Отговори
# 75
Добро утро!
И тук е една гадна мъгла,няма да има разходка.
Дана,как си с диетата?Аз вчера прегреших с едно парче пица.Но на дъщеря ми до училището има една пекарна с хлебчета,пици,други хлябове,и като ми замириса,и не удържах фронта.

# 76
Да, мъгливо е и не става.  Sad
Мен чак ме е яд, че вчера ме домързя да изведа бебка на разходка.  Embarassed

# 77
Да, мъгливо е и не става.  Sad
Мен чак ме е яд, че вчера ме домързя да изведа бебка на разходка.  Embarassed

Аз вчера излезнах още в 10 и до 1 и 30 си бяхме вкъщи Mr. Green

# 78
Аз вчера излезнах още в 10 и до 1 и 30 си бяхме вкъщи Mr. Green
Завидях ви. Wink
Ама то аз съм си виновна, де.

# 79
bubbast, моята диета замина още в неделя. И аз не устоях на една домашна питка  Embarassed Пък и ми е много натоварено в момента и все ми се яде сладко. Явно ще отслабвам по-нататък и това е.

# 80
Ох, аз да се включа за пореден път по въпроса с отслабването с риск да стана досадна.
Аз започнах от миналата седмица не точно диета, но да го кажем ограничение.Позволявам си от всичко, но в малки количества, като ако ще ям сладко или тестено то е сутринта. Така постепенно до вечерта си намалям дажбите, като гледам за вечеря да ми е най-лекото ядене. Промеждутъците между основните хранения, когато ми застърже стомаха запълвам с вода и плодове. Така за около една седмица резултата е -800 гр. Бавно, но славно! Blush
Избрах си тази схема, защото като се познавам, драстичното ограничение при мен ще доведе до отприщване и тотално преяждане точно с каквото най не бива.

# 81
Giada, сори, че не ти отговорих още снощи, най-добре действа сутрин на гладно 30 мл. (пълна мерителна чашка) разтворена в голяма чаша вода. След 30 мин. кърмиш, така и твоя стомах не се товари, забелязала съм, че ако съм яла се издувам и ми е по-кофти. На нея й действа безотказно и пълни памперса  Peace

Мирка  Hug мерси ще попрочета още това онова имам време, но хич им нямам вяра на зеленчуците на пазара, затова мислех да купувам и по-специално БИО и и за нас се старая такива продукти да взимам, ама колко са био  newsm78 не знам.

Днес мама е при мен и аз ще я гледам Heart Eyes
оставям ви, че работа ме чака  chef
целувки на беборанчовците  Heart Eyes

# 82
здравейте, давам бърз feedback. чак тази сутрин дадох дуфалака, защото все се надявах на естествено развитие на нещата Simple Smile дадох й директно на нея 5 мг, защото не знаех аз колко да пия. още чакаме резултата, но така зловещо пръцка, че с татко й се изтровихме в спалнята  Mr. Green

аз сега съм се вкарала в нов филм, че ми е малко кърмата........абе голяма съм параноя....... #Crazy

# 83
Добро утро и  от нас с Ади(който все още спинка  Mr. Green)
Охх,тази вечер беше добре- хапна в 9.30ч. и сутринта в 8.10ч.,след това малко игра и все още нанка  Grinning
При нас вече втори ден е адски мъгливо,а как ми се излиза  Crossing Arms

# 84
vany666   и аз съм от бургас, но при мен днес няма мъгла като вчера Simple Smile и след малко мисля да излизам.
Да сподела и аз за Дуфалак,  на Калоян му давах 3 дни по 5 мл всяка сутрин и без резултат. Цял месец не се беше изхождал сам,само с термометър веднъж на седмица. По принцип сме на кърма,но ми се наложи 2 пъти да дам АМ-Аптамил  и се изака веднага и сега всеки ден пълни памперса.

# 85
Уф, и моя от два дни не е акал и сега не знам какво да правя.. да изчакам ли малко?... Дуфалак не ми се дава директно на него. Дали ако хапна сушени сини сливи ще му се отрази добре? Само на кърма е и по принцип всеки ден по 2-3 пъти пълнеше памперса, пък тука от седмица-две се промениха нещата. newsm78

# 86
  • на североизток
Здравейте! Влизам само да почерпя, че днес ставаме на 4 месеца Grinning Ех, кога мина това време, като че ли до вчера бях бременна Party

А сега отивам да правя и аз тирамису, че ме зарибихте с него, а пък майка ми утре е рожденничка и ще я изненадам! Приятни разходки на всички! Днес времето е пролетно, поне при нас де!  Hug

# 87
  • София
Здравейте,

iv4i_79, честита месечинка Simple Smile Да сте живи и здрави Simple Smile

Момичета, знам че сте обсъждали вече тази тема, ноооо може ли да ми препоръчате добър аспиратор за носле?
аз имам на NUk но за съжаление с него не мога да извадя сополчетата на малката.

# 88
  • София
аз сега съм се вкарала в нов филм, че ми е малко кърмата........абе голяма съм параноя....... #Crazy
  Сподели какво те притеснява за да те успокоим Simple Smile
  Ето и една статия, в която има някои идеи - Бебето ми спря да се изхожда всеки ден, проблем ли е това?

# 89
И аз така ....  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes
Момичета сега говорих с един познат, дистрибутор на памперси о той ми каза, че от 1 Февруари ще вдигат цените с около 7%  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil Не че е кой знае с колко увеличението, ама аз лично ще се запася  Peace
Искам съвет от вас - някой беше споделял как се справя с враснало нокътче на крачето. Моля за помощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт