Отговори
# 495
Фъстъче, Сийка Кайсийка'та със сигурност не е октомврийка, никога не съм я виждала там. Peace
И аз като Гери и Мирка изобщо не ме е срам да обличам малкия с носени дрешки. Всъщност досега е носил само бодита на братовчедките си (без розовите де  Joy). Наистина бебешките дрешки са най-кратко носените, та си е грехота да не се носят от две дечица Peace
Гале, аз пък наскоро като почиствах нощното си шкафче, взех обиците си и ги изхвърлих в боклука, а едни шлюпки от семки в другата ми шепа прибрах в кутийката пред огледалото. Викам си - нормално е, кърмим се, тъпи сме... hahaha

# 496
Абе мацки, педи днеска ми каза да давам сок от сини сливи на малкия- 3 пъти на ден по 1 чаена лъжичка защото не ака по 5-6 дена.... И понеже не е захранен още мислители че е ок? newsm78

po-dobre nedei

i pri nas e taka, no se okaza 4e e 4esto sre6tano pri izkliu4itelno kurmeni deca na tazi vyzrast. zasega se spravqm kato az qm razhlabva5ti plodove - kru6a, sliva, tikva. posle kurmq i bebeto se izakva. a, i oveseni qdki. sy6to pravq masaj na korem4e i karane na kolelo, no efekta e pod vypros........

probvai pyrvo tezi metodi

# 497
alximika, мале мацко стискам палци да не отидеш отново в редиците на новите Септемврийки.  Crazy А за дрешките ако ти кажа, че вече ми се  Sick от магазини за детски дрешки ще ми повярваш ли...Не съм очаквала, че точно аз ще го кажа ама ето на. То не бе дрехи не бе чудо.  Mr. Green

# 498
  • София

Аз малко съм се сдухала,то има разрешение проблема ми,но аз няма смелост...на коледното парти с мацките от другата ми отчетна малко се бях оляла с алкохола,и после в къщи изкарахме много луда нощ под завивките....аз цикъл от 3 години нямам и не мога по него да съдя,но ми се появиха разни смптоми на бременост и много съм се спекла.Не ,че не искам 3то,но 3 породени мисля ,че ще превъртя.Утре ще се престраша и ще взема един тест.Споделена мъка,половин мъка Laughing

hahaha Сори ,мила ,ама ми стана доста смешно  Grinning .

# 499
Мале alximika (адашче), направо ми настръхна косата.  Crazy Аз за това се и зарадвах, че ми дойде, поне няма да се чудя ще има ли бебе, няма ли да има.
Яни, не ти вярвам, че ти се повръща. Аз мога постоянно да вися в тези магазини и все нещо ще има да ми хареса.
И аз както Гери, Мирка и kalinche не се притеснявам да взимам от познати дрешки. Нашите кумове ми дадоха два чувала с момичешки дрешки. Получих също сума ти дрехи от приятелки. Аз също давам на Део дрехите или поне тези, които със сигурност Ема няма да носи. И в интерес на истината на Ема досега съм й взимала не повече от 10тина неща.
Столчето ни за хранене е като това на Гала на Кенгуру. Много съм доволна има 3 позиции на облегалката, и се сваля до земята, също така има и кош за играчки. Става и на люлка (не че я ползвам).
Леле brilliant, направо ми стана жал за малката душичка, доста се е измъчила с тези обриви. Дано по-бързо минават. Hug
bubbast, мерси за препоръката, обезателно ще проверя в аптеката, че вече кожата много ми се изсушава, а и годинките си казват думата. Ама като не търпя пустите му миризми по физиономията си....
Гале, Гале, голяма шматка си. Joy
Остави хората да се образоват (Сийка Кайсийка имам предвид), я виж какви мозъци сме се събрали, все нещо ще научи от нас. hahaha

