3-Ката ни умалял.Той е 8 кг.
Ние купихме столче 0-18 на Чико много му се кефя, но е малко по-скъпо-250лв.

.Мисля ,че с кошницата ще си откараме още дълго .
.Мислех да ходя до пощата ,да пусна картата на Памперс за жирафа на Фишър Прайс ,но май ще е утре.
! 

Къде им е акъла на тия хора не знам. Ако кърменето не върви, ясно, ама докато има кърма, все има шанс. Млеката с разградените белтъци първо са гадни на вкус, второ не ги знам и аз колко са хранителни. Сега може да има и по-качествени на пазара. Дъщеря ми не е яла никакво мляко след годинката, нито АМ< нито кисело или прясно, чак наскоро почна да опитва, защото вече е поизраснала алергията си. При нас и майка ми е алергична, тя цял живот не близва мляко и млечни продукти и си е жива и здрава. Малко се преекспонира ползата от млякото и сиренето ми се струва, за някаква част от населението може и да са супер полезни, но ето има и хора, които си живеят чудесно без тях.

.
- тя на годинка няма да се побере в него ,защото върви едричка. а група 0-18 ще е поне до 2 години и те имат възможност за монтаж по движението. не мисля ,че като стане на една година ще е навита да се визо наобратно.а ние доста пътуваме и определено ми трябва.
имам нужда от помощ
.....) и днес направих клизмичка с термометър. Резултата е че детето се изходи но в акото имаше слуз и много малки като глава на топлийка жилки кръв
. Звъннах веднага на лекарката тя ни праща на спец. детски гастроентеролог. Според нея няма нищо страшно и това било само за мое успокоение.... но не знам дали усещате колко съм спокойна