Отговори
# 90
Връщаме се от преглед-здрави сме,докога обаче,незнам  Praynig  Mr. Green !Времето е ужасно мъгливо и сиоставаме вкъщи  Confused !
Гала. мисля че по 3 деца или 5 е супер за 1 стр.по раждане,снимки на меила на Ина ли да се пращат???

# 91
може и на мейла на септемврийчетата,така повече хора ще имат достъп
septembre2010@abv.bg, само трябва да се сетя паролата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 92
  • София
iv4i_79  ,честита ви месечинка!

Малката се подобрява ,но пък май аз се влошавам  Mr. Green .

Искам съвет от вас - някой беше споделял как се справя с враснало нокътче на крачето. Моля за помощ  Hug
Oхххх и аз имам същия проблем с палеца на левия ми крак .В момента си правя компрес с Йодасепт.Много ме е страх да отида на лекар и да го видят  Sick .

Здравейте,

iv4i_79, честита месечинка Simple Smile Да сте живи и здрави Simple Smile

Момичета, знам че сте обсъждали вече тази тема, ноооо може ли да ми препоръчате добър аспиратор за носле?
аз имам на NUk но за съжаление с него не мога да извадя сополчетата на малката.
Аз ползвам на Маример  Peace ,други майчета също споделиха ,че са доволни от нея .
Danielkka ,браво на вас  Grinning !Кажи как се лекувахте .

П.П. и аз съм във филма със стига ли ми кърмата.
Aila, След голяма нощна пауза на дясната гърда ,изцедих едва 130 мл ,това не е ли малко?По принцип малката яде само от едната цица и взе да прави по-големи паузи м/у храненията от както е болна.

може и на мейла на септемврийчетата,така повече хора ще имат достъп
septembre2010@abv.bg, само трябва да се сетя паролата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mr. Green
мисля че се сещам  каква беше паролата

# 93
Aila, ако може аз да споделя. Ние сме само на кърма. Родихме се 3 кг и 49 см. Първия месец бяхме бяхме 4300, втория 5700, третия 6210, а четвъртия 6440  Shocked  Shocked  Shocked , което ми се струва мн малко за този период. Меря го всеки месец на 8-мо число при една позната! За височината 3-ия месец бяхме 63 см, а сега все още не знам, тъй като чак на 18.01 сме на ДК. Всеки ден има по един наакан памп, и поне 3 обилно напишкани. От вчера го слагам често на гърда и резулатът днес - досега 2 пъти се изхожда обилно и има много пиш  Peace. Гърдите ми непрекъснато са меки, но знам, че това не е критерии. Снощи се опитах да изцедя едната гърда - резултатът 25 мл  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes , като 3 часа преди това бебчо хапва от нея. Моля за съвет и помощ!

# 94
  • София

Аз ползвам на Маример  Peace ,други майчета също споделиха ,че са доволни от нея .

Благодаря ти Simple Smile

# 95
  • София
Току що установих ,че моята мадамка има повече обувки от майка си  Crazy 11 чифта  Crazy .
Трябва да се спра  Crazy !

# 96
AILA, опасявам се, че този път и аз ще опра до съвет от теб. Макар да суче прекалено начесто - на всеки час- два, моето бебе наддава добре - дотук 4 кг. и 18 см за 4 месеца, разпределени равномерно. Само на кърма сме. Проблема е, че аз нещо съм със снижен имунитет напоследък и се сдобихме с млечница. При мен положението беше доста кофти, сега от 5 дена ползвам Фунгостатин, но се чудя дали 1 опаковка за 10 дена ще бъде достатъчна или да купя и втора да изкараме още 1 курс? Нямам никакъв опит, защото не съм имала този проблем с големите ми деца. Дани няма бял налеп в устата, проблема е при мен. Определено имам дискомфорт, а не знам колко продължава лечението и какво да предприема, за да реша окончателно проблема. Ще се радвам да ми дадеш някой съвет  Simple Smile

geryaleksandrova, браво на вас  Simple Smile И Дани се е "заимал" много с обувки, направо няма къде да ги носим всичките Grinning

# 97
  • София
Честити месечинки на Ели, Дани и Косето!!!   Heart Eyes
Ивчи, с тази торта дето черпиш така ме съблазни, че ометох последното останало парче от Иванините торти.  Embarassed Оф, май това с диетата ще се окаже трудна работа... Mr. Green
Гери, май ще ви трябва още една стая за всички дрехи, аксесоари, обувки и играчки на Йоанка. А ти се стягай и не се давай на болестите!

Никола снощи за пръв път се обърна от корем по гръб върху повивилника, докато му правех масаж на гръбчето. Свърши ми спокойствието и вече трябва да внимавам къде го оставям. Порастват хлапетата.  Grinning
Усмихнат, макар и мъглив ден ви желая!!! Heart Eyes

# 98
Здравейте!

Даниелка, много хубава тема!!!!!!!!   bouquet   bouquet    bouquet
И много хубаво заглавие!!!