# 500
Столчето на Галя и на мен ми хареса. Машонка, имаш ли линк за някой магазин в който го продават? Или Гале ти? Щом се сваля до земята значи може и аз такова да взема. А за дрешките...ами просто вече свят ми се зави точно защото все има нещо хубаво, а сега и много евтино покрай намаленията и аз станах разногледа. Кога ще ги носи това дете тези дрехи не знам.  ooooh! Бодита има тук намалени по 1-2 евро, в H&M и Prenatal примерно. Панталони по около 4-5 евро. Е, купувах...купувах...купувах...все пак нямам тризнаци... Mr. Green Накупих и чорапогащници предостатъчно, влязох в H&M намалени 2 чифта за 3 евро. Е как да не ги вземеш!?!  Mr. Green Та реших вече да не влизам по тези магазини.  Whistling

# 501
Е, купувах...купувах...купувах...все пак нямам тризнаци... Mr. Green
Еми, май е време да се замислиш вече.... Joy hahaha
Яни, столчето го купихме от Хиполенд. И като гледам е същото, което и Галя си е избрала, само че нашето е по-стар модел естествено. Купували сме го преди 3 години, а и цените не са много променени. http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6921&cat=69 от този тип е , но имаме и предни колела.
А даже е показано как стига до земята и позициите на седалката.  Peace

# 502
  • Щастлива мама на 3 слънца
Ехооо момичета здравейте
пиша малко в тъмното дано се получи
brilliant   миличка дано всичко се оправи и малката да е добре.И ние имахме проблеми с обривите.Първо се обрина  цялото тяло мн силно -гръбчето и коремчето, на следващия ден само крайниците, педи каза няма проблем.Сега е обрината само на згъвките на крачетата.Акото е слузесто с не-смлято мляко ,на кърма се .Пуф дали това са някакви симптоми ?
ЗА возенето аз винаги съм отзад, няма шансове да карам само аз защото не умея , а и ми е по спокойно да съм до нея.
За дрешките получих доста подаръци и честно казано не съм взимала почни нищо.Преди да се роди взех  2-3 бодита ,шапчица разбира се ,3-4 космонавчета.Всичко от 2-ра употреба. Сега пак и взех от 2-ра употреба няколко космонавчета и спално чувалче  за 2 лева. Преди година имах голям магазин за 2-ра употреба и съм склонна да взимам и сега.Нищо БГ нямам и нищо новичко не съм взимала.Изкарвам си на подаръци.Моя мн близка приятелка ми даде малко дрешки,който мисля да върна ,за да отидат при друго бебенце. Сега за нова година и подариха мн готино костюмче пухкаво,един спортен анцуг и поларено костюм че.Всеки ден е с ново и на пералнята - сушилнята и готово.Не мисля и занапред да взимам много неща.
Dana_2010  миличка дано всичко се оправи

alximika мале мале Simple Smile)
и ние не се пазим хич ,винаги съм казвала Божа работа е всичко Simple Smile))
лека вечер мили момичета

# 503
Машонка, дааа точно такова искам. То май съвсем скоро ще дойде време за него, така че може до седмица-две да отида и да купя едно. Супер е, че може да се използва толкова дълго. Детенцето може да седи и да си рисува на него, примерно.

# 504
   ruporuu  ruporuu аййййде ставайте - стига сте спалииии

какви са тия добри деца ,как спинкат  Mr. Green

аз тази нощ оставих лейди да спи в  1stroller и я забутах в другата стая заспа в 9 промрънка в 10:30;стана даа яде в 12 и чак е сега  newsm44 хапна и  smile3524 Sleeping newsm46    sleepuu ,а мама  newsm55     food002   Mr. Green и  1countingsheep

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 06:42 от gala.

# 505
Хах много си раннобудна бе Гале  Crazy Mr. Green
Аз тамън приспах дребния и аз лягам! Лек ден на всички  Hug smile3524 Sleeping

# 506
Мерси за пожеланията на всички  Hug Аз нещо не се справих добре с първите 2 приема на антиобиотик, защото малката изобщо не иска да го пие и нито с добро стана, нито насила, все го плюеше. Не мога да преценя колко е изплюла, колко изпила. Давам й по още малко после - насила  #Crazy но ме е страх пък да не предозирам. Поне по 3-4 мл. май е глътнала при доза от 5 мл, ама тя сега е и с 2 кила по-малко, доста е слаба, та й стига, надявам се. Пак изгаря от температура цяла нощ. Той и мъжът ми е болен още, но за него нямам и време да помисля както трябва. Баткото е "само" със схванат и подут врат и болки и също не е на училище. Но него поне вчера го взеха баба му и дядо му да го лекуват с разтривки и затопляне, че аз трудно смогвам и другите двама.

