята финна мадама още няма 6 кг и 60 см  Grinning .Мисля ,че с кошницата ще си откараме още дълго .
М/у другото аз стерилизирам по веднъж на ден от както е станала на 10 дни.Като говорим за протекторите с които все още я кърмя.Продължавам да ги стерилизирам защото доста често се оказват хвърлени на земята  Mr. Green .
До преди малко при мен беше супер времето и изведнъж се появи мъгла  Sad .Мислех да ходя до пощата ,да пусна картата на Памперс за жирафа на Фишър Прайс ,но май ще е утре.

Честито на всички празнуващи днес !
Антония честит имен ден   bouquet !

# 442
Ами до 9 месечна мисля да си я возя в столчето, което беше към количката. Кръщелницата ми беше в него докато направи 1 годинка и аз на рождения ѝ ден и подарих вече по-голямо столче.

# 443
Здравейте момичета!
Честит имен ден на Антония и на всички други празнуващи!
Честито на всички месечинковци!
И аз се чудя защо бързате да сменяте столчетата. На Део му го взехме като беше по-голям (може би малко преди годинка), а той както знаете вървеше бая едър и висок. Аз няма да я местя от коша поне до годинка сигурно.
Не съм стерилизирала никога. Не виждах необходимост в това. Само под горещата вода и това е. А пък сега няма и какво да стерилизирам. Нито шишета ползвам, нито биба. Вода за чайчета (тъй като чиста не искаше) давах на Део от чешмата, преварена в каната (като Галя), но иначе за дечица дават изворната на Девин, май. newsm78
При нас е такава мъгла, къде видяхте слънчице не знам. Надявам се да се вдигне скоро, че не ми се виси в нас.
Ема е пак със сополи и кашля от тях, брат й също. Пак няма да има ваксина. По този повод мисля да отложа ваксините за н́апролет, тъкмо да се разкарат идващите грипни епидемии.
Памперси се чудя и аз вече дали да не взимам 4ка. Ние сме на Либеро, ама нещо стегнато й седят ми се струва.

# 444
Ние с Дани излязохме на разходка и за него не знам, ама аз се смръзнах и след час се прибрахме.  Simple Smile

Да почерпя, че днес става на 5 месеца:

То и ние няма как да сложим сега ваксини, у нас след тези вируси хич не ми се струва безопасно. Confused

brilliant, съчувствам ти. Аз успях дъщеря ми да я кърмя 1 година, но не сме имали проблеми с кърменето. Никога не съм й давала Фризопеп, макар да ми го даваха безплатно от Здравната каса, дори не съм го взимала. Между другото алерголожката, която й постави диагнозата АБКМ - то беше ясно при нас, че е това - ми каза веднага да почвам с лечебните млека и да спирам кърменето  Shocked  Crazy Къде им е акъла на тия хора не знам. Ако кърменето не върви, ясно, ама докато има кърма, все има шанс. Млеката с разградените белтъци първо са гадни на вкус, второ не ги знам и аз колко са хранителни. Сега може да има и по-качествени на пазара. Дъщеря ми не е яла никакво мляко след годинката, нито АМ< нито кисело или прясно, чак наскоро почна да опитва, защото вече е поизраснала алергията си. При нас и майка ми е алергична, тя цял живот не близва мляко и млечни продукти и си е жива и здрава. Малко се преекспонира ползата от млякото и сиренето ми се струва, за някаква част от населението може и да са супер полезни, но ето има и хора, които си живеят чудесно без тях. Wink

Последна редакция: пн, 17 яну 2011, 13:04 от Dana_2010

# 445
А на теб за какво ти е по-голямо newsm78

ами,защото ни е малко кошницата .тя изобщо не се събира в нея,немога да я сложа, ръчичкитеи минават пред тялото и и е супер тясно и съответно настават егати писъците  ooooh!.
памперсите са "памперс" - Гери , аз не съм доволна премиур кеар и повече и не купих от тях.

iv4i_79, благодаря за линковете. чико-то и аз го гледах,но така и така ще давам пари ,защо да купя нещо,което ще го ползвам няколко месеца  newsm78 - тя на годинка няма да се побере в него ,защото върви едричка. а група 0-18 ще е поне до 2 години и те имат възможност за монтаж по движението. не мисля ,че като стане на една година ще е навита да се визо наобратно.а ние доста пътуваме и определено ми трябва.

# 446
А за мен Премиум кеър са най-добрите, макар че понякога ползваме и обикновен Памперс, определено Премиума си е по-добър Peace

# 447
Галя, столчето до 18кг ще го ползваш поне до 3 1/2г.

Аз я возя в посока на движението на задната седалка.

Машонка, как са Либеро-то? Пропускат ли?

# 448
  • София

Аз я возя в посока на движението на задната седалка.

Вие с база ли бяхте?

# 449
  • у нас
момичета newsm45  имам нужда от помощ Confused малката имаше запек и три дни не беше акала, дадох дуфалак, биогая давам от вчера, натъпках се със сок круши(от който аз съм  Toilet smile3550.....) и днес направих клизмичка с термометър. Резултата е че детето се изходи но в акото имаше слуз и много малки като глава на топлийка жилки кръв smile3518. Звъннах веднага на лекарката тя ни праща на спец. детски гастроентеролог. Според нея няма нищо страшно и това било само за мое успокоение.... но не знам дали усещате колко съм спокойна Weary
на някой случвало ли му се е такова нещо Cry Confused

Общи условия

Активация на акаунт