Имам толкова неща да питам, че като седна и вече съм ги забравила  Crossing Arms Crossing Arms

Искам да благодаря на АЙЛА за статията, която сподели с нас за "пазенето" на кърмата. Беше в точното време и точното място. Не че прочетох нещо хипер ново за мен, но просто се успокоих, че всъщност кърма си имам и бебчо се грижи за нейното количество с тия ужасни вечерни хранения. Просто понякога изпадам в някакви такива истерични кризи и депресии и добре че сте вие и консултантките, че иначе да съм спряла да кърмя отдавна, само защото  си мисля, че не ми достига кърмата.  Heart Eyes

Искам да питам АЙЛА, пия ОМЕГА 3 с масло от сьомга и вътре също има витамин Д, който бебето поема в някакви количества. Нали не е проблем, че продължавам да давам Вингатол?

За отслабването - аз вече имам близо 2 кг отгоре, тая бирена маичка направо ме размаза. А да кажеш, че ям - не ям, ям колкото да има нещо в стомаха. Но хич не ми пука, като знам, след още 5 месеца как  ще ни стопят лагерите и всичките излишни килца, хич не си давам зор сега.  Peace Peace

Сигурно от един месец все забравям да питам мамите раждали с епидурална упойка, как ви е кръста?????? Моя е просто под всякаква критика, боли ме като се изправям и после се навеждам - никога не ми било така досега. А за спане по корем там е просто тема табу, никога няма да мога спя по корем сигурно  Cry Cry Cry

Вчера Симон от 6 вечерта до 10 и 30 не мигна това човече, за първи път толкова време будува. Накрая аз заспивах преди него.  Tired Tired

Да ви питам, бебенцата ви вече гушкат ли ви???? То не е баш гушкане, но Симон вече си слага ръцете около вратът ми и сякаш ме гушка, и после почва да ме пипа по цялото лице и умира от смях  Laughing

Друго, което е почнал да прави - като е на шезлонга си, вече се хваща за горния му край с една ръка и почва да се набира, ама милия не разбира, че няма как да се надигне, защото е много полегнал края му и се завърта на една страна и се огъва на дъга  Laughing Laughing Laughing голямо ха-хо  е и е много гъвкав.

Днес го мерих на кантара с мен - показва, че е качил 600 гр за две седмици и половина - много съм щастлива, че се бях наплашила много от последните 280 грама качени за 1 месец . А си го усещам, че си тежи вече повече от преди, дясната ръка вече си ме боли и то доста.

още нещо, още нещо................... но ето, че пак забравих . То пък такова затъпяване никога не съм имала  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Сетих се : ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ!!!!!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ГИ СЛУШАТЕ!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 99
Ивчи - честита ви месечинка   bouquet

Днес и моят син става на 4месеца http://cuky.blog.bg/photos/49776/original/0000006441-article.jpg

Помпичка за нос и ние ползваме Маример и съм много доволна  Peace

За изхождането и на нас ни е болна тема, само на кърма сме, но ака на три дни веднъж  ooooh! и също му давам Лактулоза по предписание на педи

# 100
Ние пък бяхме на разходка, общо взето като лудите, имаше само още 2 майки в целия парк  Mr. Green

Eva2010, iv4i, честити месичинки!

# 101
Здравейте от нас с Мити,

ние направихме страхотна разходка от 13.30 до сега
голям кеф нашето тати си е у дома в отпуска и на мен ми е супер
имам време да се развихря в кухнята и да се позанимавам малко на компа.

Кой пита за пръст и нокът? аз имах страхотен проблем от началото на новмври
като расте нокътя се забива и ми се образува торбичка гнойна Sad
та и аз не ходих на лекар правих какви ли не компреси не и не не мина ни най-малко а напротив
като отидох на лекар  ме цепиха толкова беше станало зле положението

така че... не чакайте ами беж при доки да погледне да не стане като мен

# 102
Току що установих ,че моята мадамка има повече обувки от майка си  Crazy 11 чифта  Crazy .
Трябва да се спра  Crazy !
Joy Не знам как е с обувките, ама с дрехите със сигурност нейните са мнооого повече. hahaha
И ние имаме помпата на Маример и върши страхотна работа, какви залежи се вадят от носа....
NKl , много е хубав Борян на аватара ти, сладурчо.
Честита месечинка на бебчовците, родени на тази дата. Hug
Аз днес ходих до НОИ да си взема ПИК и вече ще си следя " приходите". Ходих и да попълвам декларация за майчинството. Нашия счетоводител се сети в последния момент както винаги. А аз си мислех, че предишната декларация е тази за майчинството, а тя била някаква, която върви с последния болничен.  newsm78 Та сега чакам пари не по-рано от края на този месец. Ще фотосинтезираме явно. Confused
Още нещо щях да пиша, ама после че малкия звер се дере.

# 103
  • София
Мамчета, спомням си, че някои от вас бяха правили фотосесия на бебчовците....та може ли да ми дадете информация за фотограф и съответно цена,а и къде се намира , може и на лични....мерси много предварително   bouquet ....за София става въпрос....

# 104
Аз днес ходих до НОИ да си взема ПИК и вече ще си следя " приходите".

Аз пък вчера свърших тази работа  Peace
Абе, момичета ние от провинцията кога ще се облечем в кърмачески дрешки  newsm78

Мамчета, спомням си, че някои от вас бяха правили фотосесия на бебчовците....та може ли да ми дадете информация за фотограф и съответно цена,а и къде се намира , може и на лични....мерси много предварително   bouquet ....за София става въпрос....
Ако никои все още не ти е отговорил, аз мога да пиша на ЛС!

Общи условия

Активация на акаунт