Снощи ми се обади една приятелка точно като бях на ръба вече и й се оплаках, че не издържам и ще взема да се метна отнякъде. Естествено, грам не помислих, че тя може да го вземе насериозно, а момичето след половин час дойде у нас да ме види и да ме окуражи.  Embarassed Представете си как съм звучала.  Rolling Eyes

За 2-3 годишни дечица между другото има страхотни столчета с масички за рисуване и писане, Кари има такава от 2-3 годишна и ще си я ползва със сигурност поне до 1 клас. Най-ползваната ни покупка е то. Така че не гледайте толкова дали столчето за хранене се трансформира, а да е стабилно и с различни положения за гръбчето, това по мой опит, разбира се  Peace Нашето беше Чико и по онова време доста скъпо, но всички други фирми имат подобни хубави модели, които вършат същата работа.

brilliant, аз никога не съм била на диета. Детето ми, въпреки сериозната си алергия, никога не ми е правило проблем от кърма, аз си ядях всичко, без прясно мляко, което мразя. Самата тя от 2 годишна яде без проблем масло и сирене, но веднага реагира на сухи млека и на кисело мляко, купено от магазина. Не сме правили никакви тестое, за нас не виждам смисъл, алергията е наследствена, а и при нея вече знам почти със сигурност към какво е. Е, може и към нещо ново да прияви в бъдеще, ще видим. Но вие си направете тест, ако ви предлагат, може да има полза  Peace

Хайде отивам да си нагледам децата  Hug

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 08:16 от Dana_2010

# 507
  • Варна
А добро утро!
Гале, ти сутрин толкова рано не се върти около хладилника, да не свършиш пак някоя ... Joy. Ето тук има и други като теб/нас  Winkhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551312.msg17529717;topicseen#new
Алхимика, дано е фалшива и напразна тревогата.

За бебешките дрешки имаме цяла одисея  Mr. Green. Купувала са съм само дрешки за изписването, всичко друго ни N-та употреба - от кръстницата ни, от сестра ѝ.
Столчето ни е дървено на Бертони.

... защото повечето на картинка са ок, а на живо са големи, заемат много място и са много шарени, което предполагам не е добре за ничий хол  Laughing
Изобщо никакви бебешки атрибути, а даже и самите деца до 4-5годинки не стоят добре на никой хол. Ама к`во да го пра`иш , нали са си наши  Joy
Дана, последно като давах АБ на дъщеря ми я подлъгах с таблетки, не ма сироп и сложени в сладолед/ на кашичка/. Консултирай се с доки ако искаш дали можеш да опиташ този вариант.

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 09:29 от antonia

# 508
Добро утро!
Най-сетне заспа малката бузана, за да мога  и аз да драсна някой ред. Иначе сме почти на ръце и само чета, защото ми е крайно неудобно да пиша с един пръст Mr. Green
А спането през деня ние е три пъти по 20 минути и това е...за кое по-напред Simple Smile
Поздравявам всички именници  newsm51
Искам и да ви почерпя,че моето слънце става на 4 месеца, но незнам как Embarassed  
Dana_2010 миличка дано ви мине по бързо  Hug
И на мен много ми харесва столчето, което е показала Гала.
Гале страшна сии  Joy Joy  Joy
Ох, събуди се, е какво е това спане не знам направо ми иде да се  #2gunfire
Приятен ден и мнооого целувки!

# 509
  • София
Добро утро! Дана, дано вече сте по-добре, ние с Арзу без малко да изкараме Нова година в болницата....
За столчето за хранене - нашето е на Чико http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1647 - много е хубаво, удобно и стабилно. Аз си го купих от Турция на доста добра цена
alximika - стискам ти палци, че ще видиш зор иначе

Общи условия

Активация на акаунт